توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تاکید معاون رییس جمهور بر تامین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم
سرخط خبرها

رئیس جمهور: راه‌آهن سنندج قرار است تا عراق امتداد پیدا کند

  • کد خبر: ۱۹۲۱۸۱
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۶
رئیس جمهور: راه‌آهن سنندج قرار است تا عراق امتداد پیدا کند
رئیس جمهور گفت: مردم کردستان برای به ثمرنشستن راه‌آهن ۱۷ سال انتظار کشیدند و خدا را شاکر هستیم که به دولت این افتخار را عنایت فرمود که این خدمت را انجام دهیم و این خط را تا مرز باشماق و عراق ادامه می‌دهیم.

به گزارش شهرآرانیوز سیدابراهیم رئیسی در مراسم افتتاح خط ریلی همدان سنندج اظهار کرد: از اینکه امروز یکی از انتظارات و مطالبات مردم کردستان عملیاتی شده بسیار خرسند هستم باید از همه همکاران در مجموعه دولت و پیمانکاران و مهندسین و کارگرانی که با تلاش شبانه روز این انتظار قریب به ۱۷ ساله را جامه عمل پوشاندند تقدیر کنم.

وی افزود: مردم انتظار داشتند در این ۱۷ سال این طرح به ثمر بنشیند و خدا را شاکر هستیم که به دولت این افتخار را عنایت فرمود که این خدمت را انجام دهیم.

رئیس جمهور ادامه داد: کردستان سرزمین مقاومت در برابر دشمنان است و از مردمانی محترم فرهنگی با صفا، مقاوم و مردمانی دارای سنت‌های بسیار ارزشمند منطقه‌ای و بومی همچنین برخوردار از اعتقادات و باور‌های الهی که همواره به عنوان یک پشتوانه برای انقلاب اسلامی بوده و هستند.

رئیسی تصریح کرد: خدمت به این مردم و کار برای این مردم برای دولت و همه مسوولان فخر است و باید به آن افتخار کنند و برای رفاه آن‌ها خدمت و تلاش کنند.

وی اذعان کرد: برای اینکه کار این ایستگاه به پایان برسد، تلاش زیادی صورت گرفته است چرا که خطوط ریلی برای اتمام نیاز به تلاش و کار شبانه‌روزی دارد.

رئیس جمهور عنوان کرد: سفر من به کردستان برای این است که از تک تک کسانی که برای به ثمر نشستن این مطالبه نقش داشته‌اند، تقدیری داشته باشم.

وی با بیان اینکه این کار بزرگی است که نیاز به تلاش شبانه‌روزی داشت، گفت: این پروژه باید خیلی زودتر از این به ثمر می‌نشست و ۱۷ سال طول نمی‌کشید، اما متاسفانه دولت با یک سری پروژه نیمه‌تمام مواجه است که هم مردم و هم دولت را رنج می‌دهد که باید زودتر به اتمام برسند.

رئیس جمهور اضافه کرد: این کار‌های بزرگ باید هرچه زودتر انجام شود، ایران دارای ظرفیت‌هایی است که باید به درستی از آن‌ها بهره‌برداری شود.

رئیسی تصریح کرد: هرچه سریعتر بتوانیم کار‌هایی از این دست و طرح‌ها را به ثمر برسانیم، وضعیت اقتصادی و بنیه اقتصادی تقویت خواهد شد. این‌ها زیرساخت‌هایی است که کشور را در حوزه‌های مختلف اقتصادی و ارتباطات توانمند می‌کند.

به گفته رئیس جمهور، یکی از راه‌های دستیابی به ایران قوی داشتن زیرساخت‌های قوی است، اگر زیرساخت‌ها تکمیل شود در توسعه بخش‌های مختلف شاهد تحول خواهیم بود.

وی اضافه کرد:کردستان به لحاظ گازرسانی به جایی رسیده که تا چند ماه آینده می‌توانیم این استان را به عنوان استان سبز معرفی کنیم و علیرغم تمام مشکلات و سختی و صعب‌العبور بودن مناطق، با تلاش حاصل می‌شود.

رئیسی افزود: این‌ها همه به تولید کمک می‌کند و تولید می‌تواند کشور را در اقتصاد مقاومتی بیمه کند و در برابر تکانه‌های احتمالی در کشور دیگر دچار مشکل و تزلزل نخواهد شد.

وی گفت: تکمیل این پروژه به عنوان یک مطالبه و طراحی خط ریلی از سنندج به باشماق را هرچه زودتر باید شروع شود.

امروز همراه با افتتاح از خط آهن همدان تا سنندج، طراحی از سنندج تا مرز باشماق آغاز می‌کنیم و امیدواریم روزی را شاهد باشیم که این خط ریلی یک خط بین‌المللی شود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->