عضو شورای شهر کرمانشاه دستگیر شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیات جلسه مشترک عراقچی و کمیسیون اصل ۹۰ مجلس؛ از حقابه هیرمند تا واکنش قاطع به مسئله حاکمیت جزایر سه‌گانه نماینده پارلمان لبنان: اسرائیل به دنبال شروع یک جنگ جدید است ۲ عامل بازدارنده برای حمله احتمالی آمریکا و اسرائیل به ایران ویدئو | منافقین چگونه از شیوه تخلیه اطلاعات تلفنی استفاده می‌کنند؟ هشدار استاندار خراسان رضوی درباره سرانه درمانی مشهد | سفر رئیس‌جمهور به استان به‌زودی انجام می‌شود پزشکیان: نباید هیچ تعللی در ترخیص پنل‌های خورشیدی از گمرک صورت گیرد یمن اسرائیل را تهدید کرد | می‌خواهید دوباره به پناهگاه‌ها بروید؟ مخالفت شاباک با آزادی ۱۰۰ اسیر فلسطینی سخنگوی دولت شنبه‌ها و دوشنبه‌ها با مردم از اقدامات دولت خواهد گفت هاشمی: رشد اقتصادی بدون استفاده از ظرفیت فناوری ممکن نیست مخالفت نماینده مردم کاشمر در مجلس با واگذاری نفت به بخش خصوصی شهادت ۲۰ فلسطینی در ۲۴ ساعت گذشته در پی حملات مجدد اسرائیل به غزه (۱۹ مهر ۱۴۰۴) دریادار بمانی: دیپلماسی دریایی و افزایش تعاملات ایران با جهان برای نیروی دریایی ارتش مهم است وزیر میراث فرهنگی: توسعه کشور از مسیر سرمایه‌گذاری و اعتماد ملی می‌گذرد معاون وزیر امور خارجه: دومین نشست دیپلماسی استانی، ۳۰ مهرماه به‌میزبانی مشهد برگزار می‌شود حز‌ب‌الله: پرچم مقاومت را تا تحقق پیروزی کامل به دوش خواهیم کشید تمدید تعطیلی ۲ ماهه دفتر شبکه الجزیره در تل‌آویو تداوم حملات اسرائیل به غزه با وجود اعلام آتش‌بس (۱۹ مهر ۱۴۰۴) انتقاد رئیس جمهور لبنان از حملات اسرائیل به جنوب لبنان پس از آتش‌بس غزه آیا رژیم صهیونیستی به آتش‌بس پایبند خواهد بود؟ کمیسیون امنیت ملی مجلس طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی را بررسی خواهد کرد یک هواپیمای سبک در استرالیا سقوط کرد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) واکنش ترامپ به حمایت ایران از توافق آتش بس با حماس نگاه کشورهای شورای همکاری خلیج فارس به ایران پس از تهدید اسرائیل تحول خواهد یافت؟ رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌ها درباره برگزاری تناسبی انتخابات در تهران توضیح داد کاهش ساعات کاری در کمیسیون اجتماعی مجلس مجددا بررسی خواهد شد
سرخط خبرها

پنتاگون به دنبال خرید ۱۰۰۰ موشک دوربرد هسته‌ای جدید از چین

  • کد خبر: ۱۹۴۲۴۶
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۱
پنتاگون به دنبال خرید ۱۰۰۰ موشک دوربرد هسته‌ای جدید از چین
تارنمای روزنامه انگلیسی دیلی میل گزارش داد: وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) قصد دارد ۱۰۰۰ موشک دوربرد هسته‌ای جدید به ارزش یک میلیارد دلار خریداری کند.

به گزارش شهرآرانیوز، دیلی میل در این باره نوشته است که برنامه پنتاگون برای خرید این موشک‌های رادارگریز همزمان با اولین دیدار مستقیم جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا با شی جین پینگ همتای چینی او در هفته آینده مطرح خواهد شد.

دو طرف قرار است در اجلاس سران همکاری اقتصادی آسیا اقیانوس آرام (APEC) در سانفرانسیسکو دیدار کنند.

موشک‌های جدید توسط بمب افکن‌های B-۵۲ و در نهایت، بمب افکن جدید رادارگریز B-۲۱ Raider که اولین پرواز آزمایشی خود را روز جمعه در کالیفرنیا انجام داده است، حمل خواهد شد.

دیلی میل نوشت: چین به تازگی تولید کلاهک‌های هسته‌ای خود را افزایش داده و خرید این موشک‌ها همزمان با افزایش نگرانی‌ها از تقویت زرادخانه تسلیحاتی این کشور با سلاح‌های آخرالزمانی انجام می‌شود.

بر اساس این گزارش، این هفته دیپلمات‌های ارشد آمریکایی و چینی برای اولین بار از زمان دولت باراک اوباما رئیس جمهوری پیشین آمریکا، درباره کنترل سلاح‌های هسته‌ای در واشنگتن گفتگو کردند.

مقامات آمریکایی گفتند که آن‌ها بر «اهمیت افزایش شفافیت هسته‌ای چین» به منظور «جلوگیری از یک رقابت تسلیحاتی نامحدود» تاکید کردند.

به نوشته دیلی میل، موشک‌های کروز جدید (LRSO) مجهز به کلاهک هسته‌ای، جایگزین موشک‌های کروز (َALCMs) موجود خواهند شد.

نیروی هوایی آمریکا در بودجه سال ۲۰۲۴ خود ۹۷۸ میلیون دلار برای آن‌ها در نظر گرفته است و اولین نوع از این موشک‌ها قرار است تا پایان این دهه عملیاتی شود.

هزینه نهایی این برنامه ۱۶.۲ میلیارد دلار برآورد شده است. آن‌ها کلاهک‌هایی با قدرت ۱۰ برابر بیشتر از بمبی که در سال ۱۹۴۵ بر روی هیروشیما انداخته شد، حمل خواهند کرد.

این موشک‌ها پس از پرتاب شدن از بمب افکن‌های B-۵۲ یا B-۲۱ می‌توانند تا مسافت هزار و ۵۰۰ متر پرواز کنند و به فناوری رادارگریز مجهز هستند. این بدان معناست که این موشک‌ها قابل پرتاب از هواپیما‌ها در مسافت‌های طولانی هستند و می‌توانند از سامانه‌های دفاع هوایی فرار کنند.

بر اساس این گزارش، اولین پرواز آموزشی بمب افکن B-۲۱ Raider در روز جمعه، این هواپیما‌های جنگی را به بمب‌افکن رادارگریز مجهز به تسلیحات هسته‌ای در آینده نزدیک‌تر کرد. نیروی هوایی در حال برنامه ریزی برای ساخت ۱۰۰ فروند از این هواپیما‌های جنگی است که قرار است در انواع با خلبان و بدون خلبان تولید شوند.

به نوشته دیلی میل، ماه گذشته مشخص شد که چین قصد دارد تا سال ۲۰۳۰ ظرفیت زرادخانه کلاهک‌های هسته‌ای خود را به دو برابر افزایش داده و به بیش از ۱۰۰۰ برساند.

مقامات آمریکایی مدعی اند، پکن تا پیش از این، بیش از حد انتظار کلاهک‌های جنگی تولید کرده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->