حمله تند خداداد عزیزی به یحیی گل‌محمد+ ویدیو| پرسپولیس با دعوا قهرمان شد! عابدینی: در استان خراسان همه تلاش می‌کنند تا ابومسلم را احیا کنیم حمله هواداران استقلال به صفحه شخصی کاریله | حضور مربی برزیلی منتفی شد عمری به باشگاه پرسپولیس رفت شعار هواداران استقلال علیه نظری‌جویباری و محمود بابایی | تجمع گسترده مقابل باشگاه استقلال پایان کار سون در تاتنهام؟ اعتراض آبی‌ها در کوچه بی‌تصمیمی | بازی اسم‌وفامیل شروع شد سوپرجام فوتبال ایران در مردادماه کوچ استقلال و پرسپولیس به تختی بازگشت قایدی به شباب الاهلی اخراج برانکو از چین سلمانی، یاسین نمی‌شود فابیو کاریله، جدید‌ترین گزینه سرمربیگری استقلال مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی، ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت!
سرخط خبرها

اظهار نظر تند جواد نکونام علیه یحیی گل‌محمدی| در حد من نیست!

  • کد خبر: ۱۹۲۲۶۲
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۱
اظهار نظر تند جواد نکونام علیه یحیی گل‌محمدی| در حد من نیست!
جواد نکونام سرمربی استقلال گفت: کارنامه من در این فوتبال مشخص است و اگر ایشان با من بوده است که اصلاً در حد من نیست که درباره‌ام صحبت کند.

به گزارش شهرآرانیوز، جواد نکونام پس از تساوی ۲ - ۲ تیم فوتبال استقلال مقابل شمس آذر قزوین در هفته نهم لیگ برتر فوتبال، اظهار داشت: بازی را خوب شروع کردیم و به گل رسیدیم و موقعیت‌های خیلی خوبی را در ادامه از دست دادیم. روی ضربات ایستگاهی نتوانستیم از موقعیت‌ها استفاده کنیم. در نیمه اول با توجه به موقعیت‌هایی که از دست دادیم کار در ادامه سخت شد. شمس آذر روی ارسال و ضربات ایستگاهی خطرناک شد. زمانی که بازی در نیمه دوم شروع شد روی نیمکت کار‌ها را هماهنگ می‌کردیم که متوجه نشدیم چطور گل خوردیم. این گل (گل اول) را روی جاگیری اشتباه دریافت کردیم و پس از آن موقعیت‌ها را خیلی راحت از دست دادیم.

سرمربی تیم فوتبال استقلال پس از بازی با آلومینیوم از ناعدالتی‌ها گلایه کرده و گفته بود برخی‌ها چه پول‌هایی که نمی‌گیرند، ولی اشک تمساح می‌ریزند که با واکنش یحیی گل‌محمدی سرمربی پرسپولیس همراه شد. خبرنگاری نظر نکونام را در این مورد جویا شد که وی گفت: سعی کردم همیشه به دوستان و هم‌بازی‌های سابقم احترام بگذارم. سال گذشته وقتی با فولاد خوزستان تیم پرسپولیس را بردیم دوستان بی‌احترامی کردند که اشتباه کردم جوابی ندادم. این باعث شد که الان بی‌احترامی کنند. اگر با من بودند و گفتند آدم‌های بی‌خودی حرف زدند که مشخص است چه کسانی در این فوتبال آدم‌های بی‌خودی هستند. کارنامه من در این فوتبال مشخص است و اگر ایشان (گل‌محمدی) با من بوده است که اصلاً در حد من نیست که درباره‌ام صحبت کند. فوتبال فقط جام قهرمانی نیست و خیلی چیزهاست. وقتی سال گذشته با فولاد قهرمان شدیم، احترام نگه داشتم و حتی وقتی تلفنی با یکدیگر صحبت کردیم محترمانه صحبت کرده و گلایه‌های‌مان را انجام دادیم. صحبتی که کردم بی‌احترامی نبود و اگر ایشان منظورش من بودم که جوابش را دادم. آدم‌های بی‌خودی در این فوتبال زیاد هستند که یکی از آن‌ها خودشان است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->