مشهد، مسافرخانه تیم ملی | فوتبال مشهد مفقودالاثر در غبار بازگشت شیراز و آبادان تأیید جریمه سنگین شجاع در یزد | تراکتور باید ۵۰۰ میلیون بدهد کدام بازیکنان استقلال در خطر جدایی قرار دارند؟ پیشنهاد سپاهان به سید حسین حسینی توافق رضاییان با استقلالی‌ها اردوی خارجی پرسپولیس قطعی شد هوادار در تهران تمرین می‌کند، در گرگان بازی! پروژه استقلال - نورافکن شکست خورد ۶ سال از صعود تاریخی نماینده فوتبال مشهد به لیگ قهرمانان آسیا گذشت | همه پدیده شدند، جز پدیده! توافق اندونگ با استقلال قایدی بهترین بازیکن هفته امارات شد + عکس میلان، چشم‌انتظار انقلاب بزرگ دلخوری شدید گندوز از تصمیم کارتال چراغ‌سبز کارتال برای ماندن عالیشاه؟ خواسته نیازمند برای حضور در پرسپولیس مانور تلویزیونی درویش برای بقا در پرسپولیس؟ ستاره ۲۲ ساله رقیب جدید سروش در پرسپولیس روز پرماجرای پرسپولیس در نقل و انتقالات| حضور ستاره سپاهان در اردوگاه سرخپوشان مهرداد محمدی به جباری اوکی داد| آماده بازی بازگشت مغز متفکر جباری کرونا گرفت
سرخط خبرها

حریف تیم ملی زیر ۱۷ سال ایران در یک هشتم نهایی جام جهانی مشخص شد

  • کد خبر: ۱۹۵۰۱۰
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۹:۰۲
حریف تیم ملی زیر ۱۷ سال ایران در یک هشتم نهایی جام جهانی مشخص شد
تیم فوتبال نوجوانان ایران که به عنوان تیم سوم از گروه خود راهی مرحله حذفی جام جهانی زیر ۱۷ سال شد باید چهار روز دیگر (سه‌شنبه) در ورزشگاه گلورا بونگ تومو شهر سورابایا اندونزی به مصاف مراکش برود.

به گزارش شهرآرانیوز، تیم فوتبال نوجوانان ایران امروز (جمعه) در سومین و آخرین بازی خود در مرحله گروهی جام جهانی زیر ۱۷ سال رودرروی نیو کالدونیا قرار گرفت.

شاگردان حسین عبدی در این مسابقه به برتری پر گل پنج بر صفر دست پیدا کردند.

نوجوانان ایران اگرچه در گروه مرگ جام جهانی زیر ۱۷ سال با تیم‌های برزیل و انگلیس قرار داشتند، اما در اولین بازی خود در این رقابت‌ها یک نتیجه شگفت انگیز و ناباورانه مقابل برزیل داشتند و با یک کامبک ‏معجزه‌آسا در نیمه دوم مدافع عنوان قهرمانی را از پیش رو بر داشتند.

ملی‌پوشان ایران در بازی دوم یک بازی نزدیک با گل دقیقه ۹۰ شکست خوردند تا بازنده‌ای سربلند لقب بگیرند.

شاگردان حسین عبدی با کسب ۶ امتیاز و فقط به خاطر تفاضل کمتر پس از تیم‌های انگلیس و برزیل در جایگاه سوم گروه C قرار گرفتند و به دور یک‌شانزدهم نهایی رسیدند.

طبق جدول طراحی شده از سوی فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا) تیم نوجوانان ایران تنها در صورتی که تیم سوم از گروه D صعود نمی‌کرد، در دور یک شانزدهم نهایی با اسپانیا برخورد داشت، ولی با توجه به اینکه ژاپن از این گروه صعودش را به‌عنوان تیم سوم قطعی کرد شاگردان حسین عبدی رودرروی مراکش قرار خواهند گرفت.

طبق برنامه اعلام شده تیم فوتبال نوجوانان ایران باید چهار روز دیگر (سه‌شنبه) در ورزشگاه گلورا بونگ تومو شهر سورابایا اندونزی و از ساعت ۱۵:۳۰ (به وقت تهران) مقابل تیم مراکش صف‌آرایی خواهد کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->