بیانات رهبر انقلاب درباره توانمندی هسته‌ای ایران؛ تیتر یک رسانه‌های جهان شمخانی به حواشی ویدئوی جنجالی عروسی دخترش واکنش نشان داد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) پزشکیان: با مشارکت خانواده‌ها نابرابری آموزشی از میان برداشته می‌شود مشاور امنیت ملی عراق: هیچ‌کس حق استفاده از آسمان ما برای حمله به ایران را ندارد لاریجانی: گزارش‌های گروسی تاثیری ندارد | اعمال مکانیسم ماشه کار خلافی است که مبنا ندارد نارضایتی‌ها از ترامپ در آمریکا بالا گرفت علی آبادی وزیر نیرو عازم عربستان شد خشونت طایفه‌ای در استان حمص سوریه افزایش یافته است گودرزی: فرایند حذف یارانه دهک‌های پردرآمد نیازمند اصلاح است عارف: دولت و قوه‌قضائیه برای ساماندهی دانشگاه‌های بزرگ تهران چاره‌اندیشی خواهند کرد دیدار لاریجانی با مشاور امنیت ملی جمهوری عراق رئیس جمهور: هر بخش نظام اداری را که می‌خواهیم اصلاح و حذف کنیم، علیه ما جوسازی می‌شود! آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: نقش بی‌نظیر جامعه‌المصطفی در توسعه انقلاب با بصیرت افزایی و ترویج ادبیات فارسی تشکیل جلسه کمیته برنامه‌ریزی دومین نشست منطقه‌ای دیپلماسی استانی در مشهد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) جلسه ستاد برگزاری همایش دیپلماسی استانی در وزارت امور خارجه برگزار شد دیدار مقام معظم رهبری با قهرمانان رشته‌های مختلف ورزشی و مدال‌آوران المپیاد‌های علمی جهانی | حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خطاب به رئیس‌جمهور آمریکا: اصلاً شما چه کاره هستی!؟ «سانائه تاکایچی»، اولین نخست‌وزیر زن تاریخ ژاپن، در یک‌قدمی انتخاب آلمان ۱۵ جنگنده اف-۳۵ از آمریکا خریداری می‌کند نماینده مجلس در اجلاس ژنو: ایران «امنیت غذایی» را حقی جهانی و غیرقابل‌مذاکره می‌داند اخلاقی‌امیری: همایش دیپلماسی استانی، فرصتی برای نشان‌دادن ظرفیت‌های بین‌المللی مشهد است جنجال بر سر واژه «مرز» در بیانیه آتش بس میان افغانستان و پاکستان سخنگوی دولت: ۵ مدیر به‌دلیل شکایات مردمی عزل شدند | آغاز پرداخت حقوق بازنشستگان مشاور امنیت ملی عراق وارد تهران شد مراسم تشییع شهید الغماری با حضور هزاران تن در صنعا برگزار شد پزشکیان در مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها: در مقابلِ دانایان، فارغ از دیدگاه و جنسیت سرخم کنیم بررسی مجدد طرح کالابرگ در دولت با تأکید بر کنترل فشار معیشتی مردم اژه‌ای: راهبرد دستگاه قضایی برخورد قاطع با اشرار، تروریست‌ها و سارقین مسلح و رأفت اسلامی با محکومین واجد شرایط است
سرخط خبرها

بیانیه وزارت دفاع: دشمنان آنچه را قبلا آزموده‌اند، دوباره تجربه نکنند

  • کد خبر: ۱۹۲۴۶۳
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۹
بیانیه وزارت دفاع: دشمنان آنچه را قبلا آزموده‌اند، دوباره تجربه نکنند
وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در بیانیه‌ای به مناسبت گرامیداشت ۱۳ آبان مطرح کرد: سال‌هاست که وجود منحوس آمریکا منشأ دخالت، اختلاف ،کودتا، اغتشاش و دست اندازی به منابع ملت ها و همچنین کشتار، جنایت، ناآرامی و بحران در مناطق مختلف جهان است.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح در بیانیه‌ای به مناسبت گرامیداشت ۱۳ آبان اعلام کرد: ۱۳ آبان یادآور وقایع بزرگ و تاریخی همچون تبعید حضرت امام خمینی(ره) در سال۱۳۴۳ در واکنش به تصویب قانون ننگین کاپیتولاسیون، کشتار وحشیانه دانش‌آموزان انقلابی توسط دژخیمان رژیم شاهنشاهی و تسخیر لانه جاسوسی آمریکاست، به واقع این روز نماد گسستن زنجیر استعمار و ویرانی بنای استکبار آمریکا توسط ملت مسلمان ستمدیده و آزاده ایران است، این روز برای ملت ما یادآور جهاد و نبرد دائمی و مستمر حق علیه باطل است.

این بیانیه به شرح زیر است:

بسمه تعالی
۱۳ آبان یادآور وقایع بزرگ و تاریخی همچون تبعید حضرت امام خمینی (ره) در سال ۱۳۴۳ در واکنش به تصویب قانون ننگین کاپیتولاسیون، کشتار وحشیانه دانش‌آموزان انقلابی توسط دژخیمان رژیم شاهنشاهی و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا است به واقع این روز نماد گسستن زنجیر استعمار و ویرانی بنای استکبار آمریکا توسط ملت مسلمان ستمدیده و آزاده ایران است، این روز برای ملت ما یادآور جهاد و نبرد دائمی و مستمر حق علیه باطل است.

امسال، تلاقی بزرگداشت این روز مهم با جنایات وحشیانه رژیم منفور و کودک کش صهیونیستی، بار دیگر چهره کریه و ریاکار آمریکا در حمایت و همدستی با این رژیم غاصب و جنایات وحشیانه آن را نمایان کرد تا بار دیگر بر همه جهانیان و ملت عزیز ایران حقانیت و حکمت کلام نورانی امام خمینی (رض) مشخص گردد که فرمود: آمریکا شیطان بزرگ است.

سالهاست که وجود منحوس آمریکا منشا دخالت، اختلاف، کودتا، اغتشاش و دست اندازی به منابع ملت‌ها و هم چنین کشتار، جنایت، ناآرامی و بحران در مناطق مختلف جهان است.

ایجاد، تحمیل و مشارکت در ده‌ها جنگ کوچک و بزرگ در یک قرن اخیر موید خوی پلید و خبیث این دولت آتش افروز است که شعله‌های شرارتش در اقصی نقاط جهان زبانه می‌کشد و دامن ملت‌های جهان را گرفتار نموده است. ایستادگی و مقاومت در برابر این شیطان بزرگ تنها راه نجات و رهایی از آن و درست‌ترین مسیر است، درسی که ملت بزرگ ایران از قیام عاشورایی امام حسین علیه السلام آموخت و امروز الگویی موفق برای ملت‌های مستضعف و مظلوم جهان شده است.

میهن عزیز و اسلامی ایران پس از انقلاب شکوهمند اسلامی با گذر از حوادث و توطئه‌های مختلف، روزبه‌روز با اقتدار و با پشتوانه‌ی ملت غیور و انقلابی و فرماندهی داهیانه رهبر عظیم الشان انقلاب، حضرت آیت الله العظمی امام خامنه‌ای (مد ظله العالی) به پیشرفت‌های چشمگیری در عرصه‌های گونان نائل آمده است و با فتح قله‌های علم و فن‌آوری و توفیق در دستاورد‌های علمی، صنعتی، نظامی و اقتصادی موجب تحیّر و سرخوردگی دشمنان شده و سالهاست با موفقیت‌هایی که کسب نموده مورد بغض و کینه‌ی آمریکا و اذنابش قرار گرفته است.

به فضل الهی ایران اسلامی کشوری قدرتمند و تأثیرگذار در منطقه و جهان است که به دلیل همین پیشرفت‌های چشمگیر، خاری در چشم دشمنان شده و همیشه به طرق مختلف با انواع جنگ ترکیبی، جنگ رسانه ای، جنگ محاسباتی، توطئه، براندازی و تحریم روبرو شده است. ولیکن با اعتقاد و اعتماد به الطاف و‌تفضلات حق تعالی و با غیرت دینی و ملی ضمن خنثی سازی این فتنه‌ها و تبدیل آن به فرصت، از پیچ تاریخی حساس عبور کرده و انشا الله نقش مهمی در هندسه نظم نوین جهانی ایفا خواهد نمود و صد البته دشمنان انقلاب اسلامی در این مسیر با توجه به وعده الهی، شکست مفتضحانه‌ای خواهند خورد.

مدیران، دانشمندان، متخصصان، مهندسان و کارکنان وزارت دفاع و خانواده آنان، ضمن ادای احترام به همه شهدای انقلاب اسلامی به ویژه شهدای ۱۳ آبان، بار دیگر با آرمان‌های بلند امام راحل، شهدا و انقلاب تجدید بیعت نموده و با فرماندهی معظم کل قوا میثاقی دوباره بسته و از همه مردم بابصیرت، متدین و غیور همیشه در صحنه ایران سرفراز اسلامی برای شرکت پرشور و‌شعور، دشمن شکن و الهام بخش در راهپیمایی ۱۳ آبان در این مقطع زمانی حساس دعوت می‌نماید و اعلام می‌کند همانند گذشته بر سر عهد، تداوم تلاش‌ها در راه پیشرفت و تولید قدرت و امنیت برای میهن عزیزمان پایبند و پایمردیم و به دشمنان هشدار می‌دهیم آنچه را قبلا آزمودند دوباره نیازمایند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->