تکذیب درگیری مسلحانه مرزبانان با متجاوزان در مرز‌های غربی و شرقی (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع ایران از ناوشکن پیشرفته «کایفنگ» چین بازدید کرد سردار قاآنی: موفقیت‌ها ادامه دارد دستگیری ۶۳ نفر از متجاوزان به کشور طی ۲۴ ساعت گذشته (۷ تیر ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه از آلمان خواست مسئولیت خود در قبال برنامه سلاح‌های شیمیایی رژیم صدام را بپذیرد وزیر کار: دشمنان ناگزیرند رویکرد خود را نسبت به ملت ایران تغییر دهند حمله قسام به اشغالگران صهیونیستی با موشک یاسین ۱۰۵ (۷ تیر ۱۴۰۴) روسیه: تهدید داعش در افغانستان نگران‌کننده است سبحانی: اطلاعاتی داریم که ریزپرنده‌ها از برخی کشور‌های همسایه وارد ایران شده است سرخوردگی آمریکا و اسرائیل در برابر ایران؛ ناکامی تل‌آویو در تحقق اهداف سخنگوی سپاه: ترامپ چشمانش را باز کند و از یاوه‌گویی دست بردارد سیل در پاکستان ۱۱ قربانی گرفت (۷ تیر ۱۴۰۴) مهاجرانی: وحدت ملی فارغ از گرایشات سیاسی است سردار وحیدی: نیروهای مسلح در آماده‌باش کامل برابر هرگونه تجاوز دشمن هستند واشنگتن‌پست: تنها راه، «مذاکره با ایران» است؛ ترامپ هم می‌داند کودکان غزه از شدت گرسنگی جان می‌دهند سردار نقدی: تعرض به مراجع، پایان زندگی کارگزاران آمریکایی در منطقه است معاون اول رئیس جمهور: اصناف در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه خوش درخشیدند ایران، پابرجا تا همیشۀ تاریخ تقدیر رئیس‌جمهور ونزوئلا از «سحر امامی» مجری شبکه خبر + فیلم سفیر ایران در ژاپن: تجاوز نظامی آمریکا به ایران مستحق محکومیت جهانی است تقدیر وزارت امور خارجه از حضور مردم در تشییع پیکر شهدای اقتدار ایران (۷ تیر ۱۴۰۴) کشته شدن ۱۳ سرباز پاکستانی در حمله انتحاری نزدیک مرز افغانستان (۷ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تأسیسات هسته‌ای ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات منا الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است
سرخط خبرها

گوترش: غزه در حال تبدیل شدن به قبرستان کودکان است | کمک ۱.۲ میلیارد دلاری سازمان ملل اعلام می‌شود

  • کد خبر: ۱۹۲۹۸۵
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۲ - ۲۱:۳۸
گوترش: غزه در حال تبدیل شدن به قبرستان کودکان است | کمک ۱.۲ میلیارد دلاری سازمان ملل اعلام می‌شود
دبیرکل سازمان ملل با بیان اینکه غزه در حال تبدیل شدن به قبرستان کودکان است، اعلام کرد: امروز، سازمان ملل متحد و شرکای ما یک درخواست بشردوستانه ۱.۲ میلیارد دلاری برای کمک به ۲.۷ میلیون نفر که کل جمعیت نوار غزه و نیم میلیون فلسطینی در کرانه باختری را از جمله بیت المقدس شرقی است،اعلام می کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل روز دوشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در مقر سازمان ملل گفت: کابوس غزه فراتر از یک بحران انسانی است.این یک بحران بشریت است.

گوترش تاکید کرد: تشدید درگیری در غزه جهان را تکان می دهد، منطقه را متلاطم و از همه غم انگیزتر، بسیاری از زندگی های بی گناه را نابود می کند.

وی تصریح کرد: عملیات زمینی نیروهای دفاعی اسرائیل و بمباران مداوم، غیرنظامیان، بیمارستان‌ها، اردوگاه‌های پناهندگان، مساجد، کلیساها و تأسیسات سازمان ملل را هدف قرار می‌دهند. هیچ کس در امان نیست.

دبیر کل سازمان ملل همچنین گفت: «در عین حال، حماس و دیگر شبه نظامیان از غیرنظامیان به عنوان سپر انسانی استفاده می کنند و همچنان به پرتاب بی رویه راکت به سمت اسرائیل ادامه می دهند.»

گوترش افزود: «من بار دیگر اقدامات تروریستی شنیع حماس را کاملا محکوم می کنم و درخواست خود برای آزادی فوری، بدون قید و شرط و ایمن گروگان‌هایی که در غزه نگهداری می‌شوند را تکرار می‌کنم. هیچ امری نمی تواند شکنجه، کشتن، مجروح کردن و ربودن عمدی غیرنظامیان را توجیه کند.»

دبیرکل سازمان ملل اضافه کرد: حفاظت از غیرنظامیان باید در درجه اول اهمیت قرار گیرد. من عمیقاً نگران نقض آشکار قوانین بین المللی بشردوستانه هستم. بگذارید واضح بگویم: هیچ طرف جنگی بالاتر از قوانین بین المللی بشردوستانه نیست.

دبیرکل سازمان ملل تاکید کرد: غزه در حال تبدیل شدن به قبرستان کودکان است. بر اساس گزارش ها روزانه صدها دختر و پسر کشته یا زخمی می شوند. طبق گزارش‌ها، روزنامه‌نگارانی که در چهار هفته‌ گذشته کشته شده‌اند، بیشتر از هر درگیری در حداقل سه دهه گذشته بوده است.

وی افزود: تعداد امدادگران سازمان ملل بیش از هر دوره مشابهی در تاریخ سازمان ما کشته شده است. طرف‌های درگیر و در واقع، جامعه بین‌المللی با یک مسئولیت فوری و اساسی روبرو هستند: این رنج جمعی غیرانسانی را متوقف کنید و کمک‌های بشردوستانه به غزه را به شکل چشمگیری گسترش دهید.

گوترش گفت: امروز، سازمان ملل متحد و شرکای ما یک درخواست بشردوستانه ۱.۲ میلیارد دلاری برای کمک به ۲.۷ میلیون نفر که کل جمعیت نوار غزه و نیم میلیون فلسطینی در کرانه باختری را از جمله بیت المقدس شرقی است، اعلام می کنند.

وی یادآور شد: برخی از کمک های حیاتی از طریق گذرگاه رفح از مصر وارد غزه می شود. اما یک قطره کمک، اقیانوسی از نیازها را برآورده نمی کند. بگذارید واضح بگوییم: گذرگاه رفح به تنهایی ظرفیت پردازش کامیون های کمک رسانی در مقیاس مورد نیاز را ندارد.

گوترش ادامه داد: بیش از ۴۰۰ کامیون در دو هفته گذشته وارد غزه شده اند. پیش از آغاز درگیری ۵۰۰ کامیون در روز وارد غزه می شدند. مهمتر از همه اینکه این کمک ها سوخت نمی شود.

وی افزود: بدون سوخت، نوزادان تازه متولد شده در انکوباتورها و بیماران تحت مراقبت شدید خواهند مرد. آب را نمی توان پمپاژ یا تصفیه کرد. همه طرف ها به تمام تعهدات خود تحت قوانین بین المللی بشردوستانه احترام می گذارند. این به معنای آزادی بی قید و شرط گروگان ها در غزه است.

گوترش تاکید کرد: از غیرنظامیان، بیمارستان ها، تأسیسات سازمان ملل متحد، پناهگاه ها و مدارس باید محافظت شود.غذای بیشتر، آب بیشتر، داروی بیشتر و البته سوخت باید وارد غزه شود.

وی اضافه کرد: «دسترسی نامحدود برای رساندن آذوقه به همه افراد نیازمند در غزه. اکنون؛ و پایان استفاده از غیرنظامیان به عنوان سپر انسانی؛ اکنون. هیچ یک از این درخواست ها نباید مشروط به بقیه باشد. و برای همه اینها، ما اکنون به بودجه بیشتری نیاز داریم.»

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->