تاکید معاون رییس جمهور بر تامین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است
سرخط خبرها

هراس وزیر خارجه آمریکا از نتایج افزایش تنش اسرائیل و حماس

  • کد خبر: ۱۹۲۳۵۰
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۲
هراس وزیر خارجه آمریکا از نتایج افزایش تنش اسرائیل و حماس
وزیر خارجه آمریکا روز جمعه در کنفرانسی خبری خواستار جلوگیری از تشدید تنش‌ها میان حماس و رژیم صهیونیستی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا که امروز به اراضی اشغالی سفر کرده، در اظهاراتی گفت که باید جلوی تشدید درگیری‌ها میان حماس و رژیم صهیونیستی گرفته شود تا این درگیری به دیگر منطقه‌ها کشیده نشود.

بلینکن با اشاره به حملات به پایگاه های نظامی این کشور در خاورمیانه عنوان کرد: ایالات متحده جهت حفاظت از نیروهای خود در عراق و سوریه به حملات علیه نیروهایش در منطقه پاسخ می‌دهد.

وزیر خارجه آمریکا در ادامه با اشاره به لزوم حفظ جان غیرنظامیان در غزه گفت: گفت‌وگویی با نتانیاهو جهت اتخاذ گام‌هایی قاطع در راستای حفاظت از غیرنظامیان فلسطینی داشتم.

او مدعی شد: با توجه به گفت‌وگوهایم در اسرائیل مطمئنم در آینده شاهد ارسال کمک‌های بیشتر به افراد محتاج خواهیم بود.

وزیر خارجه آمریکا با اشاره به اینکه وضعیت نمی‌تواند به پیش از عملیات طوفان‌الاقصی بازگردد، عنوان کرد: ایده حکمرانی حماس بر غزه و ادامه یافتن تهدید این گروه علیه اسرائیل غیرقابل قبول است.

بلینکن ادامه داد: تنها هدف درگیری شکست دادن فیزیکی حماس نیست. هدف دیگر اطمینان حاصل کردن از این است که دیگر وقایع ۷ اکتبر تکرار نشوند.

این مقام آمریکایی با تاکید بر اینکه این درگیری باید آینده‌ای روشن برای مردم رقم بزند که شامل «راه‌حل دو کشوری» بشود.

وی تاکید کرد که رژیم صهیونیستی نباید نوار غزه را کنترل کند و باید به وضوح بگوید که هیچ قصدی برای انجام این کار ندارد.

این دیپلمات ارشد آمریکایی در ادامه گفت: ما همچنان بر آزادی گروگان‌ها متمرکز هستیم. ما باور داریم که این تلاش‌ها توسط توقف‌های بشردوستانه تسهیل خواهند شد.

بلینکن در پاسخ به سوالی در رابطه با بمباران دفتر خبرگزاری فرانسه توسط رژیم صهیونیستی گفت: با اینکه قویا از حق و وظیفه اسرائیل در دفاع از خود حمایت می‌کنیم، باور داریم روش‌هایی که اسرائیل به انجام کارهای خود می‌پردازد نیز مهم است. اسرائیل باید ارزش بالایی برای حفاظت از غیرنظامیان ازجمله خبرنگاران قائل باشد.

در حالی که عملیات «طوفان الاقصی» به بیست و هشتمین روز خود رسیده، منابع خبری از تلاش نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی برای نفوذ بیشتر به نوار غزه و دفع حملات آنها توسط مقاومت فلسطین خبر دادند.

سخنگوی وزارت بهداشت غزه در آماری که روز پنجشنبه منتشر ساخت، اعلام کرد: اشغالگران همچنان قتل‌عام را یکی پس از دیگری در مناطق پر جمعیت تکرار می‌کنند و تعداد شهدای حملات آنها به غزه به ۹۰۶۱ نفر رسیده است که ۳۷۶۰ کودک و ۲۳۲۶ زن هستند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->