نتیجه بازی استقلال و پیکان تهران در یک چهارم نهایی جام حذفی(۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌| قهرمانی با مجتبی ممکن است ویدئو| خلاصه بازی استقلال و پیکان تهران در یک چهارم نهایی جام حذفی(۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تردیدها در مورد ۵ بازیکن پرسپولیس کارتال در مورد لیست استیلی نظر می‌دهد اطمینان کارتال از ماندن مورینیو در فنرباغچه در پرسپولیس یا جای عالیشاه است یا جای سروش! کارتال مخالف جذب مدافع سابق تیم ملی مدافع مدنظر پرسپولیس در راه انگلیس پخش زنده بازی بارسلونا و رئال مادرید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی استقلال و پیکان (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین عضو شورای شهر تهران: علیه درویش مصاحبه نکردم تیر استقلالی‌ها در ترکیه به سنگ خورد ترکیب احتمالی رئال مادرید مقابل بارسلونا | غیبت ام‌باپه در فینال کوپا ترکیب احتمالی بارسلونا مقابل رئال مادرید | غیبت لواندوفسکی در فینال کوپا مدافع بایرن مونیخ در رادار عربستانی‌ها پخش زنده بازی ملوان و سپاهان (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پایان پروژه طارمی در ایتالیا؟
سرخط خبرها

طلب میلیاردی پرسپولیس از دولت

  • کد خبر: ۱۹۲۰۱۴
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۱
طلب میلیاردی پرسپولیس از دولت
رضا درویش اعلام کرد که باشگاه پرسپولیس ۱۰۲ میلیارد تومان از دولت طلبکار است.

به گزارش شهرآرانیوز، با اعلام رضا درویش باشگاه پرسپولیس ۱۰۲ میلیارد تومان از دولت طلبکار است و سازمان حسابرسی نیز این طلب را تائید کرده است. با اعلام مدیرعامل باشگاه پرسپولیس بعد از خصوصی‌سازی باشگاه هر بدهی و تعهدی که از سوی باشگاه ایجاد شود، دولت عهده دار آن خواهد بود و ربطی به باشگاه پرسپولیس ندارد.

با این حساب پرسپولیس همین حالا ۱۰۲ میلیارد تومان از دولت طلب دارد. از سوی دیگر باشگاه پرسپولیس بالغ بر ۴۸ میلیارد تومان به سازمان تامین اجتماعی که یک سازمان دولتی به حساب می‌آید بدهکار است که ظاهرا به بیمه قرارداد‌های سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۹ اعضای تیم مربوط است.

به گفته درویش او همچنین مالیات قرارداد‌های سال‌های ۱۳۷۵ تا ۱۳۹۰ و همچنین سال‌های ۹۵ و ۹۶ را هم پرداخت کرده، اما پرسپولیس همچنان به سازمان امور مالیاتی بدهکار است.

منبع: خبر ورزشی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->