رسانه‌های عبری: اسرائیل موافق شروط ترامپ برای آتش‌بس غزه است واکنش پزشکیان به دیدار اعضای دولت با رهبر معظم انقلاب ترامپ: اسرائیل با شروط من برای آتش‌بس در غزه موافقت کرد نیروهای آمریکا از استان‌های بغداد و الانبار خارج می‌شوند گروسی: فقط به نیروگاه بوشهر دسترسی داشته‌ایم یونان: فلسطین را به رسمیت خواهیم شناخت یحیی سریع: نقب، ایلات، عسقلان، اشدود و تل‌آویو را با ۸ پهپاد یمنی هدف قراردادیم (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان: خشکسالی، تحول اساسی در نحوه ذخیره و مصرف آب را ضروری کرده است حمله پهپادی یمن به فرودگاه «رامون» اسرائیل تلفات گرفت + فیلم (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) سید عمار حکیم با قالیباف دیدار کرد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) زلنسکی: آماده برگزاری نشست دو جانبه یا سه جانبه در روسیه نیستم رهبر انقلاب در دیدار با هیئت دولت: معیشت مردم مهمترین مسئله است | روحیه کار و تلاش به جای فضای نه جنگ و نه صلح + فیلم (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) توسعه برنامه هسته‌ای مشکوک اسرائیل با ساخت‌وساز در «دیمونا» + تصاویر دستگیری گسترده حامیان فلسطین در انگلیس | ۸۹۰ نفر در لندن بازداشت شدند (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش حماس به بمباران مدرسه «فارابی» غزه توسط اسرائیل واکنش یمن به حمله پهپادی به عمق اراضی اشغالی (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) انصارالله یمن خطاب به صهیونیست ها: آنچه در انتظار شماست، بسیار سخت‌تر خواهد بود آزادی ۹۰۰ زندانی از اوین پس از حمله رژیم صهیونیستی | برقرای ملاقات‌ها ۳ روز پس از حمله تصاویری جدید از ضربه ویرانگر ایران به حیفا+ فیلم سئول از بازداشت صد‌ها کارگر کره‌ای در آمریکا خشمگین شد عراقچی خطاب به اروپا: به نفع‌تان است که مسیرتان را تغییر دهید شمار شهدای تجاوزگری رژیم صهیونیستی در غزه افزایش یافت (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) بقائی در گفت‌وگو با یک رسانه استرالیایی: به روابط دوجانبه با استرالیا اهمیت می‌دهیم نتانیاهو: عملیات اخیر ما در جنوب غزه بخشی از تلاش‌های ما برای نابودی محور ایران است عمار حکیم با عراقچی دیدار کرد | تقویت همکاری‌های دوجانبه و پایبندی به توافق امنیتی عراق و ایران محور گفت‌وگوها توضیحات معاون تشریفات دفتر ریاست جمهوری درباره محدودیت‌های هیئت ایرانی شرکت کننده در مجمع عمومی سازمان ملل لطفا برکنارش نکنید!
سرخط خبرها

آمادگی نیرو‌های مسلح برای ایجاد بیمارستان‌های سیار

  • کد خبر: ۱۹۱۶۷
  • ۰۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۹
آمادگی نیرو‌های مسلح برای ایجاد بیمارستان‌های سیار
سرتیپ حاتمی آمادگی وزارت دفاع را برای برپایی بیمارستان های سیار، تولید ماسک و کیت‌های تشخیص ویروس و آمبولانس ایزوله برای مقابله با کرونا اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور در جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا که صبح امروز برگزار شد، با اشاره به پیام مقام معظم رهبری خطاب به جامعه پزشکی و پرستاری کشور، گفت: همه ما باید قدردان نیروهای زحمتکش و خدوم بخش پزشکی و درمانی کشور باشیم که در خط مقدم مقابله با بیماری کرونا قرار دارند.

 

جهانگیری ادامه داد: جامعه پزشکی با از خودگذشتگی تلاش دارند تا این بیماری را در کشور ریشه کن کنند و به فضل الهی و با همکاری مردم از این بحران عبور خواهیم کرد.

 

وی با اشاره به وجود سناریوهای مختلف درباره ابعاد و شیوع بیماری کرونا، بر همکاری همه دستگاه ها با یکدیگر جهت پیشبرد طرح های ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا تاکید کرد و خواستار برنامه ریزی برای ارایه آموزش های همگانی به عموم مردم و نیز آموزش های اولیه به بخش هایی از نیروهای مسلح و استفاده از همه امکانات بیمارستانی کشور برای مقابله و ریشه کنی بیماری کرونا شد.

 

معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه دولت در تامین داروهای مورد نیاز مردم هیچ مضایقه ای ندارد اظهار داشت: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با کمک همه واحدهای تولیدکننده تلاش کنند تا هرچه سریع تر مشکل تامین ماسک و تجهیزات مورد نیاز بخش پزشکی کشور برطرف شود.

 

جهانگیری با بیان اینکه دولت با تمام ظرفیت در کنار مردم و جامعه پزشکی کشور است بر محافظت از کادر پزشکی و کسانی که در خط مقدم مقابله با این بیماری هستند تاکید کرد و گفت: موضوع ویروس کرونا موضوع جدی و اصلی کشور است که باید با رویکردی تهاجمی و برنامه ریزی دقیق هر روز از مبتلا شدن مردم به این بیماری پیشگیری کنیم و نیز از تعداد مبتلایان به این بیماری بکاهیم.

 

معاون اول رئیس جمهور از استانداران کشور به ویژه استانداران تهران، قم و گیلان که در جلسه امروز گزارشی از وضعیت شیوع بیماری در آنها ارایه شد خواست تا با روحیه بالا فرماندهی اوضاع را در دست داشته باشند زیرا ما باید در مبارزه با این بیماری پیروز شویم و راهی جز این نداریم.

 

جهانگیری ادامه داد: همه مدیران کشور مکلف هستند تا تصمیمات ستاد پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا را اجرا کنند و ستاد نیز باید با پیش بینی و استناد به نظرات کارشناسی، تصمیمات مقتضی را اتخاذ و در ارتباط کامل با مردم اطلاع رسانی و اطمینان بخشی کند.

 

معاون اول رئیس جمهور بر تشکیل کمیته های مختلف در ستاد برای تدوین نقشه راه مقابله با کرونا یادآور شد: محوریت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ارایه آمار مربوط به مبتلایان و جانباختگان باید پذیرفته شود.

 

در این جلسه که وزرای فرهنگ و آموزش عالی، آموزش و پرورش، راه و شهرسازی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، دفاع، پشتیبانی و نیروهای مسلح، سخنگوی دولت، شهردار تهران، رئیس سازمان حج و زیارت و سایر مسئولان کشوری و لشکری حضور داشتند؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تشکر از پیام محبت آمیز و دلگرم کننده رهبر معظم انقلاب که خستگی را از همکاران بخش پزشکی و پرستاری کشور زدود، از همدلی و وفاق بسیار خوب میان دستگاه ها برای مقابله با شیوع ویروس کرونا خبر داد و گفت: بسیاری از کشورهای جهان با این بیماری درگیر شدند و ایران نیز اکنون در شرایط شیب تند مبتلایان قرار دارد که امیدواریم به تدریج از اوج این بحران عبور کنیم.

 

وی بر برنامه ریزی برای بکارگیری از توان نیروهای پرستاری غیرشاغل و حمایت و تشویق از کادرهای پزشکی و درمانی تاکید کرد و از ایجاد 22 آزمایشگاه جدید، ارایه آموزش های عمومی، تهیه و تامین دارو، ماسک و تجهیزات پزشکی، آماده سازی و افزایش تخت های بیمارستانی خبر داد و گفت: تلاش خواهیم کرد با مدیریت صحیح به سرعت این بیماری را مهار کنیم.

 

در این جلسه استانداران قم و گیلان و نیز رییس دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان و قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی قم به صورت ویدئو کنفرانس به طور جداگانه آخرین گزارش ها از تعداد مبتلایان، جانباختگان، اقدامات انجام شده، نیازها و مطالبات استان ارایه و خواستار عزم ملی و همکاری همگانی برای مقابله با این بیماری شدند.

 

وزیر راه و شهرسازی در این جلسه با اشاره به کنترل های لازم و اجرای توافق نامه های ابلاغی از سوی ستاد در حوزه خدمات مسافری و ورود و خروج به کشور گفت: با برنامه ریزی و همکاری وزارت امور خارجه و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تلاش هستیم تا شهروندان ایرانی که در خارج از کشور هستند را با رعایت مسائل ایمنی به کشور بازگردانیم.

 

وزیر دفاع، پشتیبانی و نیروهای مسلح نیز در این جلسه با اعلام آمادگی این وزارتخانه در جهت برپایی بیمارستان های سیار، تولید ماسک و کیت های تشخیص ویروس، ساخت برانکارد، تخت و آمبولانس ایزوله گفت: نیروهای مسلح آماده هستند تا در حوزه نیروی انسانی نیز به بخش درمانی کشور کمک کنند.

 

وزیر آموزش و پرورش نیز با اشاره به تجربه کشورهای دیگر در مقابله با کرونا بر آگاهی و اطمینان بخشی به جامعه، شفافیت و پاسخگویی دقیق تاکید کرد و گفت: تعطیلی مدارس با نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مردم اعلام خواهد شد.

 

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز با اشاره به رایگان شدن تماس با سامانه 4030 گفت: درگاه اینترنتی با هدف تشخیص و پایش و پاسخگویی به مردم اعلام آمادگی کردند.

 

رئیس سازمان حج و زیارت به تعطیلی اعزام زائران نوروزی به عتبات عالیات در ایام نوروز اشاره کرد و گفت: ثبت نام حج تنها به شکل الکترونیک و بدون حضور مردم انجام می شود.

 

معاون دادستان کل کشور و نماینده نیروی انتظامی نیز از کشفیات تجهیزات پزشکی و لوازم بهداشتی و برخورد با احتکارکنندگان در این زمینه خبر دادند.

 

در این جلسه در خصوص تردد در مرزها، ایجاد فضاهای بیمارستانی، تولید ماسک و تجهیزات پزشکی، اقلام مکشوفه، تعطیلی مدارس، ساعت کار کارمندان و دورکاری کارمندان پرریسک، تولید شوینده ها، کاهش سفرهای بین شهری، بحث و تبادل نظر شد که مصوبات آن از سوی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->