لغو مسابقه تراکتور و ملوان در لیگ برتر ورزشگاه امام رضا (ع) آماده میزبانی دربی دلهره ملی‌پوشان در آسمان روسیه| تاخیر در لندینگ هواپیمای تیم ملی منیرالحدادی: هرگز تصور نمی‌کردم فوتبال ایران چنین اتمسفری داشته باشد دعوت از بازیکن بدون تیم به تیم ملی ایران! | چرا جهانبخش در کنار ملی‌پوشان است؟ پرسپولیس دست به دامن کاناوارو شد فیفا پنجره نقل و انتقالات استقلال را باز کرد! + عکس حردانی لیگ قهرمانان را از دست داد خطیر: مدیران استقلال از قوانین بالادستی خبر نداشتند! مدافع رئال مادرید در فکر خداحافظی از فوتبال! اوسمار به پرسپولیس برنمی‌گردد شکاری آماده تمرین شد یونانی‌ها هم طارمی را دوست ندارند پیگیری وزارت ورزش برای استفاده از ورزشگاه امام‌رضا(ع) مشهد در مسابقات باشگاهی و ملی زمان و مکان احتمالی دربی ۱۰۶ پایتخت مشخص شد ویدئو | هواداران پرسپولیس، دست‌به‌دامان اوسمار افت محسوس ملی‌پوش پرسپولیس تحت نظر هاشمیان نارضایتی فرناندز از نقش جدیدش با هدایت آموریم جنگ پنهان گریلیش و سرمربی تیم ملی انگلیس جدایی یک چهره سرشناس پرسپولیس تا پایان نیم‌فصل اول
سرخط خبرها

رایزنی مدیران استقلال برای کاهش مبلغ قرارداد چند بازیکن دیگر

  • کد خبر: ۱۹۲۹۲۰
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۰
رایزنی مدیران استقلال برای کاهش مبلغ قرارداد چند بازیکن دیگر
رایزنی مدیران استقلال برای کاهش قرارداد چند بازیکن دیگر ادامه دارد، اما هنوز نتیجه‌ای در بر نداشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، حدود دو هفته پیش بود که چند بازیکن استقلال به همراه جواد نکونام مبلغی از قرارداد‌های خود را کاهش دادند تا قرارداد گوستاوو بلانکو و امید حامدی‌فر به ثبت برسد و کارت بازی این دو بازیکن صادر شود. این در حالی است که دو مربی استقلال و چند بازیکن همچنان در انتظار کاهش قرارداد چند بازیکن دیگر هستند!

مهدی هاشمی‌نسب و یوسو سسما دو مربی استقلال هستند که به واسطه ثبت نشدن قرارداد خود به خاطر مسائل سقف بودجه هنوز کارت مربیگری دریافت نکردند و حق نشستن روی نیمکت تیم خود را ندارند.

از سوی دیگر نفراتی مثل سعید مهری و امید حامدی‌فر که قرارداد‌های پایینی از آن‌ها در سازمان لیگ ثبت شده، نیز منتظرند تا مبلغ واقعی قراردادشان به کمیته نقل و انتقالات برسد. این مسئله، اما منوط به کاهش رقم قرارداد برخی دیگر از بازیکنان است. مدیران باشگاه استقلال در روز‌های گذشته از برخی بازیکنان خواسته‌اند تا مبلغ قرارداد‌های خود را کاهش بدهند، اما این مسئله با موافقت آن‌ها مواجه نشده است.

استقلالی‌ها امیدوارند در روز‌های آینده با بازیکنانی که مبلغ قراردادشان را کاهش نداده‌اند به توافق برسند و بتوانند با انجام برخی تغییرات در قرارداد‌های خود کارت مربیگری هاشمی‌نسب و یوسو را دریافت کرده و البته مبلغ واقعی قرارداد سعید مهری و امید حامدی فر را هم به ثبت برسانند.

منبع: خبر ورزشی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->