آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شهردار مشهد: خدمات حمل و نقل به روستاهای اطراف مشهد گسترش می‌یابد

  • کد خبر: ۱۹۵۷۰۴
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۷
شهردار مشهد: خدمات حمل و نقل به روستاهای اطراف مشهد گسترش می‌یابد
شهردار مشهد گفت: هرگونه خدمت به روستاهای اطراف مشهد، خدمت به شهر مشهد است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا قلندرشریف در مراسم رونمایی از طرح حمل‌ونقل روستایی بخش مرکزی رضویه و احمدآباد در روستای چهل‌حجره گفت: هرگونه خدمت به حاشیه شهر و روستاهای اطراف در واقع خدمت به شهر مشهد است.

وی حمل و نقل ایمن را ضروری دانست و عنوان کرد: ایمنی و امنیت مردم برای ما مهم است و بهره‌مندی از خدمات ایمن حمل‌ونقل از تعاملات خوب میان شهرداری با فرمانداری مشهد و استانداری خراسان رضوی است.

قلندرشریف اضافه کرد: روز گذشته و در جلسات خود با وزارت کشور و سازمان شهرداری‌ها بر لزوم حمل‌ونقل ایمن و تسریع در تأمین اتوبوس تأکید کردیم. امیدواریم خطوط قطار شهری نیز تکمیل و شرایط بهتری مهیا شود.

شهردار مشهد مقدس خاطرنشان کرد: بسیاری از کسانی که کسب و کار آنان در مشهد است در واقع ساکنان اطراف مشهد و روستاهای ما هستند و با رقم زدن شرایط ایمن در حمل‌ونقل می‌توان از پدیده مهاجرت این افراد جلوگیری به عمل آورد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->