نظامیان صهیونیست از ترس حماس، فرمانده‌شان را به گلوله بستند هشدار وزیر کار درباره بحران جهانی مهاجرت نخبگان و متخصصان پیشروی رژیم صهیونیستی به سمت مرز عراق در سایه انفعال دولت جولانی کاخ سفید: ترامپ آماده مکاتبه با رهبر کره شمالی است اتحادیه اروپا خواستار همکاری جدی ایران و آژانس شد روسیه ۳۰ هزار تن گندم برای مردم گرسنه غزه فرستاد رأی‌گیری قطعنامه شورای حکام درباره ایران به فردا (پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) موکول شد سیدعباس عراقچی در بیست‌ودومین مجمع جهانی اسلو چه گفت؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) نمایندگی ایران در سازمان ملل: دیپلماسی تنهاراه پیش‌رو است پزشکیان: مبنای گفت‌و‌گو‌های ما با آمریکا، سیاست‌های رهبر انقلاب است رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: اسناد خراب‌کاری اسرائیلی‌ها در تورقوزآباد به آژانس ارائه شده است تکذیب تخلیه سفارت آمریکا در بغداد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) وزیر دفاع آمریکا: ایران به سمت چیزی شبیه به سلاح هسته‌ای حرکت می‌کند غریب‌آبادی: در مقابل قطعنامه، اقدامات فنی بلافاصله اجرایی خواهد شد عراقچی: یک خطای راهبردی دیگر از سوی سه کشور اروپایی به واکنش ما منجر خواهد شد ادامه بررسی لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام پزشکیان وارد ایلام شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سرلشکر سلامی: آمادگی رزمی نیروی دریایی برای واکنش به هر تهدید فراهم است عراقچی و بن فرحان در اسلو دیدار کردند تأکید پزشکیان بر عزم ایران در هم‌صدایی مسلمانان برای حمایت از مردم فلسطین تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام اتهام‌پراکنی کرد وزرای خارجه ایران، مصر و عمان پیرامون مذاکرات هسته‌ای رایزنی کردند عبور شمار شهدای غزه از ۵۵ هزار نفر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه روسیه: انتظار داریم مذاکرات تهران-واشنگتن ثمربخش باشد یک تحلیلگر اقتصادی: برای رفع چالش‌های اقتصادی، توانمندی دولت و وزیر کافی نیست بروجردی: افتتاح سرکنسولگری چین در بندرعباس گامی مهم در تقویت روابط تهران و پکن است دستور مهم رئیس جمهور ایران برای رفع مشکلات سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان برق
سرخط خبرها

واکنش سازمان ملل به توقف ۴ ساعت جنگ میان غزه و رژیم صهونیستی

  • کد خبر: ۱۹۳۶۱۳
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۲ - ۲۲:۱۸
واکنش سازمان ملل به توقف ۴ ساعت جنگ میان غزه و رژیم صهونیستی
استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل در واکنش به وفقه روزانه ۴ ساعته جنگ میان اسرائیل و حماس گفت: هرگونه توقف موقت درگیری‌ها با اهداف بشردوستانه باید با هماهنگی سازمان ملل باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل روز پنجشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در باره واکنش سازمان ملل به وقفه روزانه ۴ ساعته جنگ میان اسرایل و حماس گفت: هرگونه توقف موقت درگیری‌ها با اهداف بشردوستانه باید با هماهنگی سازمان ملل باشد. این هماهنگی به خصوص در زمینه زمانبندی و مکان اهمیت دارد. بدون شک موفقیت این وقفه نیازمند توافق از سوی همه طرف‌ها است.

جان کربی هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید روز پنجشنبه به وقت محلی به خبرنگاران اعلام کرد: اسرائیل هر روز یک «وقفه» ۴ ساعته حملات را اجرایی خواهد کرد. اسرائیل به ما گفته است که در طول این ۴ ساعت که از امروز آغاز می‌شود، حملاتی در این مناطق نخواهد بود.

دوجاریک همچنین در خصوص حملات به پایگاه‌های آمریکا در عراق و سوریه و حملات آمریکا به تاسیسات گروه‌های وابسته به ایران در منطقه گفت: ما بسیار نگران این تحولات در عراق و سوریه هستیم و نشان دهنده خطر گسترش بیشتر جنگ کنونی میان اسرائیل و حماس است.

سخنگوی سازمان ملل تاکید کرد: همه طرف‌ها باید به تمامیت ارضی سوریه و عراق احترام بگذارند و نهایت خویشتنداری را به کار گیرند.

در روز‌های گذشته پایگاه‌های نظامی ایالات متحده در عراق و سوریه در چندین نوبت هدف حملات پهپادی، راکتی و موشکی قرار گرفته اند. مقاومت اسلامی عراق به دنبال حملات رژیم اسرائیل علیه مردم مظلوم غزه و حمایت واشنگتن از این حملات، به ایالات متحده هشدار داده بود که پایگاه‌های آمریکایی را در منطقه مورد هدف قرار خواهد داد.

سابرینا سینگ معاون سخنگوی وزارت دفاع آمریکا روز سه شنبه وقت محلی در جمع خبرنگاران در واشنگتن اعلام کرد: از ۱۷ اکتبر تاکنون دستکم ۴۰ حمله به نیرو‌های آمریکایی انجام شده که ۲۲ حمله در عراق و ۱۸ حمله در سوریه بوده است.

گروه‌های مقاومت فلسطین روز شنبه ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیات غافلگیر کننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند و این رژیم برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات گروه‌های مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

حمایت امنیتی و نظامی غرب به ویژه ایالات متحده آمریکا از تل آویو به بهانه دفاع از خود، عملا چراغ سبز و مجوزی به این رژیم برای کشتار بی‌رحمانه کودکان و زنان فلسطینی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->