مسافرخانه تیم ملی | فوتبال مشهد مفقودالاثر در غبار بازگشت شیراز و آبادان تأیید جریمه سنگین شجاع در یزد | تراکتور باید ۵۰۰ میلیون بدهد کدام بازیکنان استقلال در خطر جدایی قرار دارند؟ پیشنهاد سپاهان به سید حسین حسینی توافق رضاییان با استقلالی‌ها اردوی خارجی پرسپولیس قطعی شد هوادار در تهران تمرین می‌کند، در گرگان بازی! پروژه استقلال - نورافکن شکست خورد ۶ سال از صعود تاریخی نماینده فوتبال مشهد به لیگ قهرمانان آسیا گذشت | همه پدیده شدند، جز پدیده! توافق اندونگ با استقلال قایدی بهترین بازیکن هفته امارات شد + عکس میلان، چشم‌انتظار انقلاب بزرگ دلخوری شدید گندوز از تصمیم کارتال چراغ‌سبز کارتال برای ماندن عالیشاه؟ خواسته نیازمند برای حضور در پرسپولیس مانور تلویزیونی درویش برای بقا در پرسپولیس؟ ستاره ۲۲ ساله رقیب جدید سروش در پرسپولیس روز پرماجرای پرسپولیس در نقل و انتقالات| حضور ستاره سپاهان در اردوگاه سرخپوشان مهرداد محمدی به جباری اوکی داد| آماده بازی بازگشت مغز متفکر جباری کرونا گرفت
سرخط خبرها

نارضایتی کادرفنی از محل استقرار تیم ملی نوجوانان در اندونزی

  • کد خبر: ۱۹۵۱۰۸
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۹
نارضایتی کادرفنی از محل استقرار تیم ملی نوجوانان در اندونزی
کادرفنی تیم ملی نوجوانان نسبت به تغییر محل اقامت و شهر بازی ناراضی بودند.

به گزارش شهرآرانیوز، تیم ملی زیر ۱۷ سال ایران که پیش از بازی در دور سوم مرحله گروهی مسابقات جام جهانی نوجوانان صعودش را از پیش قطعی می‌دانست، دیروز در آخرین بازی با نتیجه ۵ بر صفر نیوکالدونیا را شکست داد تا مشخص شود که شاگردان حسین عبدی قرار است به عنوان تیم سوم گروه C، پس از انگلیس و برزیل راهی مرحله یک هشتم نهایی شود.

در این بین، اما کادرفنی نسبت به تغییر محل اقامت و شهر بازی ناراضی بودند، زیرا پس از اینکه ملی پوشان در دو بازی مقابل برزیل و انگلیس در شهر جاکارتا بازی کردند، قرار شد به شهر باندونگ سفر کنند که این موضوع حتی پیش از بازی با کالدونیا مورد توجه حسین عبدی قرار گرفته بود و به امکانات این شهر اعتراض داشت. دوری از محل تمرین سبب شد تا تیم نوجوانان بعد از دو بازی پرفشار، سفری سه‌ساعته را در پیش داشته باشد و ریکاوری را در هتلش انجام دهد.

با این حال حسین عبدی شب گذشته بعد از بازگشت به هتل نیز در گفتگو با یکی از رسانه‌های اندونزیایی نسبت به این موضوع گلایه کرد: «من نمی‌دانم چرا دو تیم برای بازی به این ورزشگاه آمده بودند و این موضوع نه تنها برای ما، بلکه تیم حریف نیز مشکل‌ساز بود. سه ساعت فاصله، تغییر جو آب و هوایی، تغییر محیط، فاصله زیاد هتل تا محل تمرین و دیگر مسائل تیم ما را بسیار خسته کرده و البته باز هم می‌گویم این موضوع صرفا درباره ما نیست، تیم حریف هم این مشکلات را دارد.»

اکنون قرار است تیم زیر ۱۷ سال ایران برای رویارویی با تیم زیر ۱۷ سال مراکش راهی شهر سورابایا در شرقی‌ترین نقطه کشور اندونزی شود و برای این بازی یک سفر تقریبا ۶ ساعته را تجربه کند. این دیدار قرار است روز سه‌شنبه از ساعت ۱۵:۳۰ به وقت تهران برگزار شود.

منبع: ورزش3

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->