موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود
سرخط خبرها

تصویر جالبی از این روزهای «کورتانیدزه» رقیب علیرضا حیدری + عکس

  • کد خبر: ۱۹۴۰۲۲
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۵
تصویر جالبی از این روزهای «کورتانیدزه» رقیب علیرضا حیدری + عکس
الدار کورتانیدزه که چند بار قهرمان بزرگ کشتی ایران را شکست داد و در نهایت در المپیک ۲۰۰۴ آتن مغلوب علیرضا حیدری شد، با ظاهری جالب و جدید دیده شده است.

به گزارش شهرآرانیوز هم‌اکنون تورنمنتی تحت عنوان شامیل اوماخانوف با حضور کشتی‌گیرانی از ایالت‌های مختلف روسیه و همچنین کشور‌های اطراف در خاسایورت روسیه در حال برگزاری است که کشتی‌گیران خوبی نیز در آن شرکت کرده‌اند.

اخمد تاج‌الدینوف قهرمان جدید وزن ۹۷ کیلوگرم کشتی جهان نیز از نزدیک این رقابت‌ها را تماشا کرد. تاج‌الدینوف ۲۰ ساله که روسی‌الاصل است، امسال با شکست کایل اسنایدر آمریکایی و عبدالرشید سعدالله‌یف روس و ماگومدخان آذربایجانی، مدال طلای ارزشمندی را برای تیم ملی بحرین در مسابقات جهانی ۲۰۲۳ بلگراد به دست آورد و اکنون یکی از مدعیان اصلی طلای وزن ۹۷ کیلوگرم بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس محسوب می‌شود.

در کنار این قهرمان جوان، اما چهره‌ای به تماشای کشتی‌ها نشست که ظاهر جدید و عجیبش پیش از خاطرات خوب کشتی گرجستان و روسیه از او، جلب توجه می‌کرد؛ الدار کورتانیدزه.

ویاچسلاو عبدالسلام‌اف خبرنگار قدیمی و مستقل کشتی روسیه با انتشار عکسی از الدار کورتانیدزه در کنار اخمد تاج‌الدینوف، یادآور روز‌هایی بود که مبارزه‌های حساس و هیجان‌انگیزی بین این قهرمان بزرگ و عنوان‌دار و کشتی‌گیران مطرح ۹۷ کیلوگرم جهان برگزار می‌شد.

کشتی‌گیری که بعد از تحمیل چند شکست تلخ به علیرضا حیدری، سرانجام توسط این کشتی‌گیر در مرحله مقدماتی المپیک ۲۰۰۴ آتن شکست خورد تا طلسم شکست‌ناپذیری‌اش مقابل قهرمان بزرگ ایرانی در بهترین جای ممکن شکسته شود.

او دو نشان طلای جهانی خود را در سال‌های ۲۰۰۲ و ۲۰۰۳ با شکست علیرضا حیدری در تهران و نیویورک به دست آورد. کورتانیدزه دو مدال برنز المپیک‌های ۱۹۹۶ و ۲۰۰۰ سیدنی را نیز در کارنامه دارد. ضمن اینکه با ۱۰ نشان اروپایی که نیمی از آن، طلاست، رکورد جالبی از مسابقات قهرمانی اروپا دارد. این قهرمان در ایام بازنشستگی، زمانی که علیرضا حیدری به عنوان رئیس کشتی پهلوانی فدراسیون جهانی انتخاب شد، به عنوان نایب‌رئیس در کنار حیدری قرار گرفت.

تصویر جالبی از این روزهای «کورتانیدزه» رقیب علیرضا حیدری + عکس

تصویر جالبی از این روزهای «کورتانیدزه» رقیب علیرضا حیدری + عکس

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->