پایان جشنواره ورزشی رمضان | تأکید مسئولان بر تشکیل تیم لیگ‌برتری در مشهد + فیلم ساز ناکوک پرسپولیس؛ قهرمانی پَر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: حیف است این شورونشاط اجتماعی مقطعی باشد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: ورزش یکی از سیاست‌های اصلی شورای ششم است رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: جام رمضان مشهد باید در سطح ملی ثبت شود «املاک امیرثابتی» قهرمان فوتسال جام رمضان مشهد شد + فیلم پخش زنده بازی شمس آذر و پرسپولیس (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| پایان رویای قهرمانی؟ ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه و فیلم خلاصه بازی فوتبال ساحلی ایران و عمان در فینال آسیا(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| قهرمانیم، مثل همیشه! غیبت دو مدافع کلیدی استقلال مقابل تراکتور| چشمی مصدوم، سیلوا محروم استقلال مقصد بعدی علی خطیر؟ کار بزرگ شهرداری در جام رمضان؛ کشف استعداد‌های ناب در فوتبال خیابانی مشهد پیشگام رونق جام ورزشی رمضان در خراسان رضوی است | حضور ۲۵۰۰ تیم ورزشی در سراسر استان افشین پیروانی از سرپرستی پرسپولیس کنار گذاشته می‌شود پنالتی خیبر مقابل استقلال سوخت حمله خداداد عزیزی به عاملان فحاشی به بیرانوند
سرخط خبرها

سرمربی تیم ملی ازبکستان: ایران باید از ما بترسد!

  • کد خبر: ۱۹۵۵۸۶
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۷
سرمربی تیم ملی ازبکستان: ایران باید از ما بترسد!
سرمربی تیم ملی فوتبال ازبکستان گفت: ایران تیم ازبکستان را آنالیز کرده و باید کمی از ما بترسند، چون کیفیت خوبی داریم.

به گزارش شهرآرانیوز، سرچکو کاتانتس در نشست خبری پیش از دیدار تیم ملی فوتبال ازبکستان مقابل ایران که امروز (دوشنبه ۲۹ آبان) برگزار شد، اظهار کرد: ما و همه بازیکنان آماده این مسابقه هستیم. همه دیدار‌ها اهمیت دارند و فردا هم بازی مهمی داریم. احترام زیادی برای ایران قائل هستم و این تیم یکی از بهترین‌های آسیاست. تیم‌ها کار بسیار دشواری برای بازی با ایران دارند.

وی دیدار با ایران را یک چالش برای خودش و شاگردانش دانست و گفت: برای این بازی نباید به بازیکنانم انگیزه بدهم و آن‌ها هر کاری انجام می‌دهند تا در این مسابقه پیروز شوند. ایران تیم بسیار خوبی است، اما هر مسابقه با نتیجه صفر - صفر آغاز می‌شود. ما اعتمادبه‌نفس لازم را داریم. گل‌های زیادی در دیدار‌های قبلی به ثمر رساندیم و من فردا دوست دارم ببینم چه شرایطی داریم.

سرمربی تیم ملی ازبکستان در مورد دیدار با ایران روی چمن مصنوعی ورزشگاه بنیادکار تاشکند بیان کرد: شاید مشکلات کمی با این مسئله داشته باشیم، اما «اوکی» هستیم. بازی روی زمین چمن طبیعی و مصنوعی تفاوت زیادی دارد. من قبلاً در زمین چمن مصنوعی شکست خوردم و تجربه بدی از این چمن دارم! با این حال فردا روی زمین خوبی بازی می‌کنیم و باید ببینیم چه اتفاقی رخ می‌دهد.

کاتانتس درباره تفاوت بازی با ایران در مرحله انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶، نسبت به دیدار خرداد ماه دو تیم در تورنمنت دوستانه کافا خاطر نشان کرد: آن یک مسابقه دوستانه بود و جدی نبود. باید ببینیم فردا چه خواهیم کرد. دیدار‌های انتخابی جام جهانی کاملاً متفاوت است و فشار متفاوتی به بازیکنان وارد می‌شود. بازیکنان تیم ایران سال‌ها کنار هم بازی کرده‌اند و عمدتاً با سیستم یکسانی بازی می‌کنند. آن‌ها می‌توانند شما را مجازات کنند و فردا باید بی‌نقص بازی کنیم.

وی با تمجید از خط حمله تیم ملی کشورمان تصریح کرد: آن‌ها بسیار خطرناک هستند و معمولاً با دو مهاجم بازی می‌کنند که نام‌شان را بهتر از من می‌دانید. وضعیت تیم ایران را بررسی کرده‌ایم و می‌دانیم این تیم وینگر‌های بسیار خوبی دارد. آن‌ها نیز تیم ازبکستان را آنالیز کرده‌اند و باید کمی از ما بترسند، چون کیفیت خوبی داریم. فردا بازی دیگری پیش رو داریم و باید ببینیم کدام تیم شرایط بهتری دارد.

سرمربی تیم ملی ازبکستان با بیان اینکه بازی با ایران باید یک چالش برای ازبک‌ها باشد، اظهار داشت: اگر در این مسابقه شکست بخوریم، اتفاقی نمی‌افتد و بازی‌های دیگری پیش رو داریم. همچنین خوب است که ایران را ببریم، اما ببریم هم اتفاق خاصی رخ نمی‌دهد و بعد از یکی دو روز، زندگی ادامه دارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->