کارتال در رختکن پرسپولیس: اول سهمیه بعد قهرمانی رفیعی چطور بازوبند را از کنعانی و علیپور گرفت؟ کارتال برای جذب بازیکن اقدام می‌کند تمدید قرارداد بی سروصدای درویش با هافبک ۳۵ ساله پشت پرده عجیب پرداخت مالیات باشگاه پرسپولیس متن و حاشیه مراسم تودیع و معارفه مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی+ویدئو بودجه رؤیایی آموریم برای تقویت منچستریونایتد چرا خشن‌ترین سرمربی لیگ برتر مجوز بازگشت گرفت؟ | معمای الهامی و کمیته انضباطی مجیدی سرمربی استقلال نمی‌شود مدافع استقلالی در تیررس پرسپولیس بازگشت محرمی به پرسپولیس؟ بازگشت میلوشویچ به تمرین نساجی سرپرست میهمان چند روزه باشد | ورزش خراسان رضوی، بی‌تاب ثبات موضع تند مدیرکل مستعفی ورزش استان به مشاور ورزشی استاندار فرهاد مجیدی: با فشار هواداران، مربی استقلال شدم درآمد بادآورده گرینوود برای منچستریونایتد برنامه کارتال بعد از زدن قید جذب ستاره جوان لیگ عملکرد ضعیف ارونوف در ۲ بازی اخیر پرسپولیس اتفاق عجیب در تک گل پرسپولیس به نساجی! دی‌بروینه در فکر ماندن در لیگ انگلیس
سرخط خبرها

استقلال در آستانه کسر امتیاز!

  • کد خبر: ۱۹۳۲۷۰
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۹
استقلال در آستانه کسر امتیاز!
باشگاه استقلال منتظر است بازیکنان باقی مانده هم قرارداد خود را کسر کنند تا بتواند قرارداد مهدی هاشمی‌نسب و سعید مهری را اصلاح کند.

به گزارش شهرآرانیوز، کارگروه نظارت بر قرارداد‌های سازمان لیگ نسبت به قرارداد منعقده از سوی باشگاه استقلال با بلانکو، یامگا، خالدآبادی و هاشمی‌نسب ایراداتی گرفته است و به این باشگاه فرصت داده تا چهارشنبه به این ابهامات پاسخ دهد. در غیر اینصورت پرونده برای بررسی نهایی به کمیته انضباطی ارسال می‌شود.

در صورتی که پرونده به کمیته انضباطی برود احتمال کسر امتیاز از استقلال وجود دارد. استقلال مدعی شده است که از سقف قرارداد عبور نکرده است. کسر امتیاز تنها به دلیل عبور از سقف قرارداد نیست. بطوریکه از تیم پرسپولیس به خاطر بر عهده گرفتن مالیات گولسیانی کسر شد.

باشگاه استقلال منتظر است بازیکنان باقی مانده هم قرارداد خود را کسر کنند تا بتواند قرارداد مهدی هاشمی‌نسب و سعید مهری را اصلاح کند. به نظر از سوی کارگروه نظارت بر قرارداد‌ها قرارداد بلانکو و خالد آبادی هم دارای ایراد است. در صورتی که باشگاه استقلال تا روز چهارشنبه توضیحات قانع کننده‌ای را در اختیار این کارگروه قرار دهد کسر امتیاز از تیم آبی منتفی می‌شود.

گفته می‌شود یکی دو تیم دیگر هم بعد از بررسی‌های صورت گرفته از سوی کارگروه نظارت بر قرارداد‌ها دارای اشکالاتی در قرارداد‌ها هستند و به نظر می‌رسد روند کسر امتیاز از تیم‌های لیگ برتری ادامه خواهد داشت.

منبع: خبر ورزشی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->