فرمانده ارتش صهیونیستی: امسال، سال جنگ خواهد بود برلین: هرچه سلاح در توان مان بود به کی یف ارسال کردیم عملیات موشکی روسیه علیه اوکراین درشهر زادگاه زلنسکی با ۲ کشته و ۲۹ زخمی دولت ترامپ مذاکره مستقیم با حماس را تأیید کرد رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی: وزیر دادگستری قصد نابودی اسرائیل را دارد پزشکیان: قانون عفاف و حجاب را نمی‌توانم اجرا کنم (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) سه کشور اروپایی خواستار تحویل بی‌قید و شرط و سریع کمک‌ها به غزه شدند زمان واریز اعتبار کالابرگ الکترونیکی به حساب سه دهک‌ اول اعلام شد+جزئیات نماینده مجلس: افزایش ۴۶ درصدی تعرفه‌های پزشکی فقط بر دوش مردم نباشد چین از طرح عربی بازسازی غزه حمایت کرد استفاده از فناوری‌های نوین در شناسایی شبکه‌های قاچاق مرضیه افخم سفیر ایران در اسلوونی شد غذای ذخیره شده در غزه برای کمتر از دو هفته کافی است کمیته تخصصی توسعه روابط اقتصادی خراسان رضوی و افغانستان تشکیل می‌شود رد ادعا‌های مطرح‌شده توسط انگلیس علیه ایران هشدار اندیشکده آمریکایی درباره آغاز جنگ تجاری جهانی بیانیه ضدایرانی اتحادیه اروپا در نشست شورای حکام آژانس انرژی اتمی(۱۵ اسفند ۱۴۰۳) آیین افتتاح طرح کمربند سبز شهر تهران با حضور قالیباف برگزار شد | رئیس مجلس: اساس خدمات عمومی در شهرداری‌هاست واکنش سفیر دائم ایران در شورای حکام به دیدگاه‌های رژیم صهیونیستی درباره عدم اشاعه هسته‌ای پزشکیان: با کاشت درخت، اجازه ندهیم وضعیت زیستی کشور بیش از این تخریب شود پنجشنبه‌ها تعطیل رسمی نیست! آسوشیتدپرس گزارش داد: کودکان غزه در نتیجه سرما و کمبود دارو می‌میرند ترامپ به دنبال توافق معدنی بزرگ‌تری با اوکراین است حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در راس الناقوره لبنان رژیم صهیونیستی طرح کشورهای عربی برای بازسازی غزه را رد کرد رهبر انقلاب در مراسم روز درختکاری: نهضت ملی درختکاری جدی گرفته شود و ادامه یابد + فیلم و تصاویر حمله خونین در شهر خیبرپختونخوا پاکستان با ۴۰ نفر کشته و زخمی (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) آذربایجان دفاتر سازمان ملل و صلیب سرخ را تعطیل می‌کند
سرخط خبرها

خالد مشعل: رژیم صهیونیستی همچنان در شوک هفت اکتبر به سر می‌برد

  • کد خبر: ۱۹۱۹۴۰
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۸
خالد مشعل: رژیم صهیونیستی همچنان در شوک هفت اکتبر به سر می‌برد
رئیس جنبش حماس در خارج تأکید کرد که رژیم صهیونیستی همچنان به دلیل شوک هفت اکتبر که این رژیم را ۷۵ سال به عقب بازگرداند، در سردرگمی به سر می‌برد.

به گزارش شهرآرانیوز، خالد مشعل، رئیس جنبش حماس در خارج در مصاحبه با شبکه TRT ترکیه گفت، رژیم صهیونیستی همچنان در شوک هفت اکتبر به سر می‌برد. این شوکی بود که این رژیم را ۷۵ سال به عقب بازگرداند. این جنگ پایان این رژیم بود. دشمن صهیونیستی سردرگم و نگران غافلگیری‌های مقاومت است.

هفتم اکتبر، حماس یک حمله غیرمنتظره در مقیاس وسیع به اراضی اشغالی از نوار غزه انجام داد. در پاسخ، رژیم صهیونیستی حملات تلافی‌جویانه‌ای را آغاز کرد و نوار غزه را که محل زندگی بیش از ۲ میلیون نفر است، تحت محاصره شدید قرار داد. از آن زمان تنها تعداد اندکی از کامیون‌های حامل کمک‌های بشردوستانه توانستند وارد این منطقه شوند و بمباران‌ها ادامه دارد.

خالد مشعل درباره حمله رژیم صهیونیستی به محله مسکونی در اردوگاه جبالیا در شمال غزه گفت: رژیم اشغالگر از نظر نظامی شکست خورده است و اکنون با این جنایت شنیع در اردوگاه جبالیا از کودکان انتقام می‌گیرد.

وی موضع رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه درباره غزه را ستود و گفت: اردوغان رهبری است که مورد احترام همگان است و می‌تواند کار‌های زیادی در حمایت از قدس، الاقصی و غزه انجام دهد. اظهارات و مواضع ترکیه بسیار خوب است و ما خواهان اقدامات بیشتری هستیم.

مشعل گفت: اردوغان می‌تواند روی میز یک ضربه بزند و به واشنگتن، لندن، برلین، پاریس، رم و تمام جنایتکارانی که در تجاوز علیه غزه دست دارند، بگوید که بس کنید. او می‌تواند یک ائتلاف منطقه‌ای و بین‌المللی را برای حمایت از فلسطین تشکیل دهد.

خالد مشعل خواهان بازگشایی گذرگاه رفح و ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه و توقف این جنایت شد و گفت: چند هفته باید منتظر بمانیم و چند هزار از کودکانمان باید قربانی شوند؟

از آغاز جنگ هفت اکتبر، رژیم صهیونیستی همچنان به بستن گذرگاه‌ها ادامه داده و مانع ورود آب، غذا، دارو، برق و سوخت برای ساکنان غزه می‌شود. حدود ۲.۳ میلیون فلسطینی در نوار غزه هستند که قبل از جنگ نیز به دلیل محاصره توسط رژیم صهیونیستی با اوضاع دشواری روبرو بودند.

خالد مشعل تأکید کرد: هیچ اشغالگری پیروز نشده است و مقاومت از نظر اطلاعاتی، میدانی، رسانه‌ای، حمله زمینی و در موضوع تعامل با اسرا و در تمام زمینه‌ها بر دشمن برتری یافته است. در حالی که رژیم اشغالگر به رغم تخریب و ویرانی غزه به هیچ وجه هیچ پیروزی به دست نیاورده است.

ارتش رژیم صهیونیستی امروز (چهارشنبه) برای بیست و ششمین روز متوالی به بمباران نوار غزه ادامه داد. نوار غزه در معرض حملات گسترده زمینی، هوایی و دریایی قرار دارد که منجر به تخریب گسترده شده است، زیرا جنگنده‌های رژیم صهیونیستی از موشک‌هایی با قدرت تخریب بسیار زیاد استفاده می‌کنند. در این حملات تاکنون بیش از ۸۵۰۰ فلسطینی شهید شده‌اند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->