بالاترین سرعت پهنای باند اینترنت موبایل متعلق به کدام کشورهاست؟ قابلیت‌های جدیدی که در iOS ۱۸.۲ ارائه می‌شود محمد جعفرپور به عنوان مدیرعامل شرکت مخابرات ایران معرفی شد چرا برخی از ویدئوهای اینستاگرام تار و بی‌کیفیت هستند؟ جواب پازل امروز میجر (دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳) چطور با هوش مصنوعی ترانه و موزیک فارسی بسازیم؟ + آموزش و لینک سایت واردات قانونی، قیمت‌های آیفون ۱۶ را منصفانه می‌کند جواب پازل امروز میجر (یکشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۳) ماهواره‌های «هدهد» و «کوثر» پس از چهارسال تلاش، به فضا پرتاب می‌شوند بازدید معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور از پارک علم و فناوری استان | آغاز ساخت برج فناوری هوش مصنوعی در مشهد + فیلم آغاز فرایند ساخت برج فناوری هوش مصنوعی در مشهد با حضور معاون علمی رئیس‌جمهور + فیلم پاسخ پازل امروز میجر (شنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۳) رونمایی از قابلیت جدید جست‌وجوی ChatGPT | معرفی رقیب قدرتمند برای موتور جستوی گوگل ویدئویی جدید از «اطلس»، ربات انسان‌نمای جدید بوستون داینامیکس نگرانی پنتاگون از ماهواره‌های جاسوسی جدید ایلان ماسک و رابطه‌اش با پوتین ویدیو تبلیغاتی روبوتاکسی (سایبرکب) تسلا | تصویری از آینده وان پلاس ۱۳ معرفی شد + مشخصات و قیمت جواب پازل امروز میجر (پنجشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۳) رونمایی از هواپیمای مافوق‌صوت در چین | پروازی که در عرض ۹ دقیقه، شما را از مشهد به تهران می‌رساند قیمت احتمالی انواع آیفون ۱۶ در ایران بعد از آزادشدن رجیستری + جدول اپل از مک بوک پرو ۲۰۲۴ رونمایی کرد + مشخصات و قیمت
سرخط خبرها

شباهت‌ عجیب کبوترها و هوش مصنوعی!

  • کد خبر: ۱۹۱۴۶۶
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۲
شباهت‌ عجیب کبوترها و هوش مصنوعی!
محققان «دانشگاه ایالتی اوهایو» و «دانشگاه آیووا» با انجام یک تحقیق جدید متوجه شده‌اند که کبوتر‌ها از روش «جستجوی فراگیر» برای حل مسائل استفاده می‌کنند؛ درست مانند هوش مصنوعی.

به گزارش شهرآرانیوز - براساس گزارش اینسایدر، «برندون ترنر»، استاد روانشناسی دانشگاه ایالتی اوهایو می‌گوید: «محققان شواهدی پیدا کرده‌اند که نشان می‌دهد مکانیسم‌های هدایت‌کننده یادگیری کبوتر شبیه به همان اصولی هستند که یادگیری ماشینی مدرن و هوش مصنوعی را هدایت می‌کنند».

شباهت مکانیسم یادگیری کبوتر و هوش مصنوعی

در این تحقیق، کبوتر‌ها باید با نوک‌زدن روی دکمه‌ها، اشکال مختلفی را دسته‌بندی می‌کردند. به گفته محققان، یک کبوتر می‌تواند با آزمون‌وخطا، عملکرد خود را از ۵۵ درصد به ۹۵ درصد بهبود بخشد. آزمایش‌های مشابهی که با استفاده از هوش مصنوعی انجام شده است نیز نشان می‌دهد که این فناوری می‌تواند به‌مرور زمان میزان اشتباهات خود را کاهش دهد.

محققان در مطالعه خود که در مجله IScience منتشر شده است، توضیح می‌دهند که کبوتر‌ها برخلاف چیزی که در خیابان‌ها می‌بینیم، فرایند‌های شناختی پیشرفته‌ای دارند و می‌توانند طیف وسیعی از وظایف طبقه‌بندی‌شده را حل کنند. همچنین ترنر توضیح می‌دهد که کبوتر‌ها یادگیرندگان طبیعی و «فوق‌العاده کارآمدی» هستند که نمی‌توانند اطلاعات را به روش انسان‌ها پردازش کنند.

به گفته ترنر، کبوتر‌ها از روش یادگیری تداعی‌گرا کمک می‌گیرند که دو چیز را به یکدیگر مرتبط می‌کند؛ مثل زمانی که سگ‌ها درک می‌کنند با نشستن روی زمین جایزه دریافت خواهند کرد. همچنین همان‌طور که ترنر توضیح می‌دهد، یادگیری تداعی‌گرا برای انجام کار‌هایی مانند طبقه‌بندی بصری «بیش از اندازه ابتدایی» است، اما ظاهراً این موضوع برای کبوتر‌ها صدق نمی‌کند.

ترنر می‌گوید:

«کبوتر‌ها سعی نمی‌کنند قوانین وضع کنند. آن‌ها فقط از این روش آزمایش، خطا و یادگیری تداعی‌گرا برای انجام انواع خاصی از وظایف استفاده می‌کنند که به آن‌ها کمک می‌کند بهتر از انسان‌ها عمل کنند.»

انسان‌ها تقریباً از کبوتر‌ها به‌عنوان پرندگان کم‌هوش یاد می‌کنند، اما حالا این تحقیق نشان می‌دهد که اصول یادگیری مورد استفاده توسط آن‌ها و ماشین‌های هوش مصنوعی شباهت زیادی به یکدیگر دارد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->