دعوت سپاه امام رضا(ع) از مردم برای شرکت در جشن انقلاب عراقچی: کوچاندن اجباری مردم غزه اجرای نقشه استعماری محو فلسطین است سازمان همکاری اسلامی اظهارات اخیر ترامپ درمورد غزه را محکوم کرد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) رئیس مجلس ترکیه: زمین فلسطینی‌ها قابل فروش به ترامپ نیست! اجرای آزمایشی طرح فوریت‌های اداری در یکی از استان‌های کشور پاسخ سخنگوی دولت به شایعه استعفای رئیس‌جمهور عراقچی: هرگز از موضع ضعف پای میز مذاکره نمی‌رویم دفن مهدی حاج محمد در قبر یک استقلالی دیگر | بهشت زهرا(س) توضیح داد قالیباف: طوفان‌الاقصی نقطه عطفی برای تغییر سرنوشت تاریخ بود پزشکیان: کشور‌های اسلامی با کمک هم می‌توانند غزه را دوباره آباد کنند راهپیمایی ۲۲بهمن در مشهد از میدان ۱۵ خرداد به سمت حرم امام‌رضا(ع) برگزار می‌شود صدراعظم آلمان خواستار تشکیل کشور مستقل فلسطینی شد انگلیس خواهان اجرای کامل توافق آتش‌بس در غزه شد کابینه جدید لبنان رسما تشکیل شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) تعلیق یک فرمان جنجالی دیگر ترامپ سخنگوی دولت: مذاکرات با کشور‌های اروپایی ادامه دارد آیا افغانستان برای آسیای مرکزی تهدید است؟ صهیونیست‌ها خانه‌های لبنانی‌ها را در عدیسه آتش زدند (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) شمار شهدای غزه از مرز ۴۸ هزار نفر گذشت (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) کشته‌شدن ۴ سوری بر اثر انفجار مین در شرق حلب (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران منصوب شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) کارخانه احیای مستقیم شماره ۲ شرکت جهان فولاد سیرجان با حضور پزشکیان افتتاح شد بروجردی: مسائل و منافع ملی خود را به دور از آمریکا به پیش می‌بریم رئیس و اعضای شورای رهبری حماس با قالیباف دیدار کردند (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) + تصاویر شکایت ۱۹ دادستان آمریکایی از ترامپ به دلیل دسترسی کارمندان تیم ایلان ماسک به اطلاعات محرمانه آزادی ۳ اسیر صهیونیست دیگر توسط حماس (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) سرلشکر سلامی: ایران در ایام پیروزی انقلاب جبل‌النور شد و بعثت مجددی از اسلام صورت گرفت واکنش وزیر خارجه آلمان به اقدام ترامپ در تحریم دیوان لاهه: «کسی بالاتر از قانون نیست»
سرخط خبرها

انتقاد پسر نتانیاهو از ارتش و دادگاه عالی رژیم صهیونیستی جنجال آفرید

  • کد خبر: ۱۹۵۸۵۹
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۶
انتقاد پسر نتانیاهو از ارتش و دادگاه عالی رژیم صهیونیستی جنجال آفرید
انتقاد پسر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از دادگاه‌ها، ارتش و رسانه‌های صهیونیستی جنجال‌آفرین شد و یک سازمان در بیانیه‌ای فرار او از تل‌آویو به آمریکا را به رخ کشید.

به شهرآرانیوز، یائیر نتانیاهو، پسر نخست‌وزیر اسرائیل با انتشار مطالبی در انتقاد از ارتش، دادگاه‌ها و رسانه‌های اسرائیلی جنجال‌آفرین شده است.

یائیر در یکی از این پیام‌های انتقادی در کانال تلگرامی خود مدعی شد تصمیم‌های اتخاذشده توسط دادگاه عالی اسرائیل باعث ایجاد تغییراتی در قوانین درگیری در مرز غزه شده و دست حماس را برای عملیات ۷ اکتبر باز گذاشته است.

پسر نتانیاهو در پیامی دیگر ارتش اسرائیل را بابت عملیات ۷ اکتبر مقصر دانسته و نوشته یک افسر ارشد ارتش، پیام‌های هشدار درباره تحرکات حماس را نادیده گرفته و هشداردهندگان را به محاکمه در دادگاه تهدید کرده است.

سازمان «برادران ارتش» که سازمانی متشکل از نظامیان ذخیره ارتش اسرائیل است و برای اعتراض به اصلاحات قضایی بنیامین نتانیاهو تشکیل شده بود به این ادعا‌های یائیر پاسخ داد.

این سازمان خطاب به پسر نتانیاهو نوشت: «شما باید واقعیت‌ها را در نظر بگیرید: گستاخی از آن شما است در حالی که عدم شفافیت و تقصیر را پدر شما مرتکب شده است. دوران نفوذ شرورانه شما به پایان رسیده است.»

در ادامه این پیام با اشاره به گزارش‌ها درباره سکونت یائیر نتانیاهو در آمریکا بعد از آغاز جنگ آمده است: «ما در کنار مردان و زنانی ایستاده‌ایم که جانشان را برای محافظت از همان کشوری که شما از آن فرار کرده‌اید به خطر انداختند. ما ناکامی‌ها و آرزو‌های پدرتان را درک می‌کنیم؛ اما در روزی که سوگوار از دست دادن ۸ سرباز هستیم بهتر بود ساکت می‌ماندید.»

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->