افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غره + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حالت پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رای به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری! دیده‌بان حقوق بشر: تداوم تحرکات مشکوک رژیم صهیونیستی در جنوب سوریه یورش نیرو‌های امنیتی رژیم صهیونیستی به دفتر شبکه الجزیره در فلسطین
سرخط خبرها

رئیس جمهور اوکراین: با روسیه مذاکره نخواهیم کرد

  • کد خبر: ۱۹۲۶۲۰
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۹
رئیس جمهور اوکراین: با روسیه مذاکره نخواهیم کرد
رئیس جمهور اوکراین مجددا به مذاکرات صلح با روسیه دست رد زده و از عدم تمایلش برای این مذاکرات صحبت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین در کنفرانس مطبوعاتی مشترکی با اورزولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا گفت، کشورش مایل به برگزاری مذاکرات با روسیه نیست.

او همچنین گزارش‌های اخیر رسانه‌ای درباره اینکه حامیان غربی کی‌یف آن را برای ورود به مذاکرات با روسیه تحت فشار گذاشته‌اند، تکذیب کرد.

به نوشته پایگاه راشاتودی، زلنسکی اضافه کرد: «هم اکنون، هیچ یک از رهبران آمریکا و اتحادیه اروپا و شرکای ما فشاری به ما برای آنکه پای میز مذاکره با روسیه بنشینیم، با آن مذاکره کنیم و چیزی را به آن تسلیم کنیم وارد نمی‌کنند. چنین چیزی قرار نیست اتفاق بیفتد.»

زلنسکی گفت: نمی‌داند چه کسی اصلا چنین گزارش‌هایی را منتشر می‌کند. او اذعان کرد، «احساس می‌کند» رسانه‌های اوکراینی و خود اوکراینی‌ها درباره موضوع مذاکرات بالقوه با روسیه و درباره این ادعا که کشور‌های غربی به کی‌یف برای گرفتن چنین تصمیمی فشار وارد می‌کنند گمانه‌زنی انجام می‌دهند.

زلنسکی گفت: چنین گمانه‌زنی‌هایی او را «شگفت‌زده» می‌کند.

اوایل روز شنبه شبکه ان. بی. سی گزارش داد، مقام‌های غربی مشغول مذاکراتی در پشت صحنه با کی‌یف بر سر امکان ورودش به مذاکرات با روسیه بوده و حتی به بررسی امتیازاتی که اوکراین ممکن است به منظور پایان دادن به جنگ با آن‌ها موافقت کند، پرداخته‌اند.

در این گزارش همچنین آمده است که کشور‌های غربی نگران «بن بست» بالقوه در جنگ و «تمام شدن نیروی اوکراین» در آینده هستند.

به نوشته راشاتودی، روسیه بار‌ها به آمادگی خود برای مشارکت در مذاکرات با کی‌یف اشاره داشته، اما همچنین تاکید کرده چنین مذاکراتی باید منافع امنیتی مسکو و «واقعیت‌های موجود» را در نظر بگیرد. در پاییز ۲۰۲۲، چهار منطقه سابق اوکراین شامل دو جمهوری دونتسک و لوهانسک در دونباس، پس از یک رشته همه‌پرسی رسما به روسیه پیوستند. کی‌یف هرگز نتایج این همه‌‍‌پرسی‌ها را نپذیرفت و نتایج آن‌ها را "جعلی" خوانده و مترصد بازگرداندن کنترل خود بر این چهار منطقه و همچنین کریمه است که در سال ۲۰۱۴ پس از یک همه پرسی دیگر به روسیه پیوست.

در اکتبر ۲۰۲۲، زلنسکی همچنین فرمانی را امضا کرد که اوکراین را از هرگونه مذاکره با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه منع می‌کرد.

در سپتامبر گذشته، ولادیمیر پوتین گفت چنانچه کی‌یف مایل به پایان دادن به جنگ است، باید نیتش را به طور علنی از جمله با لغو فرمان ۲۰۲۲ زلنسکی نشان دهد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->