یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند وزیر کشور: سیاست قطعی ایران، توسعه روابط با همسایگان است گروسی: افزایش غنی‌سازی اورانیوم در ایران مشاهده نشده است درخواست مجدد آمریکا از ارتش لبنان برای خلع سلاح حزب الله قطر: مذاکرات جدی میان آمریکا و ایران می‌تواند به توافقی بهتر منجر شود آژیر خطر در سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد (۷ آبان ۱۴۰۴) نظامیان اسرائیلی به سمت ارتش لبنان آتش گشودند انتخابات سراسری در هلند برگزار شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش برخی کارمندان سازمان‌های بین‌المللی در عملیات جاسوسی علیه یمن افشا شد
سرخط خبرها

سرلشکر موسوی: عملیات طوفان الاقصی روند نابودی رژیم صهیونیستی را سرعت خواهد بخشید

  • کد خبر: ۱۹۴۸۶۱
  • ۲۵ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۲
سرلشکر موسوی: عملیات طوفان الاقصی روند نابودی رژیم صهیونیستی را سرعت خواهد بخشید
فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: مسیر مبارزات مردم فلسطین برای بازپس‌گیری‌ سرزمین‌های غصب شده و نجات از ظلم رژیم صهیونیستی با عملیات طوفان الاقصی وارد یک مرحله جدید شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سرلشکر سیدعبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش صبح امروز (پنجشنبه، ۲۵ آبان) در مراسم گرامیداشت عملیات آزادسازی سوسنگرد، گفت: این روز بزرگ را به همه تبریک عرض می‌کنم و به همه همرزمان عزیزم و خانواده‌های شهدا سلام و درود می‌فرستم.

وی در ابتدای سخنان خود با اشاره به عملیات طوفان الاقصی، بیان کرد: عملیات طوفان الاقصی در ۱۵ مهرماه، ۲ جنبه دارد؛ اولاً، این عملیات یک عملیات بی‌سابقه، شگفتانه، غیرقابل تصور و بنا بر فرمایش مقام معظم رهبری، یک اتفاق غیر قابل ترمیم برای رژیم صهیونیستی است و یک نقطه عطف راهبردی در روند مبارزه مردم مظلوم فلسطین محسوب می‌شو‌د.

فرمانده کل ارتش افزود: مسیر مبارزات مردم فلسطین برای بازپس‌گیری سرزمین‌های غصب شده و نجات از ظلم رژیم صهیونیستی با عملیات طوفان الاقصی وارد یک مرحله جدید و نوین شده است که به حول و قوه الهی روند اضمحلال رژیم صهیونیستی را سرعت خواهد بخشید.

سرلشکر موسوی با اشاره به دومین وجه عملیات طوفان الاقصی، تصریح کرد: وجه دوم این عملیات، رسوایی و بی‌آبرویی مدعیان حقوق بشر در رأس آن‌ها آمریکای جنایتکار، رژیم صهیونیستی و حامیان غربی آن‌ها و سکوت‌کنندگان در مقابل جنایات این رژیم نحس بی‌ریشه و نامشروع است.

وی ادامه داد: ماهیت آمریکا یک بار دیگر برای همه دنیا روشن شد. بوق‌های تبلیغاتی و مافیای رسانه‌ای مرتباً آمریکا را به گونه دیگری در جهان جلوه دادند.

فرمانده کل ارتش با اشاره به حمایت‌های آمریکا از رژیم صهیونیستی، تأکید کرد: معلوم شد که این آمریکا همان آمریکای هیروشیما و ناکازاکی، فلوجه عراق و کشور افغانستان است. البته نسخه بروز شده، با تجربه‌تر، وقیح‌تر و متکی به همراهی سازمان‌های بی‌خاصیت بین‌المللی است.

سرلشکر موسوی افزود: نکته دیگر این است که کسانی که روند شکل‌گیری و استقرار جنایتکارانه رژیم صهیونیستی را شاید اندکی فراموش کرده بودند، همانگونه که مشاهده کردید، روند عادی‌سازی وجود داشت و اینکه موضوع رژیم صهیونیستی هم یک موضوع سیاست خارجی همچون سایر موضوعات برای برخی کشورهاست.

وی با بیان اینکه موضوع فلسطین به عنوان مسئله اول جهان اسلام تقریباً در حال فراموشی بود، تصریح کرد: پس از این اتفاقات، موضوع فلسطین نه تنها مسئله اول جهان اسلام بلکه به مسئله اول همه حق‌طلبان، آزادی‌خواهان و مردم جهان تبدیل شد.

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: چهره واقعی رژیم صفاک و جهان بینی سردمداران آن را همه جهان به صورت عیان و بی‌پرده مشاهده کردند.

سرلشکر موسوی ضمن اشاره به سومین مسأله در خصوص جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، تأکید کرد: بی‌خاصیتی مجامع بین‌المللی برای اهداف واقعی بشریت و جامعه بین‌المللی برای همه روشن شد.

وی افزود: معلوم شد که یک ملت برای دفاع از حقوق خود باید به خودش متکی باشد، چرا که ارتقای قدرت دفاعی برای حفظ منافع ملی از لازم‌ترین لوازم اداره یک کشور است. اکنون مشخص می‌شود که ارتقای قدرت دفاعی و دارا بودن این قدرت چه نقشی در آقایی، عزت و سربلندی یک ملت دارد.

فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران خاطرنشان کرد: جمع‌بندی این حوادث با همه فراز و فرود‌ها و دو جنبه‌ای که دارد؛ موجب پیروزی مردم مظلوم فلسطین و زوال محتوم رژیم صهیونیستی خواهد شد، چرا که هم براساس محاسبات بازی جنگ راهبردی، ما به این نتیجه می‌رسیم، هم براساس تجربه تاریخی، هم براساس سنت الهی و هم براساس روندشناسی، اینگونه وقایع که در تاریخ رخ داده است این موضوع مشخص می‌شود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->