در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

استفاده از دانشجویان دانشگاه فرهنگیان برای رفع مشکل کمبود معلم در خراسان رضوی | اضافه شدن ۸۰۰۰ معلم به استان

  • کد خبر: ۱۹۴۲۴۱
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۸
استفاده از دانشجویان دانشگاه فرهنگیان برای رفع مشکل کمبود معلم در خراسان رضوی | اضافه شدن ۸۰۰۰ معلم به استان
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: مشکل کمبود معلم در این استان طی سال جاری تحصیلی با تلاشهای پیگیرانه به صورت موقت برطرف شده است.

به گزارش شهرآرانیوز سیدامیر شوشتری افزود: اگرچه مشکل کمبود معلم در استان به صورت کامل رفع نشده است، اما به صورت موقت از طریق به کارگیری دانشجو معلمان سال آخر دانشگاه فرهنگیان تا حد زیادی نیاز موجود مرتفع شد.

وی اضافه کرد: اگرچه بیش از هشت هزار معلم به دایره معلمان این استان افزوده شد، اما با توجه به شمار بالای بازنشستگان طی سال گذشته شاهد مشکلات فراوان بودیم که برخی چالش‌ها در روند جذب و استخدام نیرو‌های جدید نیز مشکل را دو چندان کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: هم اکنون با توجه به این که دانشجویان سال آخر دانشگاه فرهنگیان دروس کمتری دارند و کارورزی جزو ضرورت‌های تحصیلی این گروه از دانشجویان است در حال رایزنی با وزارت آموزش و پرورش برای تصمیم‌گیری در خصوص تداوم کار این دانشجو - معلمان در کلاس درس یا بهره برداری از نیرو‌های تکمیل ظرفیت آزمون اخیر هستیم.

شوشتری با بیان این که حدود ۶ هزار نیروی خرید خدمات آموزشی نیز در حال همکاری با آموزش و پرورش هستند اظهار کرد: در حال حاضر آموزش و پرروش خراسان رضوی با ۷۵ هزار معلم کار تربیت و تعلیم بیش از یک و نیم میلیون دانش آموز را بر عهده دارد که در این مسیر از نیرو‌های خرید خدمات آموزشی، دانشجو معلمان و به کارگیری مجدد بازنشسته‌ها و اضافه کاری نیرو‌های رسمی نیز بهره گرفته شد تا مشکل کمبود معلم در استان مدیریت شود.

وی ادامه داد: در طول سال تحصیلی به شکل گریزناپذیری با افت و اخیز در زمینه حضور معلمان در کلاس درس مواجه خواهیم بود، اما به طور قطع برنامه ریزی برای حل این چالش مهمترین راهکار پیش روست.

هم اکنون خراسان رضوی با بیش از یک و نیم میلیون دانش آموز که حدود ۹ درصد جمعیت دانش آموزی کشور است دارنده حدود هشت درصد جمعیت معلمان در کشور است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->