پیام عراقچی تقدیم وزیر خارجه کویت شد سرکنسول جدید ترکمنستان در مشهد آغاز به کار کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دفاع از انسانیت با مشت‌های گره‌زده | اجتماع دانشجویان انقلابی مشهد در سالگرد عملیات طوفان الاقصی + فیلم درخواست نماینده مجلس از رئیس جمهور برای سامان دادن به تیم اقتصادی دولت درگیری لفظی هیئت طالبان و پاکستان در مسکو بر سر اتهامات تروریستی ظهوریان: نیازمند احیای برنامه ریزی در نظام برنامه و بودجه هستیم آیت‌الله علم‌الهدی: نبوغ، استقامت و معنویت، سه ویژگی بارز شهید رئیسی بود | ضرورت ترجمه دقیق کتب اسلامی به سایر زبان‌های دنیا عضو هیئت‌رئیسه مجلس: هیچ استیضاحی به کمیسیون‌ها ارجاع نشده است احمد الشرع با فرمانده سنتکام دیدار کرد پزشکیان به درخواست خبرنگاران برای برگزاری نشست خبری پاسخ داد وال‌استریت‌ژورنال از خواسته‌های حماس در مذاکرات شرم‌الشیخ پرده برداشت وزیر فرهنگ و ارشاد: مشکلات تامین کاغذ نشریات به‌زودی رفع می‌شود واکنش معاون حقوقی رئیس جمهور به رای پرونده کرسنت رئیس سازمان برنامه و بودجه: تمام مطالبات گندمکاران پرداخت شد عراقچی: تماسی با ویتکاف نداشتم + فیلم امیر دریادار ایرانی با فرماندهان نیروی دریایی آذربایجان و قزاقستان گفت‌وگو کرد قائم پناه: تغییر وزیر جز ضرر به معیشت مردم هیچ کمکی نمی‌کند قالیباف: کمیسیون‌ها سریع‌تر طرح‌ها را تعیین تکلیف کنند توسعه همکاری‌های علمی بین‌المللی، محور گفت‌وگوی وزرای علوم ایران و سوئیس در حمله شبه‌نظامیان به کاروان نظامیان پاکستانی، ۱۱ تن کشته شدند منابع مصری: مرحله اول «توافق غزه» می‌تواند قبل از جمعه نهایی شود ویتکاف و کوشنر هم‌زمان با آغاز بررسی لیست اسیران فلسطینی وارد شرم‌الشیخ شدند فرمانده کل سپاه به مناسبت روز نیروی دریایی: هر خطای محاسباتی در خلیج فارس پاسخی فوری و کوبنده دارد مجلس با بررسی دوفوریتی طرح استفساریه انتخابات تناسبی شورا‌ها موافقت کرد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: مرزبانی به تجهیزات مدرن نیاز دارد الاخبار: مصر، عربستان و امارات بر سر مذاکرات آتش‌بس در غزه باهم اختلاف دارند تهدید رژیم صهیونیستی از سوی ژاپن
سرخط خبرها

شورای عالی استان‌ها دنبال ارائه طرحی برای استیضاح استانداران و فرمانداران است

  • کد خبر: ۱۹۳۵۲۳
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۴
شورای عالی استان‌ها دنبال ارائه طرحی برای استیضاح استانداران و فرمانداران است
نماینده استان خراسان رضوی در شورای عالی استان‌ها از تلاش این شورا برای تصویب طرحی برای استیضاح استانداران و فرمانداران توسط شوراهای استان و شهرستان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز موسی الرضا حاجی بگلو در نطق پیش از دستور خود در بیست و دومین اجلاس شورای عالی استان‌ها ضمن محکومیت حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به مردم غزه گفت: مقاومت فلسطین چند پیام مهم داشت. پیام اول این بود که هژمونی آمریکا و غرب شکسته شده است و پیام دیگر این که مردم غرب راه خود را از دولت‌ها جدا کرده‌اند. دولت‌هایی که سخن از دموکراسی و حقوق بشر می‌زدند، اکنون برخلاف ادعا‌های خود عمل می‌کنند و در کنار رژیم صهیونیستی ایستاده‌اند. هرچند پیشتر هم چنین می‌کردند، اما رسانه‌های صهیونیستی این مسئله را وارونه نشان می‌دادند.

نماینده استان خراسان رضوی در شورای عالی استان‌ها با بیان اینکه نمایندگان شورای عالی استان‌ها برای حضور در جلسات کیلومتر‌ها سفر می‌کنند و زحمت دوری از خانواده و سفر را به جان می‌خرند گفت: لازم است برای نتیجه دادن این زحمات طرح‌هایی را آماده کنیم که منفعت ملی داشته باشد. ما طرحی را در رابطه با کمیسیون ماده ۵ آماده کردیم و ۲ سال از طرح آن گذشته است. اما تاکنون در مجلس به تصویب نرسیده است؛ بنابراین لازم است معاونت پارلمانی شورای عالی استان‌ها فعال شود و از مجلس پیگیری کند. ما نیاز داریم این طرح‌هایی که آماده می‌شوند تا حصول نتیجه پیگیری شوند.

حاجی بگلو ادامه داد: ما در حال تدوین طرحی در شورای شهر مشهد هستیم که برای شورا بسیار مهم است؛ اما ممکن است دولت و مجلس هم چندان موافق آن نباشند. اما ما اگر اعتقاد داریم شورا‌ها باید پیگیر حقوق مردم باشند و ما نمایندگان مردم هستیم باید این طرح به قانون تبدیل شود.

رئیس شورای استان خراسان رضوی تاکید کرد: براساس این طرح مدیران استانی، استانداران و هر صاحب منصبی که در استان از سوی دولت منصوب می‌شود باید از سوی شورای استان تایید شود؛ در غیر این صورت نمی‌تواند منصوب شود.

نماینده استان خراسان رضوی در شورای عالی استان‌ها افزود: ما انتخابی هستیم و باید برای احقاق حقوق مردم در این حوزه تلاش کنیم. همه اعضایی که عضو شورای عالی استان‌ها شدند یعنی پله‌ها را یکی یکی طی کرده و انتخاب شدند.

رئیس شورای استان خراسان رضوی تاکید کرد: بعضی از اعضای شورا که تعلیق می‌شوند بعد از مدتی تبرئه می‌شوند و این برای شورا‌ها بسیار بد است و باید شورای عالی استان‌ها راهکاری برای این موضوع پیدا کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->