واکنش ریاض به درگیری پاکستان و افغانستان آکسیوس: از ایران برای نشست غزه در مصر دعوت شده است دولت برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین ندارد حکومت طالبان از پایان موفقیت‌آمیز عملیات علیه پاکستان خبر داد ولایتی: گروه‌های مقاومت ثابت کردند که راه کرامت و آزادی از مسیر جهاد و استقامت می‌گذرد اصلاح قانون مهریه مجدد به صحن علنی بازگشت غزه، طولانی‌ترین و پرهزینه‌ترین جنگ تاریخ رژیم صهیونیستی رسانه عبری: حماس کنترل نوار غزه را مجددا به دست گرفت حماس خروج رهبران خود از غزه را «بی‌معنا» دانست هلاکت یک نظامی رژیم صهیونیستی عراقچی: هیچ اعتمادی به رژیم صهیونیستی نیست | بنیان طرح ابراهیم خائنانه است ده‌ها کشته و زخمی در درگیری ارتش پاکستان با نیرو‌های طالبان در مرز افغانستان حضور ویتکاف و دختر ترامپ در جمع شهرک‌نشینان صهیونیست صلح در خاورمیانه، آشوب در واشنگتن! ایلان ماسک: دولت آمریکا اصلاح‌ناپذیر است متکی: ایران رسماً خروج از برجام را اعلام کند استقبال ایران و پاکستان از توقف نسل‌کشی در غزه معاون اول قوه‌قضائیه: کاهش یا حذف کامل فسادها با اصلاح ساختارها صورت می‌پذیرد بایدن تحت درمان سرطان است (۱۹ مهر ۱۴۰۴) دولت ترامپ همچنان در تعطیلی | ۴ هزار کارمند آمریکایی در یک روز اخراج شدند مصر میزبان کنفرانس بین‌المللی بازسازی غزه پرونده «فساد چای دبش» با پیگیری جدی سازمان بازرسی کشور به سرانجام رسید زلنسکی در تماس با ترامپ: امیدوارم جنگ با روسیه متوقف شود غزه و فلسطین؛ محور گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و پاکستان نوبل صلح در سایه سیاست | برنده نوبل صلح، یار نزدیک نتانیاهو از آب درآمد عضو شورای شهر کرمانشاه دستگیر شد (۱۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیات جلسه مشترک عراقچی و کمیسیون اصل ۹۰ مجلس؛ از حقابه هیرمند تا واکنش قاطع به مسئله حاکمیت جزایر سه‌گانه
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی در نخستین جلسه شورای فضای مجازی خراسان رضوی: روزنه نفوذ مجازی دشمن با تولید محتوای غنی و هدفمند محافظت می‌شود

  • کد خبر: ۱۹۶۲۴۲
  • ۰۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۲
آیت‌الله علم‌الهدی در نخستین جلسه شورای فضای مجازی خراسان رضوی: روزنه نفوذ مجازی دشمن با تولید محتوای غنی و هدفمند محافظت می‌شود
نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی گفت: این ویژگی دنیای کثیف و ماده‌پرست غربی است که فطرت پاک جوان ما را هدف گرفته و به همین دلیل هم باید فضای مجازی موردتوجه قرار بگیرد و روزنه نفوذ دشمن از این فضا با تولید محتوای غنی و هدفمند محافظت شود.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در نخستین جلسه شورای فضای مجازی خراسان رضوی که صبح امروز به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، با تأکید بر ضرورت رسیدگی و سازمان‌دهی فضای مجازی اظهار کرد: امروزه انقلاب اسلامی به نقطه‌ای رسیده که در یک رویداد با ابعاد جهانی همچون جنگ غزه، آحاد جامعه جهانی را مخاطب قرار می‌دهد و وجدان بیدار هزاران هزار نفر از ملت‌های آزاده عالم را در دفاع از دین خدا و مردم مظلوم فلسطین پای‌کار می‌آورد. این دستاورد انقلاب ملت ایران است؛ ملتی که تا پیش از این و در دوران رژیم طاغوت هیچ امکاناتی نداشت، اما اکنون نبرد تمدن‌ها به‌عنوان راهبردی‌ترین جنگ عالم را میدان‌داری می‌کند.

وی افزود: وجه مشترک نظام‌های سیاسی جهان استکبار آن است که مشغله فکری و اندیشه جوانان جامعه را به سخیف‌ترین مسائل اخلاقی درگیر می‌کنند تا دغدغه امور راهبردی، مسائل کلان و باور‌های اعتقادی به ذهن مردم راه پیدا نکند. اکنون اصل حرف ما این است در این نظام دینی و اعتقادی که مردم همه‌کاره آن هستند، نباید فضای فرهنگی چه در عرصه حقیقی و چه مجازی، به همین ترتیب باشد.

امام جمعه مشهد خاطرنشان کرد: این ویژگی دنیای کثیف و ماده‌پرست غربی است که فطرت پاک جوان ما را هدف گرفته و به دنبال آن است همان وضعی را در این کشور به وجود بیاورد که در کشور‌های خودشان ایجاد کرده‌اند. به همین دلیل هم باید فضای مجازی موردتوجه قرار بگیرد و روزنه نفوذ دشمن از این فضا با تولید محتوای غنی و هدفمند محافظت شود.

ضرورت انسجام‌بخشی به فضای مجازی

یعقوبعلی نظری، استاندار خراسان رضوی در ادامه این نشست، تشکیل جلسه شورای فضای مجازی را نخستین گام برای انسجا‎م‌بخشی به فعالیت‌های فرهنگی در این زمینه دانست و خاطرنشان کرد: مهم این است که فعالیت بر این بستر پراکنده نباشد. اگر قرار است آرامش مردم با دروغ‌پردازی رسانه‌های بیگانه دچار خدشه نشود، باید فضای مجازی به شیوه‌ای سازمان‌یافته و اثربخش موردتوجه قرار بگیرد.

وی ادامه داد: این شورا ساختاری است که برای ریل‌گذاری و هویت بخشی به فعالیت‌های فرهنگی، رسانه‌ای و محتوایی در فضای مجازی شکل گرفته است. به‌زودی، دبیرخانه اجرایی، عملیاتی و هدفمندی هم ذیل این شورا تشکیل خواهد شد و ضمن پرهیز از تشکیلات‌سازی، به دنبال این هستیم که به تشکیلات موجود هویت عملیاتی مؤثرتری داده شود. سطح خدمات این شورا نیز به همه حوزه‌ها از جمله موضوع زیارت تسری پیدا خواهد کرد و بنابراین است که بتوان از ظرفیت این شورا و دبیرخانه عملیاتی آن برای ارتقای خدمات قابل‌ارائه به زائران در پیک‌های زیارتی استفاده کنیم.

فعالیت ۴۳۳ شرکت دانش‌بنیان مجازی در خراسان رضوی

سید حمیدرضا روح‌بخش، مدیر فناوری اطلاعات استانداری و دبیر شورای فضای مجازی در ابتدای این مراسم بیان کرد: خراسان رضوی، رتبه دوم شرکت‌های عضو نظام صنفی رایانه‌ای کشور در حوزه ارتباطات را به خود اختصاص داده و بیش از ۴۳۳ شرکت دانش‌بنیان و ۱۱ مرکز رشد به تولید برنامه‌های تحت‌‎وب مشغول هستند.

وی افزود: نقطه امید ما نیز آموزش بیش از پنج هزار نیروی بسیج در دوره‌های ویژه سواد رسانه و تولید محتوای مجازی است و این برنامه‌ریزی به‌طور جدی وجود دارد که ۲۳۰ هزار دانشجو و یک میلیون و ۴۰۰هزار دانش‌آموز نیز از این آموزش‌ها بهره‌مند شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->