عضو پارلمان اروپا: توقیف شناور‌های «صمود» توسط اسرائیل مجرمانه است گفت‌وگوی تلفنی امیر قطر و ترامپ درباره طرح صلح غزه گروه هفت خواستار ادامه دیپلماسی درباره پرونده هسته‌ای ایران شد قالیباف: با استفاده از کالابرگ باید قیمت چند کالای اصلی را ثابت نگه داریم بازداشت فعالان و خبرنگاران حاضر در کشتی‌های «ناوگان الصمود» رئیس شورای امنیت سازمان ملل: اعمال دوباره تحریم‌ها علیه ایران را به رسمیت نمی‌شناسیم مین‌گذاری رژیم اسرائیل در مسیر ناوگان «صمود» وزیر خارجه آمریکا دوباره علیه ایران گزافه گویی کرد ایهود باراک: جنایات اسرائیل در غزه سال‌ها در جهان بازتاب خواهد داشت وزرای دفاع ایران و ترکیه دیدار کردند (۹ مهر ۱۴۰۴) روسیه: دیدار میان پوتین و زلنسکی امکان‌پذیر نیست نیروی دریایی فرانسه، نفتکش روسیه را توقیف کرد + فیلم (۹ مهر ۱۴۰۴) ابراز تأسف قطر از تصویب نشدن قطعنامه آتش‌بس غزه در شورای امنیت بازداشت ۳ آلمانی به اتهام همکاری با حماس کانادا تحریم‌های ایران را دوباره فعال کرد + جزئیات (۹ مهر ۱۴۰۴) عربستان: وتو، چراغ سبز به «اسرائیل» برای گسترش تجاوز است ماکرون: روسیه در حال تولید سلاح‌های بسیار بیشتر و با سرعت بالاتری است قالیباف: باید از هرگونه ساده‌انگاری و تقلیل‌گرایی نسبت به پدیده‌های نو پرهیز کنیم | «جهاد تولید فکر نو» جهادی مقدس است فرودگاه‌های رژیم اسرائیل تعطیل و حرکت قطارها متوقف شدند تشکیلات خودگردان: جهان برای تشکیل کشور مستقل فلسطین متحد شده است شهادت ۱۰۳ نفر از زمان آتش‌بس در لبنان (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی به خودرویی در جنوب لبنان | یک نفر به شهادت رسید + عکس (۹ مهر ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی (۹ مهر ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران + جزئیات (۹ مهر ۱۴۰۴) واکنش عراق به طرح ترامپ برای پایان جنگ غزه موافقت مشروط مجمع تشخیص مصلحت نظام با پیوستن ایران به CFT صالحی امیری: خراسان رضوی باید الگوی استان‌های دیگر باشد | جایگاه ممتاز استان در قطب زیارت، قطب صنایع دستی و قطب گردشگری سلامت
سرخط خبرها

۲۵۵ مدرسه در غزه با بمباران صهیونیست‌ها تخریب شده است

  • کد خبر: ۱۹۴۸۸۵
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۳
۲۵۵ مدرسه در غزه با بمباران صهیونیست‌ها تخریب شده است
نماینده جنبش حماس در ایران از ابتکار شهردار تهران برای فعال کردن ظرفیت دیپلماسی شهری در پشتیبانی از مردم مظلوم فلسطین قدردانی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز خالد قدومی در همایش فصلی مدیران شهرداری تهران که صبح امروز در محل سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد، سخنانش را با تبریک به علیرضا زاکانی بابت دستاوردهایش در سفر به چین برای توسعه زیرساخت‌های شهری آغاز کرد و گفت: گفت: امروز سی و نهمین روز نبرد مقاومت علیه صهیونیست‌ها در غزه است. رژیم اسراییل با کودک‌کشی تأسیس شد. بعد از ۷۴ سال جنایت، اما طوفان الاقصی ماهیت واقعی صهیونیست‌ها را برای دنیا آشکار کرد و تا این لحظه بالغ بر ۱۶ میلیارد دلار خسارت به تاسیسات زیرساختی این رژیم وارد شده است.

قدومی با تأکید بر اینکه برنامه صهیونیست‌ها کوچاندن ساکنان غزه به دیگر کشور‌های همسایه است، گفت: این جنایتکاران مطلقاً قائل به حق حیات برای مردم فلسطین نیستند. اوباش و اراذل صهیونیست کاری جز تعرض به مقدسات ادیان آسمانی نمی‌دانند.

وی با بیان آنکه بیش از ۷۰۰۰نفر از شهروندان فلسطین هم‌اکنون دربند رژیم صهیونیستی گرفتار شده‌اند، اظهار کرد: این افراد عمدتاً از اقشار فرهیخته جامعه هستند. دکتر، مهندس، شهردار و نماینده مجلس هستند.

نماینده حماس در ایران ادامه داد: پس از طوفان الاقصی در هفت اکتبر ماهیت منطقه عوض شده است. اشغال‌گری باید به پایان برسد. سازمان‌های بین‌المللی متأسفانه مطلقا به فکر مردم آسیب‌دیده فلسطین نیستند.

قدومی به برگزاری همایش سران عرب و مسلمان در ریاض اشاره کرد و گفت: این باعث تأسف است که حتی کشور‌های عربی توان امدادرسانی و بازگشایی گذرگاه رفح را نداشتند.

وی درباره آمار شهدا و مصدومان فلسطینی درپی حملات اسرائیل نیز گفت: بیش از ۱۱ هزار شهید تا این لحظه تقدیم مقاومت شده است. حدود ۷۰درصد از مجموع این تعداد، زن و بچه و افراد سالخورده غیرنظامی هستند.

نماینده جنبش حماس در ایران اضافه کرد: بیش از ۵۰هزار واحد مسکونی تا این لحظه در غزه تخریب شده است. ۲۰۰ هزار واحد مسکونی نیز آسیب‌های جدی دیده است. ۳۲هزار تُن مواد منفجره تا این لحظه بر سر مردم بی‌پناه غزه ریخته شده است.

خالد قدومی به جنایت‌های دَدمنشانه صهیونیست‌ها علیه مراکز درمانی غزه نیز اشاره کرد و اظهار داشت: بیش از ۲۵۵ مدرسه در غزه زیر بمباران اسراییلی‌ها تخریب شده است. صهیونیست‌ها هم‌چنین ۵۱ خبرنگار را تا این لحظه به شهادت رسانده‌اند. ۷۲ مسجد و سه کلیسا را نیز با خاک یکسان کردند.

بر اساس اعلام پایگاه خبری شهر، وی اوضاع انسانی را در غزه بحرانی توصیف کرد و اعلام داشت: این اوضاع مفتضح رسوایی اخلاقی صهیونیست‌ها است. البته نتانیاهو درگیر بحران سیاسی هم هست.

نماینده جنبش حماس در ایران تداوم جنایت‌ها در قطاع غزه را در راستای منافع شخصی رهبران صهیونیست دانست و گفت: امروز جوانان فلسطینی قهرمانانه با لباس غیرنظامی در حال شکار تانک‌های اسراییلی هستند. تا این لحظه حدود ۲۲۰ تانک مرکاوا منهدم شده است.

قدومی در خاتمه از ابتکار شهردار تهران برای فعال کردن ظرفیت‌های دیپلماسی شهری و مکاتبه با شهرداران پایتخت‌های مسلمان تشکر کرد و گفت: امروز مردم فلسطین بیش از هر زمان دیگری نیازمند کمک‌های اولیه پزشکی و بشردوستانه هستند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->