سیروس الوند نشان درجه یک هنر را دریافت کرد نماوا در روزهای پیش رو باز می‌گردد انیمیشن کوتاه «آتل» در راه جشنواره دچی مینوتی ایتالیا درباره محمد بیک‌زاده؛ پژوهشگر خراسانی که تهیه‌کنندگی سریال امام‌علی(ع) را به عهده داشت پدرو آلمودووار، فیلم‌ساز اسپانیایی، فیلم «کریسمس تلخ» را می‌سازد ایستاده همچون کوه | به یاد حمید سبزواری، پدر شعر انقلاب، ‌در نهمین سالگرد درگذشت او نمایش آثار مهرجویی، بیضایی و فرهادی در جشنواره «سینما ریترواتو» ایتالیا ویژه‌برنامه‌های رادیو به مناسبت عید غدیر+ زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ فیلم پیرپسر در اولین روز اکران میلیاردی شد! | نگاهی به آمار فروش فیلم‌های روی پرده عقد یک تفاهم‌نامه‌ برای تسهیل امور بیمه‌ای اصحاب رسانه نامزد‌های دو بخش جشن منتقدان سینما معرفی شدند + اسامی فیلم «مرد بارانی» بری لوینسون، نسخه ویژه نابینایان، منتشر می‌شود نگاهی به سریال‌های نمایش خانگی که در انتظار فصل دوم آنها هستیم معرفی برگزیدگان بخش هوش مصنوعی جشنواره مقاومت ارکستر سمفونیک تهران با «اکتبر ۱۹۰۴» روی صحنه می‌رود
سرخط خبرها

فرهاد اصلانی جلوی دوربین «سلمان فارسی» رفت

  • کد خبر: ۱۹۶۴۱۲
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۹
فرهاد اصلانی جلوی دوربین «سلمان فارسی» رفت
تصویربرداری سریال «سلمان فارسی» این روزها درحالی در شهرک غزالی ادامه دارد که برخی از بازیگران اصلی سریال همچون فرهاد اصلانی و محمدرضا هدایتی جلوی دوربین هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، تصویربرداری سریال «سلمان فارسی» این روزها به کارگردانی داوود میرباقری در شهرک غزالی ادامه دارد و عوامل در حال ساخت فصل ایران این سریال هستند.

تصویربرداری این فصل از نیمه مرداد شروع شده است و بازیگرانی چون فرهاد اصلانی، محمدرضا هدایتی، بهناز توکلی و مجموعه ای از هنروران این روزها جلوی دوربین هستند.

کاروان‌سرای مرمر یکی از لوکیشن های ایران باستان است که بخشی از تصویربرداری سریال در آن‌جا انجام می شود. فصل ایران باستان یکی از مهمترین فصل های سریال «سلمان فارسی» است و برای اولین بار این دوره از تاریخ به تصویر کشیده می شود.

لوکیشن های این فصل با مواد ماندگاری ساخته می شود تا بعدها در سریال های دیگری هم بتوان از این لوکیشن ها بهره گرفت.

پیمان جبلی رییس صداوسیما پیش از این درباره این فصل از سریال گفته بود: «برای اولین بار در تاریخ تلویزیون و سینما، نمایی از ایران باستان به تصویر کشیده می‌شود و با ساخت و ساز بسیار خوبی که انجام شده است، دستاورد بزرگ مجموعه سلمانبه حساب می‌آید. دکورهای مربوط به ایران باستان جالب توجه‌ هستند. دومین نکته پراهمیت اینکه فصل ایران سخت‌ترین مرحله تولید این سریال است. مجموعه‌ای از هنروران و بازیگران حرفه‌ای و مسلط به کار در این فصل حضور دارند و تنها در برداشت امروز، نزدیک به ۶۰۰ هنرور و بازیگر مشغول کار بودند که کار بسیار سنگینی است.»

طبق برنامه‌ریزی، فصل ایران حدود ۲ سال به طول می‌انجامد. پیش تولید فصل بعدی که حجاز است نیز از مدتی پیش آغاز شده است.

بازیگرانی همچون فرهاد اصلانی، داریوش فرهنگ، محمدرضا هدایتی، احترام برومند، رامونا شاه، علی دهکردی، مرحوم چنگیز جلیلوند، مهدی فقیه، محمدجواد جعفرپور، علیرضا مهران و چند بازیگر خارجی (از کشورهای تونس، ارمنستان، مراکش، یونان و …) و حدود ۱۵۰۰ بازیگر تئاتری و بومی جلوی دوربین این سریال رفته‌اند.

سریال «سلمان فارسی» به نویسندگی و کارگردانی داوود میرباقری و تهیه کنندگی حسین طاهری به زندگی و زمانه یار ایرانی پیامبر اکرم (ص) در سه فصل ایران ساسانی، بیزانس و حجاز صدر اسلام می‌پردازد. فیلمبرداری این سریال از اواخر آذر ۱۳۹۸ آغاز شده است.

منبع: مهر

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->