سامان فلاح در لیست ساپینتو نبود مصدومیت آشوماتوف جدی نیست مذاکرات استقلال و وریا غفوری در بن بست احسان حاج صفی خرید جدید استقلال خواب منچستریونایتد در روز‌های جولان مدعیان انگلیسی مجتبی جباری؛ فیلسوف مستقل در فوتبال ایران نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است
سرخط خبرها

معروف در یک قدمی نیمکت تیم ملی والیبال

  • کد خبر: ۱۹۴۲۸۲
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۸
معروف در یک قدمی نیمکت تیم ملی والیبال
مدتی است که فدراسیون والیبال ایران در حال بررسی گزینه‌هایی سرمربیگری تیم ملی است.

به گزارش شهرآرانیوز، در آخرین جلسه کمیته فنی جانلورنزو بلنجینی، ویتال هاینن، روبرتو پیاتزا، ولادیمیر آلکنو، پیمان اکبری و سعید معروف به عنوان ۶ گزینه نهایی برای هدایت تیم ملی والیبال ایران تا المپیک ۲۰۲۸ معرفی شدند.

هرچند روند انتخاب سرمربی تیم ملی با سرعت هفته‌های قبل دنبال نمی‌شود، اما شنیده شده که سعید معروف، جانلورنزو بلنجینی و روبرتو پیاتزا سه گزینه اول فدراسیون هستند که برنامه‌های خود را ارائه داده‌اند و مذاکرات با آن‌ها همچنان ادامه دارد.

پیش از این منابع غیررسمی خبر از سرمربیگری سعید معروف دادند که بیش از سایر گزینه‌ها به نیمکت تیم ملی نزدیک شده است و در صورت قطعیت، توتولو یا سیچلو هم به عنوان دستیار و آلکنو نیز به عنوان مشاور فنی کنارش قرار می‌گیرند.


سرمربیگری سعید معروف تا جایی مورد توجه قرار گرفت که حتی برخی خبر از توافق قطعی فدراسیون والیبال با معروف را دادند که البته از سوی فدراسیون والیبال تکذیب و اعلام شد که روند مذاکرات همچنان ادامه دارد.

نکته قابل تامل دیگر در زمینه انتخاب سرمربی تیم ملی اتمام دوره ریاست محمدرضا داورزنی است. دوره چهارساله ریاست داورزنی ۲۹ آبان به پایان می‌رسد و در این راستا ثبت‌نام نامزد‌های شرکت در انتخابات ریاست این فدراسیون با ثبت نام ۱۱ نفر از جمله داورزنی به پایان رسید.

قرار است دوشنبه، ۲۹ آبان مجمع فوق‌العاده فدراسیون والیبال برای تعیین سرپرست این فدراسیون برگزار شود و باید دید که آیا مجمع رای به ماندن داورزنی می‌دهد و وضعیت سرمربی تیم قطعی می‌شود یا اینکه سرپرست دیگری تعیین و انتخاب سرمربی هم به بعد از انتخابات موکول خواهد شد؟

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->