شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم رئیس مجلس: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آئین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند
سرخط خبرها

وحیدی: آمادگی‌های لازم در همه مسئولان برای برگزاری انتخابات وجود دارد

  • کد خبر: ۱۹۵۶۰۱
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۹
وحیدی: آمادگی‌های لازم در همه مسئولان برای برگزاری انتخابات وجود دارد
وزیر کشور گفت: آمادگی خوبی در همه مسئولان برای برگزاری انتخابات وجود دارد و همه استانداران آمادگی لازم برای برگزاری انتخابات پرشور را اعلام کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی در حاشیه نشست دیدار با استانداران در جمع خبرنگاران درباره موضوعات بررسی شده در این جلسه اظهار کرد: ما امروز نشست ماهانه استانداران را برگزار کردیم. موضوعات مختلف در این نشست‌ها مورد بحث و هماهنگی قرار می‌گیرد که امروز موضوع انتخابات بررسی شد. آمادگی خوبی در همه مسئولان برای برگزاری انتخابات وجود دارد. یکی از موضوعات مهم مورد تاکید در این نشست، ضرورت رعایت چهار مولفه امنیت، مشارکت، رقابت و سلامت در انتخابات بود که همه استانداران آمادگی لازم برای برگزاری انتخابات پرشور را اعلام کردند.

وی ادامه داد: موضوع مدیرت و کنترل آسیب‌های اجتماعی نیز در این نشست بررسی شد که این موضوع در دستور وزارت کشور و سازمان امور اجتماعی و سازمان‌های مربوطه قرار دارد. این مساله یک سطح استانی هم دارد که شورای اجتماعی استانی شکل گرفته و در سطح استان‌ها پیگیری جدی می‌شود. حاشیه نشینی، طلاق و برخی دیگر آسیب‌های اجتماعی مورد گفتگو قرار گرفت. وزیر ارشاد نیز در جلسه حاضر بود. فضای پرنشاط اجتماعی و توسعه فضا‌های فرهنگی مورد توجه قرار گرفت. موضوع رعایت زبان فارسی در همه تبلیغات مورد تاکید قرار گرفت. در نوبت عصر موضوع اتباع مورد گفتگو قرار می‌گیرد و وظیفه استانداران و برنامه‌ها مرور می‌شود.

وزیر کشور همچنین درباره برگزرای رویداد طرح تکام (توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در مناطق روستایی)، تصریح کرد: طرحی که از ابتدای دولت در وزارت کشور شکل گرفت، ایجاد قرارگاهی برای توانمندسازی روستا‌ها بود. در برنامه ششم تکالیف مهمی در این حوزه وجود داشت از جمله اینکه همه روستا‌ها برنامه توسعه و پیشرفت داشته باشند. صدهزار تسهیل‌گر پیش‌بینی شده بود. ۴۷ وظیفه برای دهیاری‌ها در نظر گرفته شده است که بعضی از این تکالیف دچار فراموشی شده بود بنابراین قرار شد که در قالب قرارگاهی، نیازمندی‌های توسعه روستا‌ها بررسی شود و حرکت خوبی در این حوزه شروع شده است. الگو‌های مناسبی برای تعمیم برنامه‌های پیشرفت روستا‌ها مدنظر قرار گرفته است. ما در وزارت کشور می‌توانیم در موضوعاتی مثل آبخیزداری کمک کنیم که این مسائل در قالب رویداد‌های مختلفی دنبال شده است. تجربیات موفقی در این زمینه کسب کرده‌ایم. جلسات با دهیاران به شکل خوبی در حال برگزاری است. پیشرفت برنامه‌های این حوزه مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وحیدی افزود: بخش مهمی از آبخیزداری از مسئولیت‌های وزارت جهاد کشاورزی است و هماهنگی‌های خوبی با این وزارت‌خانه داریم تا در این حوزه کمک کنیم. آبخیزداری مساله مهمی است و ۹۰ میلیون هکتار باید تحت پوشش آبخیزداری قرار بگیرد که مطالعات ۲۰ میلیون هکتار انجام شده است و ما اعلام آمادگی کرده‌ایم که به وزارت جهاد کشاورزی کمک کنیم. آبخیزداری در دستور کار و پیگیری وزارت کشور قرار دارد.

وزیر کشور در پایان درباره تقسیم استان تهران، گفت: این موضوع از قبل مطرح بوده و در صحبت‌های رئیس‌جمهور هم مطرح شد. این طرح‌ها در وزارت کشور برررسی شده و بعضی از موارد به کمیسیون مربوط به دولت ارسال شده و باید مراحل بررسی خود را در دولت طی کند و اگر در دولت این طرح‌ها نهایی شد، باید به تصویب مجلس شورای اسلامی هم برسد. این موارد الان در مرحله بررسی کارشناسی است البته بعضی بررسی‌ها تمام شده و در کمیسیون‌های مربوط دولت است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->