نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تراکتور و پرسپولیس (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ترکیب پرسپولیس مقابل تراکتور با غافلگیری بزرگ کریم باقری آلکنو: صابر یکی از استعداد‌های نادری بود که دیدم حذف ۷ بانوی تکواندوکار ایرانی در مسابقات قهرمانی جهان چه کسی به دنبال تخریب چمن ورزشگاه شهدای شهر قدس است؟ اوسمار اجازه نشستن روی نیمکت را ندارد ادعای عجیب درویش: با اوسمار بعد از هفته پنجم توافق کردم! سکوت اوسمار در فرودگاه تفاوت باقری و پیروانی در حمایت از هاشمیان مرگ مغزی صابر کاظمی تأیید شد (۷ آبان ۱۴۰۴) شاگردان غلامی بر بام والیبال جوانان آسیا ایستادند وضعیت نامعلوم محل برگزاری دربی ۱۰۶ | مشهد، شیراز، شاید اراک! هشدار بزرگ ساپینتو به بازیکنان استقلال: به صدرنشین هفته آخر جام می‌دهند سایه تاجرنیا روی سر مدیرعامل آینده استقلال قهرمانی مقصودلو در اروپا معجزه، راه نجات صابر
سرخط خبرها

دستمزد سید حسین حسینی نصف فصل قبل!

  • کد خبر: ۱۹۲۶۲۵
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۸
دستمزد سید حسین حسینی نصف فصل قبل!
مسئولان باشگاه استقلال به دفعات قرارداد سید حسین حسینی را کاهش داده‌اند که رقم دریافتی او نسبت به فصل قبل چیزی در حدود نصف کاهش یافته است.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، سید حسین حسینی، فصل پیش بعد از عارف غلامی گران‌ترین بازیکن استقلال و دستمزد قابل توجهی از باشگاهش دریافت کرد.

دلیل اینکه حسینی فصل قبل قرارداد قابل توجهی با استقلال امضاء کرد این بود که او یک فصل قبل‌تر موفق شد با استقلال قهرمان شود و رکورد قابل توجهی در تعداد کلین شیت و گل خورده از خود به جا گذاشت.

به همین دلیل قرارداد او در ابتدای فصل پیش به دلیل اینکه یکی از ستاره‌های تیمش محسوب می‌شد و به گواه کارشناسان حتی بهترین بازیکن فصل بیست و یکم نیز بود، جهش قابل توجهی داشت.



با این حال حسینی در فصلی که قرارداد قابل توجهی گرفت نتوانست عملکرد خوبی از خود به جا بگذارد و درنهایت با استقلال نیز صاحب جام نشد.

با این حال حسینی بدون اینکه درنظرداشته باشد قرارداد فصل پیشش چه میزان است دوباره پای میزمذاکره با باشگاه استقلال نشست و راضی شد با رقم بسیار کمتری قرارداد خود را ثبت کند.

اما این پایان ماجرای دروازه‌بان استقلال نبود. باشگاه استقلال که با مشکلات عدیده‌ای پیرامون ثبت قرارداد بازیکنانش مواجه شده بعد از عقد قرارداد با حسینی دو بار دیگر قرارداد این دروازه‌بان را کاهش داد تا بتواند قرارداد دیگر بازیکنان را ثبت کند.

به این ترتیب دستمزد حسینی کاهش قابل توجهی داشته و حتی گفته می‌شود به نصف عددی که فصل پیش از استقلال گرفته نیز نمی‌رسد.

حسینی با این حال حتی یک بار هم در رسانه‌ها بابت کاهش قراردادش گله نکرده است و این اقدام را به نوعی همکاری همه جانبه با باشگاه استقلال می‌داند تا از سد مشکلاتی که در طول فصل با آن مواجه شده برآید.

البته باشگاه استقلال همچنان با چنین بحرانی دست به گریبان است و با اینکه قرارداد برخی بازیکنان را بیش از نصف دستمزد سال قبل کاهش داده، اما هنوز نتوانسته قرارداد برخی مربیان و حتی عوامل باشگاه را ثبت کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->