واکنش عراق به طرح ترامپ برای پایان جنگ غزه موافقت مشروط مجمع تشخیص مصلحت نظام با پیوستن ایران به CFT صالحی امیری: خراسان رضوی باید الگوی استان‌های دیگر باشد | جایگاه ممتاز استان در قطب زیارت، قطب صنایع دستی و قطب گردشگری سلامت انفجار شدید در نیویورک + فیلم (۹ مهر ۱۴۰۴) وزیر دفاع: تقویت روابط با ترکیه به افزایش ثبات مرز‌ها کمک می‌کند (۹ مهر ۱۴۰۴) واکنش حماس به خط‌ونشان وزیر جنگ اسرائیل حماس خواهان حذف مفاد خلع سلاح مقاومت در طرح ترامپ شد قسد و عناصر جولانی در شمال سوریه دوباره درگیر شدند (۹ مهر ۱۴۰۴) مصر: غزه باید توسط فلسطینی‌ها مدیریت شود وزیر دفاع ایران وارد ترکیه شد (۹ مهر ۱۴۰۴) درخواست ایران برای اعمال فوری تحریم‌های جامع علیه تل‌آویو پزشکیان: نباید نیروهای علمی را به صرف یک اظهار نظر محروم کرد روایت عراقچی در هیئت دولت از سهم کارشکنی‌های آمریکایی‌ها در شکست مذاکرات روسیه و هند رزمایش ۱۵ روزه مشترک خود را آغاز کردند خط‌ونشان وزیر جنگ رژیم صهیونیستی برای فلسطینی‌های ساکن غزه توضیحات سخنگوی دولت درباره تعطیلی پنجشنبه‌ها (۹ مهرماه ۱۴۰۴) کاخ سفید: ترامپ آماده است «بدون هیچ پیش‌شرطی» با کیم جونگ اون مذاکره کند قائم‌پناه: اکثر نمایندگان مجلس با دولت همراهی و هماهنگی دارند | کاهش مداخله مجلس، تمرکز بیشتر دولت بر وظایف اصلی سخنگوی دولت: درخواست ایران برای نشست با سه کشور اروپایی و ویتکاف در نیویورک رد شد رژیم صهیونیستی شماری از نیرو‌های امدادرسان غزه را هدف قرار داد یک استاد دانشگاه: کودک‌کشی در غزه یک راهبرد است | راه نصرالله خاموش‌شدنی نیست ادعای عجیب رسایی: تمام امضا‌های محمدرضا عارف غیرقانونی است! آیت‌الله علم‌الهدی: دشمنان به دنبال جداسازی نسل جوان از میراث دفاع مقدس هستند تأیید دو مصوبه مرتبط با «جنگ ۱۲ روزه» از سوی شورای نگهبان دو معامله بزرگ جرد کوشنر، داماد ترامپ | از خصوصی‌سازی EA تا طرح صلح خاورمیانه نمایندگان با اختصاص زمین به باشگاه‌ها با اقساط ۱۰ ساله موافقت کردند
سرخط خبرها

چهل‌ویکمین روز مقاومت؛ ادامه حضور نظامیان صهیونیست در بیمارستان شفا

  • کد خبر: ۱۹۴۸۲۶
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۵
  • ۲
چهل‌ویکمین روز مقاومت؛ ادامه حضور نظامیان صهیونیست در بیمارستان شفا
حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه در حالی وارد چهل‌و یکمین روز خود شد که بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی غزه به بهانه وجود تونل‌های حماس در زیر آن‌ها همچنان هدف حملات و یورش نظامیان صهیونیست است و سی‌ان‌ان اعلام کرده هیچ مدرکی دال بر کشف تونل حماس در زیر بیمارستان شفا وجود ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه سی ان ان آمریکا گزارش داد: هیچ مدرکی دال بر کشف شبکه تونلی حماس در زیر بیمارستان الشفا در غزه توسط اسرائیل وجود ندارد.

سی ان ان با اشاره به کلیپ‌هایی که سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی سه هفته پیش درباره شبکه چند سطحی تونل‌های حماس برای اهداف نظامی منتشر کرده بود، گزارش داد؛ هیچ مدرکی دال بر کشف این تونل‌ها توسط ارتش اسرائیل در زیر بیماستان الشفا در نوار غزه وجود ندارد.

این در حالی است که بامداد چهارشنبه ارتش صهیونیستی مدعی شد که «سلاح و مرکز فرماندهی عملیات حماس را در داخل بیمارستان الشفا» کشف کرده است. حماس نیز ادعا‌های ارتش صهیونیستی را «دروغ» خواند.

شبکه «الجزیره» به نقل از یک مسئول مجتمع پزشکی الشفاء گزارش داد که نظامیان رژیم موقت صهیونیستی از ورودی جنوبی به این بیمارستان یورش آوردند. همچنین نیرو‌های اشغالگر مناطق وسیعی از منطقه مشرف به بخش زنان و زایمان در بیمارستان الشفاء را با بولدوزر تخریب کردند. کل یک ساختمان - ساختمان جراحی‌های تخصصی - از داخل به طور کامل آسیب دیده است، علاوه بر آن یک انبار دارو و تجهیزات پزشکی در داخل بیمارستان منفجر شده است. تمام پارتیشن ها، تمام دیوار‌های بین اتاق‌ها - و تمام تجهیزات پزشکی داخل ساختمان به طور کامل ویران شده است و تعداد زیادی از حاضران در بیمارستان الشفاء از جمله دو مهندس از کادر فنی بیمارستان را دستگیر کردند.

گزارش‌هایی از بستن چشم بند و بازجویی حدود ۲۰۰ نفر و انتقال آن‌ها به مناطق نامعلوم وجود دارد. سرنوشت آن‌ها مشخص نیست به گفته شاهدان عینی داخل بیمارستان نیرو‌های اسرائیلی با ۳۰ نفر شروع کردند که لباس هایشان را درآوردند و به حیاط بیمارستان بردند. افراد بیشتری پس از بازجویی دستگیر شدند، چشم بند بسته شدند و در گروه‌ها قرار گرفتند.

همه این‌ها تحت پوشش شدید حملات هوایی و گلوله‌های تانک در اطراف بیمارستان الشفاء و مرکز غزه رخ می‌دهد.

خبرنگار المیادین در غزه نیز از گلوله باران شدید و بی رویه توپخانه اسرائیل علیه مناطق مرکزی شرقی نوار غزه و بمباران خان یونس در جنوب غزه خبر داده است.

جمعیت هلال احمر فلسطین ویدئوی دلخراشی را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته است که لحظات وحشتناک هدف‌گیری امدادگران و آمبولانس‌ها در بیمارستان العوده در شمال غزه را نشان می‌دهد.

سخنگوی جنبش مقاومت «جهاد اسلامی» نیز با رد ادعا‌های اشغالگران درباره مرکز درمانی الشفاء، گفت پوشش بین‌المللی برای تروریسم اعمال‌شده توسط صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان وجود دارد.

گزارش‌ها نیز از بمباران بامداد امروز (پنجشنبه) در اطراف بیمارستان اندونزیایی در شرق جبالیا در نوار غزه حکایت دارد. بیمارستان شهدای الاقصی نیز به دلیل تمام شدن نزدیک سوخت که به معنای فاجعه بزرگ بهداشتی و زیست محیطی در غزه است، تهدید به تعطیلی می‌شود.

آتش سوزی گسترده و مستمر در مناطق غربی شهر غزه در نتیجه بمباران‌های مستمر دیده می‌شود. توپخانه ارتش اشغالگر مستقیما منازل شهروندان را در محله الزیتون در شهر غزه هدف قرار می‌دهد و هواپیما‌های رژیم صهیونیستی با بمب‌های دودزا به مناطقی در بیت لاهیا در شمال نوار غزه شلیک می‌کنند.

شورای امنیت سازمان ملل سرانجام پس از ۴۰ روز از آغاز درگیری‌ها و ۴ پیش‌نویس قطعنامه پیشنهادی که به بن بست رسیده بودند، قطعنامه وقفه بشردوستانه درگیری‌ها در غزه را تصویب کرد.

شمار کشته‌های نظامیان صهیونیست به ۳۷۰ نفر رسید

صهیونیست‌ها در حال تخریب بیمارستان الشفای غزه هستند / سی ان ان: تونلی کشف نشده است.

با اذعان رژیم صهیونیستی به کشته شدن دو افسر دیگر خود در غزه، شمار کشته‌های نظامیان این رژیم در نبرد طوفان الاقصی به ۳۷۰ نفر افزایش یافت.

ارتش رژیم صهیونیستی اذعان کرد که دو افسر دیگر این رژیم در درگیری‌های نوار غزه کشته و دو نظامی دیگر هم زخمی شدند.

هدف‌گیری خانه هنیه در غزه

ارتش صهیونیستی در تلگرام اعلام کرد که جنگنده‌های این رژیم خانه اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس را در غزه هدف قرار دادند. هنیه در قطر زندگی می‌کند. اما ارتش صهیونیستی مدعی است که خانه وی به عنوان محل ملاقات رهبران ارشد حماس استفاده می‌شده است.

حملات مقاومت به صهیونیست‌ها

از سوی دیگر، گردان‌های عزالدین القسام از حمله موشکی به شهر «عسقلان» و شهرک «سدیروت» در واکنش به کشتار رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان فلسطینی خبر داد.

گردان‌های عزالدین القسام اعلام کردند که محل استقرار نیرو‌های رژیم صهیونیستی در محور جنوب شهر غزه را با سامانه موشکی «رجوم» هدف قرار داد.

گردان‌های القسام همچنین از هدف قرار دادن یک دستگاه خودروی حامل سربازان رژیم صهیونیستی در شمال غربی شهر غزه با راکت‌های الیاسین ۱۰۵ و یک تانک و یک بولدوزر متعلق به صهیونیست‌ها در شمال غربی شهر غزه با گلوله‌های «تاندوم» خبر داد.

​از سوی دیگر، سرایا القدس اعلام کرد که خودور‌ها و نیرو‌های رژیم اشغالگر را در منطقه «نتساریم» و اطراف عمارت «بکرون» با موشک‌های بدر ۱ هدف قرار داده است.

۱۱۵۰۰ شهید

اسماعیل الثوابته، مدیرکل دفتر اطلاع‌رسانی دولتی نوار غزه اعلام کرد که تعداد قربانیان حملات رژیم صهیونیستی به این باریکه به ۱۱ هزار و ۵۰۰ شهید افزایش یافته که چهار هزار و ۷۱۰ تن از آن‌ها کودک هستند.

این نهاد همچنین اعلام کرد، در نتیجه حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، بیش از ۷۵ بیمارستان و مرکز درمانی از چرخه خدمات‌رسانی خارج شده‌اند.

الثوابته گفت: حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر گذشته تاکنون منجر به زخمی شدن بیش از ۲۹ هزار تن شده و کودکان، زنان و سالمندان بیشتر قربانیان این حملات شنیع را تشکیل می‌دهند.

به گفته وی اجساد بیش از ۱۰۰ شهید فلسطینی در خارج از مجتمع پزشکی «شفا» به عنوان بزرگترین بیمارستان نوار غزه روی زمین افتاده با این حال نمی‌توانند آن‌ها را بردارند چرا که فعالیت آمبولانس‌ها متوقف شده و ارتش رژیم صهیونیستی نیز آن‌ها را هدف قرار می‌دهد. ارتش صهیونیستی، کودکان و بیماران را از بیمارستان الشفاء به خیابان فرستاده و آن‌ها را از دریافت خدمات درمانی، محروم کرده است.

دفتر اطلاع‌رسانی دولتی غزه ارتش رژیم اشغالگر را به جنایت جنگی و جنایت علیه بشریت در الشفا متهم کرد و گفت: رژیم صهیونیستی مسئول جان کادر درمان، زخمی‌شدگان، بیماران و کودکان نارس و همچنین آوارگان است.

ادامه دارد

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
FH750
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۲ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۵
0
1
مردم غزه که پرچم سفید بالا بردن.
FH750
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۵۴ - ۱۴۰۲/۰۸/۲۵
دوباره سانسور شدم
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->