توافق استقلال با دو ستاره جوان پرسپولیس به دنبال تمدید با ستاره جوان نتیجه بازی ایران و کره شمالی در مقدماتی جام جهانی(۲۰ خرداد ۱۴۰۴)+ ویدیو گل‌ها| مشت امیر به سمت مخالفان ویدیو| خلاصه بازی ایران و کره شمالی در مقدماتی جام جهانی(۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو| سخنرانی گواردیولا در حمایت از مردم غزه در دانشگاه منچستر انگلیس اعتراض استقلال به برگزاری دیدار سوپر جام پیش از آغاز لیگ برتر پرسپولیس: به بیفوما پول دادیم هشدار جباری به مدیران استقلال درباره شروع تمرینات پخش زنده بازی ایران و کره شمالی در مقدماتی جام جهانی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تعلیق سرپرست، سرمربی و مسئول حراست تیم ملی دوومیدانی برگزاری مسابقات جایزه بزرگ هزار امتیازی آقایان با حضور ۱۱۰ تنیسور برتر ایران در مشهد + فیلم پیشنهاد ۱۳۰ میلیاردی آقاسی به استقلال تعویق شروع لیگ برتر فوتسال باشگاه استقلال: ورشکسته نیستیم مجیدی در امارات ماندنی شد کمالوند از جنوب به شمال رفت تاریخ و محل بازی پلی آف سپاهان و الدحیل اعلام شد لیست مازاد استقلال مشخص شد قرارداد بیفوما ثبت نشد! وحید امیری دفاع چپ می‌شود تأیید حضور نمایندگان ایران در مسابقات آسیایی با چراغ سبز AFC
سرخط خبرها

صمدی: امیدواریم استارت پیروزی‌های خارج‌ازخانه نیان از دیدار با پیکان رقم بخورد

  • کد خبر: ۱۹۴۵۵۵
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۵۴
صمدی: امیدواریم استارت پیروزی‌های خارج‌ازخانه نیان از دیدار با پیکان رقم بخورد
سرمربی نیان الکترونیک مشهد گفت: امیدوارم با توجه به شناخت خوبی که از تیم پیکان داریم بتوانیم نتیجه خوبی مقابل این تیم کسب کنیم و استارت پیروزی‌های خارج از خانه نیان از دیدار با پیکان رقم بخورد.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

حامد صمدی در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص دیدار آتی تیمش با پیکان تهران در هفته ششم لیگ برتر والیبال عنوان کرد: پیکان با تیم گذشته خود تفاوت زیادی دارد و به گونه‌ای خانه تکانی کرده است. البته بازیکنان باتجربه‌ای نظیر بهبودی، شفیعی و موذن در اختیار دارند. نیان نسبت به پیکان بازیکنان جوان بیشتری دارد. پیکان تیمی است که شرایطش اینگونه باقی نخواهد ماند. کار سختی مقابل این تیم داریم و امیدوارم بتوانیم مقابل پیکان دست پر از زمین خارج شویم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا ناکامی‌های تیمش در بازی‌های خارج‌ازخانه ادامه خواهد داشت یا خیر، گفت: نتایجی که نیان کسب کرده شباهت زیادی با نتایج پیکان دارد. هر دو تیم در گرگان به پاس ۳ بر ۲ باخته‌اند و ۳ بر صفر نیز مغلوب طبیعت شده‌اند.

صمدی ادامه داد: پیکان که تیم بزرگ‌تری نسبت به نیان تلقی می‌شود، هنوز نتیجه قابل ملاحظه‌ای کسب نکرده است. در حال حاضر ۷ تیم ۲ برده در جدول مسابقات داریم. این موضوع حاکی از فشردگی مسابقات دارد. به عنوان مثال هورسان ۳ پیروزی داشته که هر برد آنان در خانه رقم خورده است.

وی افزود: پیروزی‌های خارج از خانه خود را باید بیشتر کنیم و در بازی‌های خارج از خانه کم اشتباه‌تر ظاهر شویم. همانطور که بازیکنان باتجربه شهداب تحت تاثیر هواداران ما در سالن مهران قرار گرفتند، طبیعتا بازیکنان جوان بیشتر تحت تاثیر هواداران تیم‌های میزبان قرار می‌گیرند.

سرمربی نیان الکترونیک تصریح کرد: خداراشکر پس از پیروزی مقابل شهداب وضعیت ما بهتر شده است. مقابل شهداب ترس از شکست داشتیم، چون با ۲ شکست پا در این میدان گذاشته بودیم. ۲ ست نخست را هم به دلیل همین فشار‌ها از دست دادیم. امیدوارم با توجه به شناخت خوبی که از تیم پیکان داریم بتوانیم نتیجه خوبی مقابل این تیم کسب کنیم و استارت پیروزی‌های خارج از خانه نیان از دیدار با پیکان رقم بخورد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->