سرنوشت لایحه فرونشست زمین در مجلس به کجا رسید؟ دستور اقدامات مقابله‌ای و پیشگیرانه فوری در برابر «حشره سنک» در مشهد حریق کنتور برق در خیابان بابانظر (۳ شهریور ۱۴۰۳) مرگ تلخ مادر باردار و دختر خردسال مشهدی در دریای خزر (۳ شهریور ۱۴۰۳) پیام وزیر جدید آموزش و پرورش درباره دغدغه‌های معیشتی فرهنگیان تمهیدات ترافیکی پلیس راهور برای روز اربعین در مشهد (۳ شهریور ۱۴۰۳) ستاد مرکزی اربعین: زائران روز اربعین به کشور برنگردند قرار گرفتن در معرض نور مصنوعی در شب به سلامتی شما آسیب می‌رساند هواشناسی: دمای ۴۸ درجه‌ای در شهر‌های زیارتی عراق به ثبت رسید ویدئو | لحظه دیده شدن پلنگ ایرانی در پناهگاه حیات وحش حیدری نیشابور (۳ شهریور ۱۴۰۳) دومین مورد آبله میمونی جهش‌یافته در خارج از آفریقا تایید شد سردار رادان: ۲.۵ میلیون زائر تاکنون از عراق بازگشته‌اند (سوم شهریور ۱۴۰۳) سازمان اورژانس کشور: روند کاهشی موارد غرق‌‍شدگی در استان‌های خراسان تغییر در نرخ اضافه‌کار پرستاران و استخدام نیرو‌های جدید (سوم شهریور ۱۴۰۳) راه‌های موثر برای مبارزه با حشره «سِنَک» ستاد اربعین هلال احمر:۲۵۳ زائر مصدوم و جان‌باخته به داخل کشور انتقال یافتند تصادف شدید موتورسیکلت و خودرو در بلوار شریعتی مشهد + جزئیات (۳ شهریور ۱۴۰۳) تحویل وزارت میراث فرهنگی به صالحی امیری با حضور عزت الله ضرغامی دستگیری ۵ متهم درگیری مسلحانه در مشهد + فیلم دبیر انجمن علمی داروسازان ایران: به دلیل اعمال تحریم‌ها، با کمبود دارو‌ مواجه هستیم پلیس هرمزگان از کشف هروئین در چند بسته‌ شیرخشک‌‌‌ خبر داد ویدئو | لحظه انفجار خودروی سواری پس از تصادف با تریلی در محور ایلام-مهران (۲ شهریور ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

خواب چه نقشی در بهبود عملکرد مغز دارد؟

  • کد خبر: ۱۹۵۹۳۷
  • ۰۱ آذر ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۴
خواب چه نقشی در بهبود عملکرد مغز دارد؟
عضو هیئت علمی گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: خواب نقش مهمی در بهبود مغز و کمک به ریکاوری فیزیکی دارد و ما باید همواره به زمان مفید و استاندارد خواب توجه داشته باشیم.

به گزارش شهرآرانیوز، مهناز امینی در خصوص تاثیر خواب بر بهبود عملکرد مغز، اظهار کرد: برای اختلالات چرخه خواب و بیداری، رویکرد‌های مختلفی وجود دارد و درمان با نور روشن گزینه خوبی است، از این شیوه برای افرادی استفاده می‌شود که با کنترل ریتم شبانه‌روزی خود مشکل دارند.

وی افزود: نور درمانی می‌تواند به افراد کمک کند ساعت درونی خود را دوباره راه‌اندازی کنند و به طور معمول این کار در صبح و با قرار گرفتن در معرض نور شدید به مدت ۳۰ دقیقه انجام می‌شود، به‌طور مثال، قرار گرفتن در معرض نور روشن مانند نور خورشید می‌تواند به تنظیم مجدد ساعت داخلی کمک کند و به افراد اجازه دهد از مزایای خواب باکیفیت بهره‌مند شوند.

عضو هیئت علمی گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه هورمون ملاتونین می‌تواند در تنظیم مجدد ساعت درونی شما مفید باشد، خاطرنشان کرد: ملاتونین بسیار شبیه آرام‌بخش است و باعث خواب آلودگی می‌شود و می‌تواند به شما کمک کند سریع‌تر بخوابید، چیزی که به نوبه خود می‌تواند به اصلاح برنامه خواب و بیداری کمک کند.

امینی ادامه داد: ملاتونین هورمونی است که توسط غده صنوبری در مغز تولید می‌شود و به کنترل ساعت داخلی و چرخه طبیعی ساعات خواب و بیداری کمک می‌کند. از ملاتونین به عنوان یک مکمل، ملاتونین گاهی اوقات برای کاهش سردرد‌های مزمن خوشه‌ای، درمان جت لگ، اختلالات عاطفی فصلی یا مشکلات خواب مانند بی‌خوابی استفاده می‌شود و توصیه می‌کنیم که همیشه قبل از مصرف مکمل‌ها با پزشک خود مشورت کنید تا خطر تداخلات با سایر دارو‌های مصرفی نباشد یا اینکه کم باشد.

وی افزود: چندین عادت وجود دارد که می‌توانید برای بهبود خواب و جلوگیری از سکته دوم در برنامه روزانه و شبانه خود بگنجانید؛ توصیه می‌کنیم که یک برنامه زمانی را دنبال کرده و سعی کنید که هر روز در ساعت مشخصی به تختخواب بروید و در ساعت معینی هم از خواب بیدار شوید، این کار موجب ایجاد یک عادت شده و به شما کمک می‌کند که به خواب بروید و به‌طور مداوم بخوابید.

این فلوشیپ خواب ادامه داد: توصیه دیگر این است که حرکات بیشتری را در روز خود بگنجانید، مانند پیاده‌روی یا ورزش و اینکه هر روز خود را در معرض نور خورشید قرار دهید، اگر در جایی زندگی می‌کنید که در شب پر سر و صداست، راه‌هایی برای جلوگیری از سر و صدا یا جلوگیری از آن با استفاده از هدفون‌های حذف صدا یا دستگاه‌های نویزپیدا کنید و با انجام این کار سفید فکر کنید.

دکتر امینی تصریح کرد: باید فضای خواب خود را تاریک و راحت نگهدارید و پرده‌های خاموشی یک راه عالی برای اطمینان از تاریکی هستند و اینکه حتماً اتاق خود را در دمای خنک و مطبوع نگهدارید.

وی اضافه کرد: یک روال قبل از خواب ایجاد نموده و سعی کنید که ۳۰ دقیقه قبل از خواب از استفاده از وسایل الکترونیکی خودداری کنید و به جای آن خواندن کتاب یا حمام با آب گرم را انتخاب کنید، ضمن اینکه باید اتاق خود را برای خواب آماده کنید.

عضو هیئت علمی گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ذکر این نکته که خواب برای سلامتی همه به‌ویژه برای افرادی که پس از سکته بهبود می‌یابند بسیار مهم است، تأکید کرد: خواب نقش مهمی در بهبود مغز و کمک به ریکاوری فیزیکی دارد و شما می‌توانید از این استراتژی‌ها و تاکتیک‌ها برای کمک به بهبود خواب خود و در راه رسیدن به سلامتی بهتر استفاده کنید.

دکتر امینی در پایان گفت: همواره باید به زمان مفید و استاندارد خواب توجه داشته باشیم و اینکه این زمان را برای انجام کار‌های دیگر کم یا جابه‌جا نکنیم تا در زمان بیداری و انجام فعالیت روزانه بتوانیم بهترین نوع عملکرد را داشته باشیم.

منبع: وب‌دا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->