عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد هشدار وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید بی‌تفاوت نیستیم وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد
سرخط خبرها

رئیس مجلس لبنان: در صورت عدم توقف صهیونیست‌ها، از هر اقدام حزب الله حمایت می‌کنیم

  • کد خبر: ۱۹۱۱۳۹
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۹
رئیس مجلس لبنان: در صورت عدم توقف صهیونیست‌ها، از هر اقدام حزب الله حمایت می‌کنیم
رئیس مجلس نمایندگان لبنان گفت: چنانچه اقدامات رژیم صهیونسیتی متوقف نشود از هر اقدام حزب الله حمایت می‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، ابراهیم عزیزی در جریان ارائه پیام مکتوب محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی به نبیه بری رئیس مجلس نمایندگان لبنان اظهار داشت: مردم ایران از جهتی به دلیل انجام عملیات طوفان الاقصی در پاسخ به ۷۵ سال ظلم رژیم صهیونیستی خوشحال بودند، اما اکنون به دلیل جنایات صهیونیست‌ها علیه مردم بی دفاع غزه اندوهناک هستند.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گزارشی از اقدامات دیپلماسی پارلمانی و رسمی جمهوری اسلامی پس اتفاقات اخیر فلسطین ارائه کرد و افزود: جمهوری اسلامی ایران با تمام توان از حزب‌الله، حماس، جهاد و نیرو‌های فعال میدان مبارزه حمایت می‌کند.

عزیزی با اشاره به جایگاه نبیه بری بیان کرد: توانایی‌ها و سوابق شما سبب می‌شود در جهان اسلام برای تشکیل وحدت اسلامی در مقابل رژیم صهیونیستی همچون گذشته اثرگذاری داشته باشید.

وی افزود: تاکید می‌کنیم که اگر رژیم صهیونیستی حملات خود به مردم بی دفاع غزه را متوقف نکند متحمل خسارات بزرگی می‌شود و انتظار داریم هر چه سریع‌تر این جنایت جنگی از سوی رژیم صهیونسیتی متوقف شود.

عزیزی بیان کرد: این هیات پارلمانی پیش از سفر به بیروت در بغداد حضور داشت و انتظارات جمهوری اسلامی ایران از کشور‌های اسلامی در قضیه فلسطین را مطرح کردیم تا با اتحاد بیشتر بتوانیم در حین سکوت تاسف بار مجامع بین‌المللی مبتنی بر اراده ملت‌های مسلمان در مقابل رژیم صهیونسیتی بایستیم تا برای همیشه ادب شود.

نبیه بری رئیس مجلس نمایندگان لبنان نیز ضمن قدردانی از هیات پارلمانی ایران برای حضور در لبنان و تقدیم پیام مکتوب محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی به وی، گفت کشتار بی رحمانه مردم مظلوم غزه توسط رژیم صهیونیستی محکوم است.

نبیه بری با انتقاد از مواضع سران عرب در قبال مسئله فلسطین، بیان کرد: همواره جمهوری اسلامی ایران بهترین مواضع را در قبال مسئله اتخاذ کرده و اکنون نیز مواضع ایران بهترین موضع گیری است.

وی افزود: در دیدار با سفیر آمریکا، خواستیم تا مانع تداوم جنایت جنگی رژیم صهیونسیتی در غزه شوند.

رئیس مجلس نمایندگان لبنان گفت: چنانچه اقدامات رژیم صهیونسیتی متوقف نشود از هر اقدام حزب الله حمایت می‌کنیم.

مرتضی محمودوند، سید احمد آوایی از اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست حضور داشتند و مجتبی امانی سفیر ایران در بیروت نیز هیات پارلمانی را همراهی می‌کرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->