گلکسی S25 اولترا در تست مقاومت چگونه عمل می‌کند؟ + فیلم رفع اختلال ارتباط مشترکین همراه اول در برخی نقاط شرق کشور (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) هک کاربران واتس‌اپ تأیید شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) نگاهی به دستاوردهای تعاونی دانش‌بنیان انگاره فیزیک توس | دانش ایرانی؛ از زمین تا آسمان برنامه لیزر‌های فضایی ترامپ برای نابودی سلاح‌های هسته‌ای چیست؟ اعتراف ایلان ماسک به کاستی خودروهای تسلا در رانندگی تمام‌خودکار تأییدیه سازمان غذا و داروی آمریکا برای مُسکنی جدید فورزا هورایزن ۵ چه زمانی برای پلی استیشن ۵ منتشر می‌شود؟ خرید جدیدترین گوشی اپل، آیفون 16 از فروشگاه اسنپ یک شرکت انگلیسی اولین تماس تصویری ماهواره‌ای جهان را برقرار کرد تا چندماه دیگر سرویس روبوتاکسی تسلا در آستین تگزاس راه‌اندازی می‌شود دانش بنیان‌ها شهربازی هوشمند می‌سازند پژمان‌فر: بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها در راه است چرا زن‌ها کمتر از مردان از هوش مصنوعی ChatGP استفاده می‌کنند؟ چه چیزی ناگهان هوش مصنوعی چینی «دیپ‌سیک» را محبوب کرد؟ OpenAI: هوش مصنوعی چینی DeepSeek از مدل‌های رقبایش کپی کرده است واکنش مدیرعامل OpenAI به هوش مصنوعی چینی DeepSeek محدودیت ترافیکی در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع) | ترافیک پرحجم در میدان انقلاب اسلامی و کوشش مشهد (۹ بهمن ۱۴۰۳) وزارت ارتباطات از وقوع اختلال در شبکه اینترنت کشور خبر داد (۸ بهمن۱۴۰۳) بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت عید مبعث + روش فعالسازی
سرخط خبرها

تصویر عجیب فضاپیمای ناسا از یک چهره وهم‌انگیز در سیاره مشتری

  • کد خبر: ۱۹۱۰۲۳
  • ۰۵ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۷
تصویر عجیب فضاپیمای ناسا از یک چهره وهم‌انگیز در سیاره مشتری
عکس جدیدی که ماموریت «جونو» از سیاره مشتری ثبت کرده است، تصویری شبیه به یک چهره را در آن نشان می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، ماموریت «جونو»(Juno) ناسا در هفتم سپتامبر ۲۰۲۳ طی پنجاه و چهارمین پرواز از نزدیکی مشتری، عکسی را از منطقه‌ای به نام «جت ان۷»(Jet N۷) در نواحی شمالی این سیاره غول‌پیکر ثبت کرد. این عکس، ابرهای متلاطم و طوفان‌ها را در امتداد سایه‌مرز مشتری نشان می‌دهد که خط تقسیم بین دو طرف روز و شب سیاره است. زاویه کم‌نور خورشید، توپوگرافی پیچیده ویژگی‌های این منطقه را برجسته می‌کند که دانشمندان برای درک بهتر فرآیندهای رخ‌داده در جو مشتری آن را مطالعه کرده‌اند.

همان طور که اغلب در عکس‌های جونو دیده می‌شود، ابرهای مشتری در این عکس به پاریدولیا می‌رسند. پاریدولیا، اثری است که باعث می‌شود ناظران چهره‌ها یا الگوهایی را به طور تصادفی در تصویر پیدا کنند.

«ولادیمیر تاراسوف»(Vladimir Tarasov) دانشمند آماتور، این عکس را با استفاده از داده‌های خام دوربین جونو موسوم به «جونوکم»(JunoCam) درست کرده است. زمانی که عکس خام گرفته شد، فضاپیمای جونو در حدود ۷۷۰۰ کیلومتری بر فراز ابرهای مشتری، در عرض جغرافیایی حدود ۶۹ درجه شمالی قرار داشت.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->