تداوم بارش در غرب، مرکز و شمال کشور (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پشت پرده درمان‌های تزریقی مفصلی دست بند پلیس مشهد به ساکن خانه مرموز روند نگران‌کننده چاقی در کودکان و نوجوانان هشدار درباره آمپول مونجارو | داروی لاغری تقلبی علت بیماری کبد چرب سبک زندگی نیست سهم ۵۵ درصدی سزارین از زایمان‌ها در کشور با رأی قضات دادگاه کیفری، عاملان قتل زن مسافر محکوم شدند | حبس و چوبه دار در انتظار ۲ برادر راز جنایت در شهر گلبهار خراسان رضوی فاش شد | همسرکشی با گرز به خاطر تحقیر و سند ۱۰ میلیاردی آتش‌سوزی مهیب در نظرآباد کرج مهار شد + فیلم (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) طوفان برق مناطق استان البرز را قطع کرد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) آماده باش پایگاه‌های امداد و نجات تهران و البرز در پی زلزله کرج (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدارس کدام شهر‌های خوزستان فردا (یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیل است؟ هجوم طوفان تندری به تهران + فیلم (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) هویت ۱۰ جان‌باخته دیگر حادثه انفجار بندر رجایی مشخص شد + اسامی زلزله نسبتا شدید کرج را لرزاند (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) آزادسازی ۴ هکتار از اراضی کشاورزی در مشهد (۱۳ اردیبهشت ۱۴٠۴) افزایش نگران کننده گردن درد در کشور فرونشست در دل مشهد، دومین کلان‌شهر ایران | بحران خاموشِ زمین در خراسان رضوی قتل جوان ۳۶ ساله در میدان تره‌بار (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تشکیل قرارگاه مدیریت امنیت روانی در جامعه یک ایرانی در شلیک مرزبانی آذربایجان کشته شد زمان انتشار کلید اولیه کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد | متقاضیان سؤالاتشان را از طریق سیستم پاسخگویی الکترونیکی بپرسند لیست ۱۴ تایی دارو‌های ممنوعه سفر حج (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویزیت رایگان کودکان دارای ناهنجاری مادرزادی در بجنورد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سرایداران مدارس هم رتبه‌بندی می‌شوند | صدور احکام و امتیازات از اول مهر ۱۴۰۴ جزئیات ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ اعلام شد + زمان‌بندی سارقان گوشی دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی تهران دستگیر شدند (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) حدود ۵۲ هزار نفر با طرح مهرآموز، حامی ایتام شدند شکارچیان غیرمجاز در بند قانون افتادند | دستگیری عاملان شهادت محیط‌بان گلستانی پیش‌بینی هوای مکه و مدینه هنگام سفر ایرانی‌ها | گرمای شدید در مسیر عربستان
سرخط خبرها

۱۰ درصد ردیف‌های استخدامی آموزش و پرورش مختص استعدادهای برتر است

  • کد خبر: ۱۹۲۴۷۰
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۵
۱۰ درصد ردیف‌های استخدامی آموزش و پرورش مختص استعدادهای برتر است
وزیر آموزش‌ و پرورش گفت: سازمان اداری و استخدامی، ۱۰ درصد از ردیف‌های استخدام را به جذب استعدادهای برتر در شغل معلمی اختصاص می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز رضامراد صحرایی در یک برنامه تلویزیونی اظهار کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوبه «کشف استعداد‌های معلمی» را ارائه کرد و براساس آن دانش‌آموزانی که به معلم شدن تمایل دارند، می‌توانند در آینده معلم شوند. آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر ملی در حوزه‌های آموزشی، فرهنگی، تربیتی، قرآنی، هنری، ادبی، پژوهشی، تربیت‌بدنی و ادبی در مراحل پایانی تدوین قرار دارد.

وی افزود: ورود به آموزش و پرورش نیاز به ردیف استخدامی دارد، چون این افراد با ورود به دانشگاه فرهنگیان به استخدام آموزش و پرورش در می‌آیند؛ سازمان اداری و استخدامی، ۱۰ درصد از ردیف‌های استخدام را به جذب استعداد‌های برتر در شغل معلمی اختصاص می‌دهد.

پیگیری اجرای روز بدون کیف و کتاب در دبستان‌ها

صحرایی درباره اجرای روز بدون کیف و کتاب در مدارس ابتدایی گفت: این اتفاق باید یک روز در هفته انجام شود و به طور جدی آن را پیگیری می‌کنیم البته روز بدون کیف و کتاب نیاز به مصوبه شورای عالی آموزش و پرورش دارد.

وزیر آموزش و پرورش درباره اجرای نظام دوری در مدارس ابتدایی پس از گذشت ۱۲ سال از تصویب سند تحول بنیادین آموزش پرورش مطرح کرد: طبق این نظام دانش‌آموزان در سه پایه اول ابتدایی باید یک معلم داشته باشند، بسیاری از افراد می‌گفتند اجرای این کار ممکن نیست، اما از امسال آن را در ۶۴۰ کلاس درس دوره ابتدایی اجرا کردیم.

صحرایی با اشاره به نهایی شدن آیین‌نامه «مسیر رشد معلمی» گفت: آیین‌نامه مسیر رشد معلمی در حال آماده شدن است تا پس از رتبه‌بندی معلمان نهضت یادگیری در بین تمام معلمان به راه افتد.

وی درباره توزیع شیر در مدارس بیان کرد: این امر هدیه رئیس جمهور بود و شیر هفته‌ای دو بار بین ۸ میلیون دانش‌آموز دوره ابتدایی توزیع می‌شود، اگر سایر افراد دولت مانند رئیس جمهور به آموزش و پرورش توجه داشته باشند شک ندارم که در چهار سال می‌توان تحولی را رقم زد که در سال‌های قبل نبوده است.

اولیا در امور مدرسه مشارکت کنند

وزیر آموزش و پرورش در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به ضرورت مشارکت والدین در مدارس گفت: اگر اولیای دانش‌آموز حداقل دو ساعت در هفته برای فرزند خود در مدرسه وقت نگذارند این انتقاد که «چرا مدرسه برای فرزند من کاری نکرده است» از او پذیرفته نیست. اولیای دانش‌آموزان در حد قابل توجهی تحصیل کرده هستند و مهارت‌هایی دارند که اگر به مهارت معلم اضافه شود، اتفاقات بسیاری رخ می‌دهد.

به کمک والدین نیاز داریم

صحرایی با اشاره به اهمیت نقش والدین در پرورش دانش‌آموزان، خطاب به والدین دانش‌آموزان مطرح کرد: به مدرسه بیایید، دوستان فرزندتان را جمع کنید و آن مهارت‌هایی که دارید را به آن‌ها آموزش دهید، دولت بالاترین بودجه خود را به آموزش و پرورش می‌دهد، اما مردم بیایند، مسائل را دست بگیرند و کمک کنند، در مقوله پرورش بیش از آموزش به کمک مردم نیاز داریم.

وزیر آموزش و پرورش در پاسخ به سؤال یکی از مخاطبان این برنامه مبنی بر اینکه برخی مدیران مدارس با این توجیه که دروس اصلی دانش آموزان عقب است به معلم پرورشی وقتی برای حضور در کلاس نمی‌دهند، گفت: در برخی مدارس که تعداد آن‌ها نیز کم نیست، مدیر به این امر توجه می‌کند و البته مدیر می‌گوید که اولیا از من این درخواست را دارند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->