سه واحد صنفی در مشهد پلمب شدند (۲ آذر ۱۴۰۳) افتتاح نوزدهمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی مشهد | حضور ۷۰ شرکت تولیدکننده تجهیزات پزشکی در نمایشگاه مشهد + ویدئو یارانه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد ‎+ فیلم وزیر صمت: مجوز برای ته‌لنجی‌ها و کولبران اعطا شد گذاشتن زباله دم در سیاره پیش‌فروش فیدلیتی با تحویل فوری از شنبه آینده (۳ آذر ۱۴۰۳) + قیمت و لینک ثبت‌نام بخشنامه جدید بانک مرکزی | معاملات بازار ارز تجاری از شنبه (۳ آذر ۱۴۰۳) عملیاتی می‌شود راهکار قانونی کارگران درقبال کارفرمایانی که با مرخصی آنان موافقت نمی‌کنند، چیست؟ ویدئو | اولین واکنش وزیر کار به واریزنشدن یارانه آبان‌ماه دهک‌های چهارم تا نهم هماهنگ‌کننده ملی بریکس جمهوری اسلامی ایران: ما می‌توانیم الگوی کشورمان را به سایر کشور‌ها صادر کنیم نرخ طلا و سکه در مشهد اعلام شد (یکم آذر ۱۴۰۳) علت واریز نشدن یارانه آبان ۱۴۰۳ چیست؟ + جزئیات ویدئو | وزیر کار: مشکل کارگران شرکتی در دستور کار دولت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (یکم آذر ۱۴۰۳) | پرواز بیت کوین به کانال ۹۷ هزار دلار اهدای نشان «فداکاری» به خانواده‌های شهیدان پدافند هوایی از سوی فرمانده کل ارتش + تصاویر خودرو و مسکن دو آرزوی دست‌نیافتنی برای کارگران فروش سکه‌های حراجی به مرز ۵۰۰ هزار سکه رسید ماهی کیلویی چند؟ (یکم آذر ۱۴۰۳) + جدول قیمت هزینه سرویس و تعمیر پکیج در مشهد چقدر می‌شود؟ | بازار داغ، اما مشتریان ناراضی از خدمات افزایش ۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومانی قیمت انواع خودرو در بازار (یکم آذر ۱۴۰۳) ۱۱۷ هزار کلنی زنبور عسل در شهرستان مشهد سرشماری شد تأثیر افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروسازان بر بازار آزاد چه بود؟ | رشد ۴۲ میلیونی قیمت خودرو در آبان ۱۴۰۳ یارانه نقدی آبان ۱۴۰۳ کی واریز می‌شود؟ + توضیحات سرپرست سازمان هدفمندی یارانه‌ها چه خبر از بازار مسکن؟ | تأثیر نوسانات ارزی محدود به خریداران مردد رفع موانع مالی خراسان رضوی در انتظار تصمیمات کمیسیون هماهنگی بانک‌ها هیچ ردیفی در بودجه برای افزایش یارانه‌ها پیش‌بینی نشده است | دهک‌بندی‌ها هر ۶ ماه یک‌بار گاز ادارات و اماکن عمومی پرمصرف تهران قطع خواهد شد قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (یکم آذر ۱۴۰۳) | شلغم کیلویی ۱۰ هزار تومان ثبت‌نام بدون قرعه‌کشی ایران‌خودرو از امروز (یکم آذر ۱۴۰۳) | تحویل ۶۰ روزه + لینک
سرخط خبرها

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی: خودکفایی در گندم ممکن، پایدار و برای همیشه است

  • کد خبر: ۱۹۳۵۵۶
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۵
معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی: خودکفایی در گندم ممکن، پایدار و برای همیشه است
معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی گفت: خودکفایی در گندم ممکن، پایدار و برای همیشه است. امسال ۱۰.۵ تن خرید گندم داشتیم که خیلی از افراد باور نمی‌کنند و این جزو پدیده‌های دولت است.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا مهاجر امروز، ۱۸ آبان‌ماه، در همایش و گردهمایی کشاورزان در قالب طرح تحول کشاورزی استان که در مجتمع آیه‌ها برگزار شد، اظهار کرد: ما در کشاورزی دو ماه طلایی تیر و مرداد را داریم که در این دو ماه، طلایی‌‎ترین زمان ۱۱ صبح تا ۵ بعد از ظهر است که وزارت نیرو در همین ساعات برق را قطع می‌کند.

وی افزود: اگر فصل کاشت را از دست دهیم، ۱۰ روز بعد آن برای ما فایده‌ای ندارد، باید یک سال صبر کنیم تا تولید انجام دهیم. اگر در تیر و مرداد و در ساعت پیک آب نداشته باشیم، تولید کاهش پیدا می‌کند و باید ار خارج وارد کنیم. این یکی از معضلات اصلی ما است.

مهاجر بیان کرد: ما با کمک کشاورزان توانستیم در این شرایط سخت خشکسالی که بارندگی خراسان رضوی نسبت به نرمال ۵۲ درصد منفی بوده، در خرید گندم بیش از سال‌های گذشته توفیق داشته باشیم، اگر شرایط نرمال بود بیشتر می‌توانستیم به دست بیاوریم.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه پایه‌ای‌ترین و مهم‌‎ترین کارخانه‌ای که خداوند خلق کرده، زمین است، عنوان کرد: در بهره‌وری از زمین چند نکته وجود دارد. اولین کار این است اقلامی را به کشاورزان معرفی کنیم که نسبت به شوری و مصرف آب بالا مقاوم‌تر هستند. دومین وظیفه ما این است که میزان مصرف آب را کاهش دهیم. این کار باید با روش‌های نوین انجام شود و در اراضی کوچک امکان‌پذیر نیست. سومین وظیفه تناوب است.

وی ادامه داد: ما نمی‌توانیم الگوی کشت را اجرا کنیم؛ زیرا هر بخش دست فرد یا دستگاهی است. بین حرف تا عمل ما زمین تا آسمان متفاوت است. باید قوانینی را تصویب کنیم که بتوانیم اجرا کنیم. خودکفایی در گندم ممکن، پایدار و برای همیشه است. امسال ۱۰.۵ میلیون تن خرید گندم داشتیم که خیلی از افراد باور نمی‌کنند و این جزو پدیده‌های دولت است. الگوی کشت، کشت قراردادی و تولید پایدار در کشور امکان‌پذیر است، به شرطی که قواعد لازم در دنیا اجرا شود.

مهاجر خاطرنشان کرد: از ابتدای سال هنوز سازمان مدیریت هزینه کشت‌های ابتدای سال تاکنون را پرداخت نکرده که در بهمن و اسفند پرداخت می‌کند، بهتر است همین مبلغ را نگه دارد و در فروردین به حساب کشاورزان بریزد. ما که نمی‌توانیم به کشاورزان بگوییم در زمان مناسب کشت این کار را انجام ندهند.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: از لحاظ فنی مشکلی در خودکفایی اکثر محصولات زراعی نداریم، مشکل ما در بخش‌های دیگری است که باید حل شود. اگر گندم را به جای ۴.۵ تن به ۶ تن برسانیم، خودکفا می‌شویم. در زمینه جو نیز می‌توانیم به راحتی خودکفا شویم. مهم‌ترین اتفاقی که در این دو سال افتاد، مصرف بهینه کود بود که با این کار ۵۰ درصد مشکل ما در تولید حل می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->