واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است
سرخط خبرها

وحیدی: فراجا در صف اول دفاع از امنیت مردم است

  • کد خبر: ۱۹۳۳۴۲
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۳
وحیدی: فراجا در صف اول دفاع از امنیت مردم است
وزیر کشور گفت: دشمن، فراجا را تنها به دلیل اینکه در مقابل جنگ ترکیبی آن‌ها ایستاد و با اغتشاشگران مقابله کرد، تحریم کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی روز چهارشنبه در آیین تجلیل از فرماندهان تحریم شده فراجا افزود: همان‌هایی که در جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه سکوت یا حمایت کرده‌اند، فرماندهان ما را تحریک می‌کنند، چرا که با برهم زنندگان امنیت مردم برخورد کرده‌اند.

وی با اشاره به تهدید رسمی رژیم صهیونیستی به استفاده از تسلیحات اتمی در جنگ با غزه، یادآور شد: مدعیان غربی این مساله کاملا ضد بشری را محکوم نکردند و وانمود کردند چیزی گفته نشده است.

وزیر کشور ادامه داد: همان‌هایی که علیه مردم بی گناه، مرگبارترین سلاح‌ها را به کار می‌گیرند که امروزه شاهد کشته شدن بیش از ۱۰ هزار غیرنظامی در غزه هستیم، فرزندان ایران اسلامی را مورد تحریم قرار می‌دهند.

وحیدی خاطرنشان کرد: بدترین دشمنان خدا علیه دوستان خدا که می‌خواهند از نظام جمهوری اسلامی دفاع کنند، اعمال تحریم می‌کنند و دستگاه انتظامی کشور که امروز یکی پس از دیگری تحریم شده اند، از جمله آن‌ها است.

وی تصریح کرد: ماجرای تحریم این است که می‌خواهند مانع از توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران شوند و مضحک است که می‌گویند حق ندارید از خود دفاع کنید.

وزیر کشور با تاکید بر اینکه فضاحت در تصمیم گیری جریان مسلط بر غرب باید به گوش جهان برسد، اظهار کرد: در موضوع غزه می‌بینیم که رسانه‌های غربی با حجم زیادی کار کردند تا صدای مظلومیت مردم مقاوم غزه به گوش کسی نرسد، اما شکست خوردند.

وحیدی اضافه کرد: دست تک تک افرادی را که در دفاع از امنیت کشور، برقراری نظم و انضباط و ایجاد ظرفیت‌های لازم برای توانمندسازی کشور فعالیت کرده‌اند را می‌بوسیم و به آن‌ها افتخار می‌کنیم.

وی با اشاره به آیه شریفه قرآن که پیروزی مستضعفان را وعده داده است، اظهار کرد: آنچه در غزه رخ می‌دهد، تحول اساسی و بنیادین است که از طرفی شکفتگی و معجزه مقاومت را نشان می‌دهد و از سوی دیگر خباثت و دئانت دشمن را برملا می‌سازد.

وزیر کشور افزود: آن خنجر آلوده و کینه‌های نهفته در دل دشمن که بر سر مردم غزه فرود می‌آید، باطن پلید تمدن غرب را به نمایش گذاشته است و نشان می‌دهد که روی دیگر چهره فناوری و پیشرفت غرب، شیطان اکبر بودن آن است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->