ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند چگونه هوش مصنوعی ورزش تنیس را متحول می‌کند؟
سرخط خبرها

شباهت‌ عجیب کبوترها و هوش مصنوعی!

  • کد خبر: ۱۹۱۴۶۶
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۲
شباهت‌ عجیب کبوترها و هوش مصنوعی!
محققان «دانشگاه ایالتی اوهایو» و «دانشگاه آیووا» با انجام یک تحقیق جدید متوجه شده‌اند که کبوتر‌ها از روش «جستجوی فراگیر» برای حل مسائل استفاده می‌کنند؛ درست مانند هوش مصنوعی.

به گزارش شهرآرانیوز - براساس گزارش اینسایدر، «برندون ترنر»، استاد روانشناسی دانشگاه ایالتی اوهایو می‌گوید: «محققان شواهدی پیدا کرده‌اند که نشان می‌دهد مکانیسم‌های هدایت‌کننده یادگیری کبوتر شبیه به همان اصولی هستند که یادگیری ماشینی مدرن و هوش مصنوعی را هدایت می‌کنند».

شباهت مکانیسم یادگیری کبوتر و هوش مصنوعی

در این تحقیق، کبوتر‌ها باید با نوک‌زدن روی دکمه‌ها، اشکال مختلفی را دسته‌بندی می‌کردند. به گفته محققان، یک کبوتر می‌تواند با آزمون‌وخطا، عملکرد خود را از ۵۵ درصد به ۹۵ درصد بهبود بخشد. آزمایش‌های مشابهی که با استفاده از هوش مصنوعی انجام شده است نیز نشان می‌دهد که این فناوری می‌تواند به‌مرور زمان میزان اشتباهات خود را کاهش دهد.

محققان در مطالعه خود که در مجله IScience منتشر شده است، توضیح می‌دهند که کبوتر‌ها برخلاف چیزی که در خیابان‌ها می‌بینیم، فرایند‌های شناختی پیشرفته‌ای دارند و می‌توانند طیف وسیعی از وظایف طبقه‌بندی‌شده را حل کنند. همچنین ترنر توضیح می‌دهد که کبوتر‌ها یادگیرندگان طبیعی و «فوق‌العاده کارآمدی» هستند که نمی‌توانند اطلاعات را به روش انسان‌ها پردازش کنند.

به گفته ترنر، کبوتر‌ها از روش یادگیری تداعی‌گرا کمک می‌گیرند که دو چیز را به یکدیگر مرتبط می‌کند؛ مثل زمانی که سگ‌ها درک می‌کنند با نشستن روی زمین جایزه دریافت خواهند کرد. همچنین همان‌طور که ترنر توضیح می‌دهد، یادگیری تداعی‌گرا برای انجام کار‌هایی مانند طبقه‌بندی بصری «بیش از اندازه ابتدایی» است، اما ظاهراً این موضوع برای کبوتر‌ها صدق نمی‌کند.

ترنر می‌گوید:

«کبوتر‌ها سعی نمی‌کنند قوانین وضع کنند. آن‌ها فقط از این روش آزمایش، خطا و یادگیری تداعی‌گرا برای انجام انواع خاصی از وظایف استفاده می‌کنند که به آن‌ها کمک می‌کند بهتر از انسان‌ها عمل کنند.»

انسان‌ها تقریباً از کبوتر‌ها به‌عنوان پرندگان کم‌هوش یاد می‌کنند، اما حالا این تحقیق نشان می‌دهد که اصول یادگیری مورد استفاده توسط آن‌ها و ماشین‌های هوش مصنوعی شباهت زیادی به یکدیگر دارد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->