استقبال رسمی رئیس جمهوری آذربایجان از پزشکیان (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تنش در روابط دهلی و اسلام‌آباد، قیمت خشکبار افغانستان را در هند ۲۰ درصد گران کرد پکن، هند و پاکستان را دعوت به خویشتن‌داری کرد خرید چیزبرگر و هات‌داگ با وام در آمریکا! خضریان: تاکنون سندی مبنی بر دخالت عوامل خارجی در «حادثه انفجار» ارائه نشده است | برخی اطلاعیه‌ها نمک پاشیدن بر زخم مردم مظلوم است شهادت ۱۸ هزار کودک در جنگ غزه پاسخ صریح رئیس مرکز اطلاعات مالی به مخالفان عادی‌سازی پرونده ایران با FATF | با پذیرش کنوانسیون‌های پالرمو و CFT، از لیست سیاه FATF خارج نمی‌شویم پزشکیان وارد باکو شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت خبرگزاری ترند جمهوری آذربایجان از سفر پزشکیان به باکو تأکید عارف بر افزایش حجم مبادلات اقتصادی ایران و قرقیزستان | تولموشویچ: به صورت جدی پیگیری لغو روادید بین دو کشور هستیم بقائی: تاریخ دور چهارم مذاکرات، شنبه ۱۳ اردیبهشت خواهد بود | انتظار ایران از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برخورد فنی و حقوقی است ۶۵ شهید و مفقود در حمله آمریکا به یمن طی چند روز اخیر پزشکیان عازم باکو شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۵۰ شهید در لبنان، از زمان اعلام آتش‌بس با رژیم عهدشکن صهیونیستی بالاگرفتن اختلافات بین فرانسه و رژیم صهیونیستی عراقچی: ایران توانایی خنثی کردن هرگونه تلاش برای خرابکاری در سیاست خارجی‌اش را دارد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای سعودی خود درباره آخرین روند مذاکرات ایران و آمریکا ترامپ: درباره مذاکرات هسته‌ای با ایران، به‌زودی به توافق دست خواهیم یافت سنتکام درباره حملات به یمن تصمیمات جدید گرفته است پزشکیان: از حضور سرمایه‌گذاران در ایران استقبال می‌کنیم با حکم وزیر کشور، اولین فرماندار زن خراسان رضوی منصوب شد ضمانت اجرایی، شرط بقای توافق ایران و آمریکا وزیر کشور: با مقصران احتمالی حادثه بندرعباس بدون اغماض برخورد خواهد شد | احتمال افزایش فوتی‌ها وجود دارد دعوت از جولانی برای شرکت در اجلاس سران عرب در بغداد پزشکیان: هیچ‌گاه احساس غربت نسبت به جمهوری آذربایجان نداریم | هیچ محدودیتی برای فعالیت‌های مشترک وجود ندارد دروغ‌های نتانیاهو پایان ندارد؛ حتی یک غیرنظامی را هم نکشته‌ایم! آمادگی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای تسهیل مذاکرات ایران و آمریکا ۱۲ یمنی در حملات هوایی آمریکا شهید و مجروح شدند
سرخط خبرها

برگزاری دوازدهمین جلسه مشترک هیئت‌رئیسه و کمیسیون‌های مجلس خبرگان رهبری

  • کد خبر: ۱۹۶۱۸۸
  • ۰۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۷
برگزاری دوازدهمین جلسه مشترک هیئت‌رئیسه و کمیسیون‌های مجلس خبرگان رهبری
دوازدهمین جلسه مشترک هیئت‌رئیسه و کمیسیون‌های مجلس خبرگان رهبری صبح امروز برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دوازدهمین جلسه مشترک هیئت‌رئیسه و کمیسیون‌های مجلس خبرگان رهبری در دوره پنجم دقایقی پیش با قرائت آیاتی از کلام‌الله مجید آغاز شد.

آیت‌الله حسینی بوشهری، رئیس دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری گزارشی از اهم اقدامات دبیرخانه در رابطه با ششمین دوره انتخابات این مجلس ارائه داد.

آیت‌الله حسینی بوشهری ضمن مهم برشمردن این دوره انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری، گفت: دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری و مرکز تحقیقات علمی دبیرخانه همان‌گونه که در دوره‌های سوم، چهارم و پنجم اقدامات ارزشمندی را برای معرفی نقش، جایگاه، ساختار و وظایف مجلس خبرگان در نظام اسلامی و نیز تبیین جایگاه والای ولایت فقیه در حکومت اسلامی با هدف حضور و مشارکت آگاهانه مردم در انتخابات خبرگان انجام داده است، در این دوره نیز در عمل به بند "ج" ماده ۸۷ آیین‌نامه داخلی مجلس خبرگان رهبری که بر همکاری دبیرخانه این مجلس با نهاد‌های ذی‌ربط در اجرای انتخابات مجلس خبرگان تأکید دارد و با لحاظ حساسیت موضوع و ضرورت آشنا کردن مردم با مجلس خبرگان رهبری و دعوت آنان به شرکت در انتخابات، از اسفندماه سال گذشته و یک سال مانده به انتخابات ششمین دوره خبرگان رهبری، با هدف پیگیری و تحقق راهبرد‌های چهارگانه مدنظر مقام معظم رهبری «مدظله‌العالی» یعنی «مشارکت، سلامت، رقابت و امنیت انتخابات» که البته عمده تمرکز برنامه‌های دبیرخانه، حفظ انسجام جامعه و وحدت‌بخشی با هدف مشارکت حداکثری، کنشگری فعال، خلق حماسه حضور و تحقق انتخاب افراد اصلح در ششمین دوره خبرگان رهبری است که تاکنون اقدامات قابل توجه و ارزشمندی هم انجام شده است.

آیت الله بوشهری افزود: بر این اساس، در گام نخست، محتوا‌های علمی مرکز تحقیقات دبیرخانه مجلس خبرگان که به آشنایی عموم با مجلس خبرگان و کارکرد‌های آن می‌پردازد به صورت روزآمد و متناسب با شرایط امروز جامعه و در قالب‌های کاربردی برای همه اقشار، بازنویسی شده و به مرور دارد ارائه می­‌شود.

وی ادامه داد: اقدام دیگر، بهره‌گیری از تجارب گذشته و استفاده از ظرفیت دستگاه‌ها و نهاد‌های مختلف با شیوه­‌های کارآمدتر از قبل بود که در این راستا و با هدف انسجام‌بخشی فعالیت‌ها و هم‌افزایی دستگاه‌ها تاکنون با رؤسای بسیاری از نهاد‌ها و سازمان‌ها تأثیرگذار ضمن تعامل و عقد تفاهم‌نامه، جلسات متعددی برگزار شده و آن‌ها نیز اعلام کردند با به‌کارگیری ظرفیت‌هایِ در اختیار، توان خود را برای معرفی مجلس خبرگان رهبری به‌کار خواهند گرفت.

رئیس دبیرخانه مجلس خبرگان رهبری افزود: از این رو، در جلسات با رؤسای این نهاد‌ها درباره شیوه‌های معرفی و تبیین جایگاه مجلس خبرگان، وظایف ذاتی خبرگان، ضرورت و فلسفه تشکیل، ساختار و فعالیت‌های این مجلس و کمیسیون‌های آن، مسأله مردم‌سالاری دینی، حکومت اسلامی و اندیشه ولایت فقیه، بحث و تبادل نظر شده و اقداماتی صورت پذیرفته یا در دست اقدام است.

وی بیان داشت: به عنوان نمونه، برنامه‌ریزی وزارتخانه‌های علوم و بهداشت برای برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی مشترک دانشجویی با هماهنگی دبیرخانه که تاکنون چهار مرحله­ آن انجام شده، حضور و سخنرانی برخی اعضای خبرگان در مجامع عمومی و مراکز دانشگاهی و تبیین جایگاه مجلس خبرگان و پاسخگویی به سؤالات و جلسات پرسش و پاسخ، تهیه بسته‌های محتوایی برای ارائه در بستر فضای مجازی، بهره‌گیری از سهم مؤثر و ظرفیت ِکامل معاونت­‌های مختلف حوزه علمیه قم و نهاد رهبری در دانشگاه‌ها در جهاد تبیین، با هدف تقویت باور عمومی جامعه نسبت به کارآمدی نظام اسلامی و اندیشه ولایت فقیه و پاسخ به شبهات مربوطه، بیان دستاورد‌های نظام، ارتقاء فرهنگ اسلامی و تقویت هر دو بعدِ جمهوریت و اسلامیت نظام در برابر جنگ شناختی دشمن. انگیزه­‌بخشی و دعوت از نخبگان جهت حضور در کنشگری اجتماعی در ایام انتخابات.

آیت‌الله بوشهری خاطرنشان کرد: همچنین استفاده حداکثری از مناسبت‌های ملی و مذهبی در مسأله انتخابات به صورت حضوری و برخط، ایجاد گفتمان اخلاق انتخاباتی، هماهنگی با ائمه جمعه سراسر کشور و نیز گفت‌وگومحور با اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان و سازمان بسیج دانش آموزشی و ۹۳۰ هزار رأی اولی و موارد دیگر از برنامه‌های در دست اقدام می‌باشد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->