شکست ۷ گله استقلال | خارجی‌های بی‌مشتری، بلای جان تیم‌های ایرانی نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر نتیجه و ویدئو کشتی پیام احمدی برابر حریف قرقیزستانی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود احمدی به یک چهارم نهایی قهرمانی جهان هاشمیان: حسرت چیز‌های ساده را می‌خوریم! نتیجه و ویدئو کشتی امین میرزازاده برابر حریف کروات در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نماینده میزبان، ضربه شد برکناری ساپینتو جدی شد نتیجه و ویدئو کشتی علیرضا عبدولی برابر حریف اسپانیایی در قهرمانی جهان (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی فرخی مقابل شین‌جی‌لی از چین | برتری برق‌آسای غلامرضا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) بیانیه باشگاه استقلال بعد از شکست مفتضحانه | با سیدورف جلسه می‌گذاریم!
سرخط خبرها

داور کشتی فینال حسن یزدانی جریمه شد!

  • کد خبر: ۱۹۵۵۴۵
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۵
داور کشتی فینال حسن یزدانی جریمه شد!
به نظر می‌رسد اشتباه بزرگ داور در فینال مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی ۲۰۲۳ جهان موجب تنزل درجه این داور با سابقه شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، مسابقه فینال وزن ۸۷ کیلوگرم کشتی فرنگی قهرمانی ۲۰۲۳ جهان با برتری علی چنگیز از ترکیه به پایان رسید و با وجودی که او به شکلی محرز مقابل دیوید لوسونچی ضربه فنی شده بود، اما با نظر رئیس تشک، ضربه فنی اعلام نشد تا کشتی‌گیر مجارستانی به مدال نقره جهانی بسنده کند.

در روز‌های گذشته اتحادیه جهانی در این رابطه تشکیل جلسه داد و اعلام کرد برای آنکه حق لوسونچی ضایع نشود و اینکه در آن مبارزه دست چنگیز از سوی داور به عنوان برنده بالا رفته و طبق قوانین برنده تغییر نخواهد کرد، دو طلا در این وزن توزیع خواهد شد. یکی از آن‌ها را علی چنگیز در بلگراد گرفت و دیگری نیز به نام دیوید لوسونچی ضرب خواهد شد.

رئیس تشک این مبارزه کارول داور درجه S ۱ لهستانی بود که راکت سفید را بالا برد که این از نگاه اتحادیه جهانی صددرصد اشتباه بود و لوسونچی در این دیدار، چنگیز را ضربه فنی کرده بود.

کارول داور باسابقه‌ای است که قضاوت‌های خوبی هم در چندین دوره حضور در بازی‌های المپیک و مسابقات جهانی داشته، او داور مبارزه فینال حسن یزدانی و انور گدویوف روس در المپیک ۲۰۱۶ ریو هم بود که این مسابقه نزدیک و حساس در نهایت به سود نماینده ایران تمام شد.

با وجود این سابقه درخشان، به احتمال فراوان کارول در پایان سال میلادی که لیست داوران بین‌المللی اعلام خواهد شد، با تنزل درجه مواجه شده و به این ترتیب قضاوت در المپیک ۲۰۲۴ پاریس را از دست خواهد داد.

منبع: خبر ورزشی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->