استقلال چشم انتظار برد پرسپولیس مقابل نساجی! حمله هواداران استقلال به بیژن حیدری از دقیقه یک جباری گزینه جانشینی بوژوویچ|تشکیل جلسه فوری در باشگاه استقلال درگیری و پرتاب بطری در فینال لیگ برتر والیبال+ فیلم نتیجه بازی استقلال و فولاد در لیگ برتر(۲۱ فروردین ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌| شب آقا یحیی بود ویدئو| خلاصه بازی استقلال و فولاد در لیگ برتر(۲۱ فروردین ۱۴۰۴) شرط درویش برای جذب بیفوما مشاوران درویش مخالف ماندن کارتال در پرسپولیس آقاسی در پرسپولیس، کنعانی در تراکتور استقبال درویش از بازگشت دو ستاره به پرسپولیس ترک‌های پا به سن گذاشته در لیست خرید کارتال پبروزی بارسلونا در پرونده اولمو حمایت فلیک از فاتی دورسون در تمرین پرسپولیس آفتابی شد پخش زنده فینال لیگ برتر والیبال بین شهداب یزد و فولاد سیرجان (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین خداداد در راه یونان تاریخ و ساعت بازی چادرملو و تراکتور | تلاش برای حفظ صدر برد پرگل فوتسالیست‌های ایران مقابل کویت جنجال مامیاشویلی با والیف پای سکوی اهدای مدال + عکس گرندپری مادرید ۲۰۲۶ در خطر تعویق یا لغو!
سرخط خبرها

ورزشگاه آزادی به یک شرط زیر کشت خواهدرفت

  • کد خبر: ۱۹۵۴۵۸
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۸
ورزشگاه آزادی به یک شرط زیر کشت خواهدرفت
ورزشگاه آزادی فقط تا نیم فصل شرایط میزبانی از سرخابی ها را دارد.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، شرکت توسعه و تجهیز تقریبا دو ماه پیش از فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ خواست بازی های پرسپولیس و استقلال را در ورزشگاه دیگری برگزار کننند چرا که چمن این ورزشگاه کیفیتش را از دست داده و فقط برای چند بازی مهم ترمیم شده است.اما نه تنها سرخابی ها حاضر شدند در ورزشگاه دیگری میزبان حریفان خود باشند بلکه AFC هم سپاهان را مجبور کرد در ورزشگاه آزادی میزبان رقبای آسیایی اش باشد.

در همین راستا با خبر شدیم مدیران ورزشگاه آزادی اعلام کرده اند نهایتا تا نیم فصل بتوانند میزبان بازی های لیگ برتر باشند چرا که بعد از آن دیگر این چمن شرایط مناسب برای میزبانی نخواهد داشت.

اما این ورزشگاه در شرایطی در اسفند ماه زیر کشت خواهد رفت که سرخابی ها بتوانند ورزشگاه دیگری را در تهران اجاره کنند(ورزشگاه تختی) و بدهی شان به این ورزشگاه را نیز پرداخت کنند. در واقع شرکت توسعه و تجهیز باید هزینه سنگینی را برای زیر کشت بردن زمین شماره یک ورزشگاه آزادی متقبل شود و به این خاطر دنبال مطالباتش از سرخابی ها و فدراسیون فوتبال است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->