فایننشال تایمز: یک‌سوم انگلیسی‌ها قربانی گوشی قاپی بوده‌اند محکومیت شدید حملات رژیم صهیونیستی به فرودگاه یمن تحصن ۱۰ ساعته معترضان صهیونیست در مقر حزب نتانیاهو (۷ خرداد ۱۴۰۴) اختلالات فنی علت توقف در صدور روادید بخشی از حجاج ایرانی است سخنگوی وزارت امورخارجه ادعای موهوم خبرگزاری رویترز را تکذیب کرد رسانه عبری فاش کرد: جنگ غزه ۱۴۲ میلیارد شیکل به رژیم صهیونیستی ضرر زد شمار شهدای غزه در پی حملات امروز رژیم صهیونیستی به ۶۰ نفر رسید (۷ خرداد ۱۴۰۴) زمان مذاکره مستقیم روسیه و اوکراین اعلام شد ترامپ: ایران و آمریکا به توافق نزدیک هستند معاون رئیس جمهور: گام مهمی برای پیوستن به FATF برداشته شد رئیس سازمان حج ایران با وزیر کشور عربستان دیدار کرد جنگ غزه ۳۸ میلیارد دلار هزینه روی دست صهیونیست‌ها گذاشت لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد پزشکیان مسقط را ترک کرد (۷ خرداد ۱۴۰۴) حماس: برای آتش‌بس با آمریکا به توافق اولیه رسیدیم توهمات نتانیاهو درباره غزه و منطقه تکرار شد پزشکیان از مسجد جامع سلطان قابوس بازدید کرد+ عکس گروسی: بازرسی‌ باید بخشی از هرگونه توافق میان ایران و آمریکا باشد پزشکیان: تأکید ما تامین صلح و امنیت منطقه‌ای توسط کشور‌های منطقه است وزیر امور خارجه: درباره غنی‌سازی با کسی شوخی نداریم | تاریخ دور بعدی مذاکرات به زودی مشخص می‌شود واکنش تند حماس به اظهارات وقیحانه نتانیاهو درباره فلسطینی‌های عریان تحلیلگر عراقی: درگیری مستقیم آمریکا با ایران ۵۸ تریلیون دلار هزینه دارد دانشجویان سنگالی، سفیر تل‌آویو را از دانشگاه بیرون راندند نتانیاهو: انصارالله یمن نیروی نیابتی ایران است پاپ لئو شهادت کودکان غزه را محکوم کرد (۷ خرداد ۱۴۰۴) شهادت ۲۸ فلسطینی دیگر در حملات رژیم صهیونیستی به غزه | شمار شهدا به ۵۴ هزار و ۸۴ نفر رسید(۷ خرداد ۱۴۰۴) دیدار وزیر کشور و استانداران با رهبر معظم انقلاب | توصیه حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به استانداران: با مردم گرم بگیرید و به میان آنها بروید + فیلم زلنسکی خواستار دیدار با پوتین در حضور ترامپ شد
سرخط خبرها

کاخ سفید از نزدیک شدن به توافق برای آزادی اسرای تحت اختیار حماس خبرداد

  • کد خبر: ۱۹۵۵۴۴
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۰
کاخ سفید از نزدیک شدن به توافق برای آزادی اسرای تحت اختیار حماس خبرداد
معاون مشاور امنیت ملی کاخ سفید گفت، نزدیک است که مذاکرات برای آزادی اسرای صهیونیست نتیجه بدهد و اختلاف نظرات میان طرف‌ها کاهش پیدا کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، «جان فینر» معاون مشاور امنیت ملی کاخ سفید در مصاحبه با «جیک تپر» مجری تلویزیون سی‌ان‌ان عنوان کرد: به نظرم ما در مذاکرات آزادی اسرا نزدیک‌تر از آنچه که بوده‌ایم، هستیم. این مذاکرات چندی پیش آغاز شده و اختلاف نظراتی در برخی حوزه‌ها وجود دارند که کاهش پیدا کرده‌اند.

او از ارائه جزئیات این مذاکرات خودداری کرد، اما افزود که مقامات دائما در حال بررسی هستند و همچنان برای جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا یک اولویت محسوب می‌شود.

چند روزی است که مقامات آمریکایی می‌گویند، حماس و رژیم صهیونیستی به سمت توافقی برای آزادی اسرا نزدیک‌تر می‌شوند؛ اما از ابتدای این درگیری‌ها تاکنون فقط تعداد انگشت‌شماری از اسرا آزاد شده‌اند.

این مذاکرات میان طرف‌هایی از جمله رژیم صهیونیستی، حماس و آمریکا با میانجیگری قطر در جریان است تا توافقی بابت آزادی اسرا شکل بگیرد.

جان فینر در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه از نظر آمریکا چه تعداد اسرا همچنان زنده هستند، گفت: ما تعداد دقیقی نداریم، اما معتقدیم که تعداد قابل توجهی از آمریکایی‌ها هستند. یکی از چالش‌ها این است که ما در غزه حضور نداریم. ما در تماس مستقیم با حماس نیستیم. ما فقط از طریق میانجیگر‌ها پیگیری می‌کنیم.

او در پایان افزود: چیزی که اکنون می‌توانم بگویم این است که ما با اسرائیلی‌ها در تماسیم تا بدانیم چه اتفاقاتی رخ می‌دهد. همچنین به نظر ما تشکیلات خودگردان فلسطین تنها نماینده رسمی مردم فلسطین در کرانه باختری است و وقتی صحبت از اداره غزه و کرانه باختری می‌شود، این تشکیلات می‌تواند بخشی از این برنامه باشد.

امروز دوشنبه ارتش رژیم صهیونیستی به حملات هوایی و توپخانه‌ای خود به نوار غزه برای چهل و پنجمین روز ادامه می‌دهد و از هدف قرار دادن بیمارستان‌ها دست برنمی‌دارد. صهیونیست‌ها در بحبوحه درگیری‌های شدید با مقاومت همچنان برای نفوذ به چندین منطقه در غزه به‌ویژه محله الزیتون و اردوگاه جبالیا تقلا می‌کنند، اما مقاومت فلسطین به دفع حملات نیرو‌های اشغالگر در چندین منطقه در غزه و خنثی کردن تلاش خودرو‌های آن برای پیشروی ادامه داده و تلفاتی را در صفوف دشمن بر جای گذاشته است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->