انفجار مهیب در رشت با دست‌کم ۱۳ مصدوم + فیلم و جزئیات (۲۹ تیر ۱۴۰۴) قتل وکیل دادگستری با تصادف عمدی در خیابان زعفرانیه تهران قاتل بازار میوه تره‌بار تهران قبل از فرار به ترکیه در دام قانون افتاد ابتلای ۱.۴ میلیون ایرانی به بیماری صرع | میگرن شایع‌ترین نوع سردرد هشدار جدی سازمان غذا و دارو درباره ظروف تفلون بازسازی شده هشدار یک مهندس درباره حوادث ناشی از تغییرات غیرمجاز توسط مالکان ساختمان در مشهد همدستی زن خیانتکار با دو جوان برای قتل شوهر تزریق داروی بیهوشی به دختر بیمار برای سرقت گوشواره وقوع آتش سوزی در پارک ملی تندوره خراسان رضوی (۲۹ تیر ۱۴۰۴) راهکارهایی برای صرفه‌جویی در مصرف کولرهای گازی در روزهای داغ تابستان | سرما در گرما وزیر آموزش و پرورش: راه شهیدان باید در زندگی ما متجلی شود ورود بیش از ۴ هزار و ۴۰۰ معلم تازه‌نفس به مدارس خراسان رضوی در سال تحصیلی ۰۵-۱۴۰۴ خودرو‌های عازم اربعین با ۸۰ درصد تخفیف بیمه می‌شوند احیای تالاب بندعلیخان در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست هر ۷دقیقه یک ایرانی مبتلا به آلزایمر می‌شود تدوین طرح جامع و ملی مدیریت قاچاق حیات وحش در کشور (۲۹ تیر ۱۴۰۴) نجات ایران با آب وارداتی؟ | سناریوی رفع بحران تا ۱۴۰۹ چه اشتباهاتی در تابستان به پوست آسیب می‌زند؟ آموزش و پرورش خراسان رضوی برای پیگیری حقوق داوطلبان سمپاد اعلام آمادگی کرد | صدای مردم، لبیک مسئولان پرونده شهید هدایت‌الله دیده‌بان برای دستگیری ضارب سوم همچنان باز است زنگ خطر تابستانی برای دستگاه گوارش زندان، پایان بازی سارقان خشن گیم نت‌ها کشف ۱۶ میلیون لیتر سوخت قاچاق از کارت‌های مهاجر (۲۹ تیر ۱۴۰۴) نحوه صحیح برخورد با کودکان و نوجوانان در دوران پساجنگ | آیا آگاهی‌بخشی سیاسی به کودک ضرورت دارد؟ واریز حقوق تیرماه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی و مستمری‌بگیران آغاز شد (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | بازنشستگان حساب خود را چک کنند بیمارستان ام‌البنین(س)، قطب سلامت مادران و نوزادان در شرق کشور، ICU ندارد! بازنشستگان برای هزینه‌های روزمره خود به دنبال وام و تسهیلات بانکی هستند تأمین‌اجتماعی برای ایفای تعهدات خود به بازنشستگان و کارگران، باید منابع حق‌بیمه را به‌موقع دریافت کند آیا ارتقای درجه شغلی بر حقوق و مستمری بازنشستگی کارگران تأمین‌اجتماعی تاثیر دارد؟
سرخط خبرها

کاهش محسوس دما، وزش باد شدید و بارش باران در خراسان رضوی (٣٠ آبان ١۴٠٢)

  • کد خبر: ۱۹۵۷۲۸
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۶
کاهش محسوس دما، وزش باد شدید و بارش باران در خراسان رضوی (٣٠ آبان ١۴٠٢)
کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی ضمن اشاره به اینکه اواخر هفته شاهد کاهش ١۵ درجه‌ای دما خواهیم بود، گفت: با ورود سامانه ناپایدار جوی در سطح استان شاهد وزش باد شدید و بارش باران در سطح استان خواهیم بود.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

محمد غیوری‌خواه در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: طبق تحلیل نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی طی روز سه‌شنبه با نفوذ سامانه ناپایدار جوی در سطح استان به‌ویژه نواحی شمال غرب و ارتفاعات شاهد رگبار، رعدوبرق و بارش باران به صورت لحظه‌ای با احتمال آب‌گرفتگی معابر و سیلاب در مسیل‌ها خواهیم بود.

وی افزود: در نواحی شمال‌غرب بارش‌ها تا بعدازظهر چهارشنبه ادامه دارد و در اوایل صبح چهارشنبه در نواحی سردسیر و کوهستانی بارش‌ها به صورت رعدوبرق و باران که منجر به لغزندگی معابر و کاهش دید به علت مه آلود شدن جاده‌ها می‌شود، وجود دارد. همچنین طی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه وزش باد گاهی شدید خواهد بود که باعث خیزش گردوخاک در نواحی شمالی شرقی، بادخیز استان و نواحی مرکزی می‌شود. این امر منجر به کاهش کیفیت هوا و کاهش دید در این نواحی خواهد شد.

غیوری‌خواه ادامه داد: از امشب شاهد کاهش دما خواهیم بود و روز‌های چهارشنبه و پنج شنبه به عنوان خنک‌ترین روز‌های هفته جاری خواهد بود. گفتنی است که شاهد کاهش دما تا ١۵ درجه خواهیم بود. از اواخر روز چهارشنبه از میزان ناپایداری‌ها کاسته و از روز جمعه روند افزایش تدریجی دما آغاز خواهد شد.

به گفته وی طی این مدت در مشهد نیز شاهد وزش باد همراه با گردوخاک، رگبار و رعدوبرق با احتمال بارش باران خواهیم بود. همچنین شاهد کاهش دما نیز خواهیم بود به گونه‌ای که فردا حداکثر دما در مشهد به ١۶ درجه و حداقل دما به ٢ درجه خواهد رسید.

کارشناس مرکز پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی با اشاره به اینکه در ٢۴ساعت گذشته نوسانات دمایی در مشهد بین ١٨ و ٢۵ درجه ثبت شده است و امروز دمای هوای این کلانشهر در گرم‌ترین ساعات به ٢٣درجه و در سردترین ساعات به ١٠ درجه خواهد رسید.

روز گذشته شهرستان کاخک گناباد با ٧ درجه سردترین‌ و سرخس با دمای ٣٠درجه گرم‌‎ترین شهر‌های استان خراسان رضوی بوده‌اند. همچنین بیشترین سرعت وزش باد از سرخس با سرعت ٧٩ کیلومتر بر ساعت گزارش شده است. از ١٣ استان بارش باران گزارش شده که بیشترین بارش از شهرستان خوشاب به میزان ٧.۵ میلیمتر ثبت شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->