استقبال رسمی رئیس جمهوری آذربایجان از پزشکیان (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) تنش در روابط دهلی و اسلام‌آباد، قیمت خشکبار افغانستان را در هند ۲۰ درصد گران کرد پکن، هند و پاکستان را دعوت به خویشتن‌داری کرد خرید چیزبرگر و هات‌داگ با وام در آمریکا! خضریان: تاکنون سندی مبنی بر دخالت عوامل خارجی در «حادثه انفجار» ارائه نشده است | برخی اطلاعیه‌ها نمک پاشیدن بر زخم مردم مظلوم است شهادت ۱۸ هزار کودک در جنگ غزه پاسخ صریح رئیس مرکز اطلاعات مالی به مخالفان عادی‌سازی پرونده ایران با FATF | با پذیرش کنوانسیون‌های پالرمو و CFT، از لیست سیاه FATF خارج نمی‌شویم پزشکیان وارد باکو شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت خبرگزاری ترند جمهوری آذربایجان از سفر پزشکیان به باکو تأکید عارف بر افزایش حجم مبادلات اقتصادی ایران و قرقیزستان | تولموشویچ: به صورت جدی پیگیری لغو روادید بین دو کشور هستیم بقائی: تاریخ دور چهارم مذاکرات، شنبه ۱۳ اردیبهشت خواهد بود | انتظار ایران از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برخورد فنی و حقوقی است ۶۵ شهید و مفقود در حمله آمریکا به یمن طی چند روز اخیر پزشکیان عازم باکو شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۵۰ شهید در لبنان، از زمان اعلام آتش‌بس با رژیم عهدشکن صهیونیستی بالاگرفتن اختلافات بین فرانسه و رژیم صهیونیستی عراقچی: ایران توانایی خنثی کردن هرگونه تلاش برای خرابکاری در سیاست خارجی‌اش را دارد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای سعودی خود درباره آخرین روند مذاکرات ایران و آمریکا ترامپ: درباره مذاکرات هسته‌ای با ایران، به‌زودی به توافق دست خواهیم یافت سنتکام درباره حملات به یمن تصمیمات جدید گرفته است پزشکیان: از حضور سرمایه‌گذاران در ایران استقبال می‌کنیم با حکم وزیر کشور، اولین فرماندار زن خراسان رضوی منصوب شد ضمانت اجرایی، شرط بقای توافق ایران و آمریکا وزیر کشور: با مقصران احتمالی حادثه بندرعباس بدون اغماض برخورد خواهد شد | احتمال افزایش فوتی‌ها وجود دارد دعوت از جولانی برای شرکت در اجلاس سران عرب در بغداد پزشکیان: هیچ‌گاه احساس غربت نسبت به جمهوری آذربایجان نداریم | هیچ محدودیتی برای فعالیت‌های مشترک وجود ندارد دروغ‌های نتانیاهو پایان ندارد؛ حتی یک غیرنظامی را هم نکشته‌ایم! آمادگی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای تسهیل مذاکرات ایران و آمریکا ۱۲ یمنی در حملات هوایی آمریکا شهید و مجروح شدند
سرخط خبرها

هنیه از حمایت‌ها و تلاش‌های ایران برای تحقق آتش‌بس موقت غزه قدردانی کرد

  • کد خبر: ۱۹۶۳۲۲
  • ۰۳ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۳
هنیه از حمایت‌ها و تلاش‌های ایران برای تحقق آتش‌بس موقت غزه قدردانی کرد
رئیس دفتر سیاسی حماس در دیدار امیرعبداللهیان با تشکر از تلاش‌ها و حمایت‌های ایران برای تحقق آتش‌بس موقت، گفت که آمریکا برغم مخالفت اولیه، اما با درک واقعیت‌های میدان نبرد، مجبور به تسلیم در مقابل اراده ملت فلسطین و خواست ملت‌های جهان شد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در سفرش به دوحه پنجشنبه شب دوم آذر ماه با اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس و تعدادی از کادر رهبری سیاسی این جنبش دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار آخرین تحولات غزه و کرانه غربی فلسطین، روند آتش‌بس موقت و نیز راه‌های تقویت حمایت منطقه‌ای و بین‌المللی از ملت فلسطین در زمینه‌های مختلف بشردوستانه، سیاسی، حقوقی و بین‌المللی مورد گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت.

امیرعبداللهیان در دیدار با اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس، با تبریک مجدد پایداری، مقاومت و پیروزی ملت فلسطین و مردم صبور و مجاهد غزه گفت: پیامد‌های عملیات طوفان الاقصی دنیا را تکان داد و گرچه خسارت‌های انسانی ملت فلسطین در نوار غزه بسیار زیاد، تلخ و ناگوار بود، اما ابعاد پیروزی و دستاورد ملت فلسطین بسیار بزرگتر بود و موازنه‌های راهبردی را در ابعاد مختلف به نفع فلسطین و به ضرر رژیم غاصب، متجاوز و جنایتکار صهیونیستی تغییر داد.

وزیر امور خارجه با اشاره به ادعای اولیه نخست وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه هدف از حمله به غزه نابودی حماس است، افزود: آمریکا و رژیم اسرائیل برغم بیش از یک‌ماه و نیم تجاوز و جنگ ظالمانه و کشته و مجروح کردن ده‌ها هزار شهروند فلسطینی، کمترین دستاوردی را در حوزه نظامی‌کسب نکردند و مجبور به مذاکره غیرمستقیم با حماس برای آتش‌بس و آزادی اسرای خود شدند.

رئیس دستگاه دیپلماسی با اشاره به اینکه ارزیابی همگان این است که رژیم اسرائیل و آمریکا در میدان نبرد چیزی به دست نیاوردند، خاطرنشان کرد: آن‌ها با طراحی‌های سیاسی در پی آن هستند که آنچه را که در میدان و از طریق نظامی نتوانسته‌اند به دست آورند، از طریق سیاسی محقق کنند و البته این نیز یک رویایی است که قطعا تعبیر نخواهد شد و دیپلماسی مقاومتی جنبش حماس و گروه‌های مقاومت فلسطین این اقدامات و طراحی‌های سیاسی را خنثی و بی‌اثر خواهد کرد.

امیرعبداللهیان با تجلیل از مقاومت عزتمندانه و شجاعانه گروه‌های مقاومت و مردم غزه در برابر ۴۷ روز تجاوز وحشیانه رژیم جنایتکار صهیونیستی به غزه، بر عزم قاطع جمهوری اسلامی ایران برای ادامه حمایت از ملت و مقاومت فلسطین در حوزه‌های سیاسی و بین‌المللی تأکید کرد.

اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس نیز با تشکر از حمایت قاطع رهبری، رئیس‌جمهور، دولت و ملت ایران و نیز پشتیبانی دیپلماتیک پرتحرک وزیر امور خارجه از مسأله فلسطین و مردم آن بویژه در جریان جنگ جاری علیه غزه، آخرین وضعیت مقاومت و پایداری در غزه و نیز ابعاد توافق آتش‌بس موقت را تشریح کرد.

هنیه همچنین حمایت‌های جهادی جریان‌های مقاومت در لبنان، یمن، عراق و سوریه از برادران و خواهران خود در غزه را افتخارآمیز و دارای پیامی واضح به رژیم صهیونیستی و آمریکا توصیف کرد.

اسماعیل هنیه با تشریح برخی از ابعاد جنایات جنگی رژیم صهیونیستی علیه مردم مظلوم غزه و خاصه جنایت این رژیم علیه بیمارستان‌ها و زیرساخت‌های خدماتی و شهری غزه، دولت آمریکا را محور اصلی جنگ علیه غزه به دلیل عصبانیت آن از ابعاد و آثار راهبردی عملیات طوفان‌الاقصی خواند و گفت: آمریکا برغم مخالفت اولیه با آتش‌بس، اما با درک واقعیت‌های میدان نبرد نهایتا مجبور شد در مقابل اراده ملت فلسطین و نیز خواست ملت‌های جهان و رأی مثبت ۱۲۱ کشور به قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل، تسلیم شده و با آتش‌بس و توافق با حماس موافقت کند و این نشان می‌دهد که سلطه آمریکا بر نظام بین‌الملل کاهش یافته است.

رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس با تشکر از تلاش‌ها و حمایت‌های ویژه جمهوری اسلامی ایران در حمایت از تحقق آتش‌بس موقت، اظهار داشت: این یک پیروزی سیاسی است که بر پایه پیروزی مقاومت در میدان به دست آمده و دشمن در تحقق اهداف خود به جز کشتار زنان و کودکان و شهروندان و ویران کردن خانه‌های آنان ناکام ماند و ما به یاری و نصرت حتمی خداوند در پیروزی کامل بر دشمن صهیونیستی ایمان داریم.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->