آغاز تحول در وکیل‌آباد مشهد با تصویب طرح تفصیلی و اجرای پروژه‌های زودبازده| اختصاص ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای ساماندهی محله (۹ خرداد ۱۴۰۴) توسعه پایدار شهری در گرو مشارکت واقعی مردم و تشکل‌های مردمی است پیشرفت شتابان پروژه‌های پل شهید فهمیده و خیام مشهد | پنج پل جدید ترافیکی مشهد تا بهار ۱۴۰۵ تکمیل می‌شود شهردار مشهد مقدس: ۴۷ پروژه ازجمله ۱۲ کلان پروژه شهر مشهد در دست اجراست هوای کلانشهر مشهد امروز هم آلوده است (۸ خرداد ۱۴۰۴) وزیر بهداشت خبر داد: کاهش ۱۸ درصدی مهاجرت پزشکان و ۳۵ درصدی پرستاران آخرین جزئیات از حادثه تیراندازی در تویسرکان | چند نفر جان باختند؟ (۸ خرداد ۱۴۰۴) مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر مشهد از فعالیت‌های تشکل‌های مردمی حمایت می‌کنند سلیمی: بدون حمایت تشکل‌های مردمی و مردم، فعالیت‌های مدیریت شهری به ثمر نمی‌رسد شهردار مشهد مقدس: نمایشگاه «به توان مردم» موجب هم‌افزایی تشکل‌های مردمی است تأکید شهردار مشهد مقدس بر لزوم برنامه‌ریزی جامع برای میزبانی شایسته از زائران در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ آغاز‌به‌کار یازدهمین نمایشگاه تخصصی جهیزیه و ملزومات ازدواج| نمایشگاه مشهد، میزبان نام‌های بزرگ لوازم خانگی و جهیزیه (۷ خرداد ۱۴۰۴) سهم مشهدالرضا (ع) از اعتبارات دولتی منطقی نیست فاز اول بوستان ۷۷ هکتاری کرامت مشهد به زودی افتتاح می‌شود میانگین زمان صدور پروانه مرحله اول ساختمانی به ۲۵ روز کاهش یافته است روز عرفه و عید قربان در عربستان اعلام شد رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: نقش بانوان در توسعه مدیریت شهری، نقشی مؤثر و مادرانه است ناصحی: اولویت اصلی مدیریت شهری مشهد در بهره‌وری، توسعه حمل‌ونقل عمومی است گلزار شهدای گمنام عرصه میدان شهدا، میزبان اختتامیه سومین جشنواره نورالمبین شهرداری مشهد ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۷ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شهردار مشهد: خدمات حمل و نقل به روستاهای اطراف مشهد گسترش می‌یابد

  • کد خبر: ۱۹۵۷۰۴
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۷
شهردار مشهد: خدمات حمل و نقل به روستاهای اطراف مشهد گسترش می‌یابد
شهردار مشهد گفت: هرگونه خدمت به روستاهای اطراف مشهد، خدمت به شهر مشهد است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا قلندرشریف در مراسم رونمایی از طرح حمل‌ونقل روستایی بخش مرکزی رضویه و احمدآباد در روستای چهل‌حجره گفت: هرگونه خدمت به حاشیه شهر و روستاهای اطراف در واقع خدمت به شهر مشهد است.

وی حمل و نقل ایمن را ضروری دانست و عنوان کرد: ایمنی و امنیت مردم برای ما مهم است و بهره‌مندی از خدمات ایمن حمل‌ونقل از تعاملات خوب میان شهرداری با فرمانداری مشهد و استانداری خراسان رضوی است.

قلندرشریف اضافه کرد: روز گذشته و در جلسات خود با وزارت کشور و سازمان شهرداری‌ها بر لزوم حمل‌ونقل ایمن و تسریع در تأمین اتوبوس تأکید کردیم. امیدواریم خطوط قطار شهری نیز تکمیل و شرایط بهتری مهیا شود.

شهردار مشهد مقدس خاطرنشان کرد: بسیاری از کسانی که کسب و کار آنان در مشهد است در واقع ساکنان اطراف مشهد و روستاهای ما هستند و با رقم زدن شرایط ایمن در حمل‌ونقل می‌توان از پدیده مهاجرت این افراد جلوگیری به عمل آورد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->