یک نماینده مجلس: موساد از ریزپرنده‌ها در جنگ تحمیلی استفاده کرد | تلاش مجلس برای ساماندهی عرصه پهپادی در کشور ترامپ مدعی شد: اسرائیل با شرایط آتش‌بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرد رسانه آمریکایی: از خیال‌پردازی تجزیه ایران دست بردارید تاکید روسای جمهور روسیه و فرانسه بر حق مشروع ایران برای استفاده صلح آمیز از انرژی هسته‌ای هشدار وزیر جنگ اسبق رژیم صهیونیستی: تقابل بعدی ما با ایران دشوار‌تر و پیچیده‌تر خواهد بود سازمان ملل فاش کرد: بیش از ۶۰ شرکت از شهرک‌سازی و نسل‌کشی در غزه حمایت می‌کنند حمله خمپاره‌‌های سرایا القدس و القسام به نظامیان و خودرو‌های ارتش اسرائیل اعتراف بلومبرگ به همکاری آژانس با آمریکا و اسرائیل علیه ایران شلیک یک فروند موشک بالستیک از یمن به اراضی اشغالی (۱۰ تیر ۱۴۰۴) ۱۹ هزار صهیونیست در پی حملات ایران بی خانمان شدند اصابت دقیق موشک‌‌های ایرانی به ۱۰ مرکز راهبردی اسراییل وزیر خارجه عمان: تاکنون موعدی برای ازسرگیری مذاکرات مشخص نشده است عراقچی: غرب آسیا درآستانه یک دوراهی تاریخی است جفری ساکس: اسرائیل در صورت درگیری مجدد با ایران، ضربات شدیدتری می‌خورد سردار جعفری: بعید است رژیم صهیونیستی بزودی بتواند توان خود را احیا کند گفت‌وگوی تلفنی پوتین و ماکرون با محوریت ایران و اوکراین سنای آمریکا لایحه جنجالی ترامپ را تصویب کرد پزشکیان از برخی مناطق آسیب‌دیده از تهاجم رژیم صهیونیستی بازدید کرد ترامپ: با نتانیاهو حمله به ایران را جشن خواهم گرفت دبیر کمیسیون امنیت ملی مجلس: برنده واقعی جنگ ۱۲ روزه جمهوری اسلامی ایران بود موضع‌گیری جدید ترامپ درباره ایران تلاش عجیب ترامپ برای برکناری گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور فلسطین ۵۰ جاسوس اسرائیل در سیستان و بلوچستان دستگیر شدند (۱۰ تیر ۱۴۰۴) ۱۱۶ نفر در یک روز در نوار غزه به شهادت رسیدند (۱۰ تیر ۱۴۰۴) ترامپ: با نتانیاهو درباره ایران و غزه دیدار می‌کنم اسموتریچ به شکست ارتش اسرائیل در نوار غزه اذعان کرد مقتدی صدر با آیت‌الله سیستانی دیدار کرد
سرخط خبرها

سیدحسن نصرالله، آتشین سخنرانی خواهد کرد

  • کد خبر: ۱۹۳۵۱۸
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۸
سیدحسن نصرالله، آتشین سخنرانی خواهد کرد
مدیرکل سابق سازمان امنیت عمومی لبنان بیان کرد: حمایت بی سابقه ای از "اسرائیل" وجود دارد. اگر جنگ تمام شود، نتانیاهو به علت قصور انجام شده به زندان خواهد رفت.

به گزارش شهرآرانیوز عباس ابراهیم که پنج روز پیش از مشارکت خود در مذاکرات غیرمستقیم برای تبادل اسیران بین حماس و رژیم صهیونیستی خبر داده بود، گفت: ما در ساعات پایانی قبل از اعلام آتش بس انسانی در غزه قرار داریم. نتانیاهو توان مخالفت با خواست آمریکا را ندارد. همه کشور‌ها منتظر آتش بس برای آزادی اسیران خود نزد حماس هستند. این آتش بس در راه است.

وی به دیدار‌هایی که با «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس داشته و اینکه تلاش‌های میانجی گرایانه او در تضاد با قطر نیست، گفت: من به دلایل بشردوستانه به دنبال میانجی‌گری هستم. من به قطر رفتم و این با شایعات مطرح شده درباره مخالفت قطر با ورود من به پرونده جنگ علیه غزه است، منافات دارد. علت شایعات هم این است که ما در لبنان به سر می‌بریم نه قطر. من در قطر با اسماعیل هنیه دیدار کردم.

نتانیاهو بعد از جنگ به زندان خواهد رفت

عباس ابراهیم بیان کرد: حمایت بی سابقه‌ای از "اسرائیل" وجود دارد. اگر جنگ تمام شود، نتانیاهو به علت قصور انجام شده به زندان خواهد رفت. اسرائیل باید از او رها شود. جنگ طولانی نخواهد شد. نتانیاهو به دنبال طولانی کردن جنگ به عنوان راهی برای نجات خود است.

وی اظهار داشت: حماس وارد گفتگو‌های غیرمستقیم با "اسرائیل" برای آزادی اسیران اسرائیلی خواهد شد. هدف حماس آزادی اسیران فلسطینی است که شمار آن‌ها حدود پنج هزار نفر است. خواست حماس منطقی است. آزادی بدون خون و استقلال بدون جانفشانی امکان پذیر نیست. آنانی که به استقلال رسیدند جانفشانی کردند و کشته و زخمی دادند.

اسرائیل هر روز خسارات و تلفات زیادی می‌دهد

عباس ابراهیم بیان کرد: نتانیاهو به دنبال خرید زمان به منظور کشاندن جهان به جنگ است. "اسرائیل" هر روز خسارات و تلفات زیادی می‌دهد؛ زیرا ارتش آن از داخل شکست خورده است. اسرائیل نمی‌تواند به اهدافش برسد، زیرا اهدافی برای خود تعیین کرده است که توان رسیدن به آنرا ندارد. این ما را به یاد جنگ ۳۳ روزه می‌اندازد که به دنبال نابودی حزب الله لبنان بود.

وی افزود: ایران متهم شد که در ورای حوادث هفتم اکتبر است، اما آمریکا تاکید کرد که شواهدی درباره این امر وجود ندارد.

عباس ابراهیم ادامه داد: به نظر من، حماس از روز اول حمله هدفش آزاد کردن اسیران بوده است. حماس برای آزادی اسیران دست به حمله زد و اشتباه هم نکرد. شوکت ارتش اسرائیل کجاست؟ اسرائیل شکست خورده است و طرف پیروز شروطش را تحمیل خواهد کرد. تل آویو به دنبال به دست آوردن شوکت از دست رفته خود است و این رخ نخواهد داد به ویژه که ناو‌های آمریکایی از دریا خواهند رفت و ملت فلسطین باقی خواهد ماند.

وی گفت: حماس همانگونه که سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان گفت به تنهایی عملیات طوفان الاقصی را انجام داد و ما هم آنچه گفته شد را باور داریم.

تل آویو عامل تشدید درگیری و جنگ منطقه‌ای است

عباس ابراهیم با اشاره به سفر «آموس هوکشتاین» فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا به لبنان هم بیان کرد: هوکشتاین یهودی است و اسرائیلی نیست و از این رو ما مشکلی با او نداریم. او آمریکایی است و ما بر این اساس با او گفتگو می‌کنیم.

وی با اشاره به تحولات جنوب لبنان هم گفت: قواعد درگیری پابرجاست و شهید کردن خانواده لبنانی در جنوب لبنان تلاشی برای کشاندن حزب الله به جنگ با اسرائیل و کشاندن غرب به جنگ گسترده بود. تل آویو عامل تشدید درگیری و جنگ منطقه‌ای است و حزب الله در سطح نظامی آگاهانه عمل می‌کند. من توصیه به جنگ نمی‌کنم و سید حسن نصرالله سیاست‌های حزب الله را تعیین می‌کند. اسرائیل قطعنامه ۱۷۰۱ را نقض کرده است و حزب الله به عنوان مقاومت مشروع در جنوب لبنان است.

ابراهیم تاکید کرد: دوره ورود "اسرائیل" به جنوب لبنان سپری شده است. همه لبنانی‌ها باید در برابر اسرائیل در جنوب مقاومت کنند.

وی درباره تهدید حزب الله از سوی آمریکا هم گفت: میان دوستان و خانواده‌ام (حزب الله) من خانواده ام را انتخاب می‌کنم. تصور نمی‌کنم که اوضاع میان آن‌ها به درگیری منجر شود.

مدیرکل سابق سازمان امنیت عمومی لبنان افزود: سخنرانی نصرالله آتشین خواهد بود.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->