رشد بار مصرفی شبکه برق کشور به ۸ درصد رسید انتقاد شدید کارگران به تثبیت حق مسکن ۹۰۰ هزار تومانی آیا خانوار‌هایی که یارانه نمی‌گیرند، می­‌توانند کالابرگ الکترونیکی دریافت کنند؟ | پاسخ به سوالات پرتکرار درخصوص کالابرگ جهش ۶۲ دلاری قیمت طلای جهانی در یک روز (۲۲ فروردین ۱۴۰۴) گرانی قیمت کالا‌های اساسی برطرف می‌شود توزیع آب به جای بنزین در جایگاه سوخت خیابان دلاوران مشهد؛ از شایعه تا واقعیت طنین شعار «مرگ بر اسرائیل» از باب‌الجواد(ع) تا چهارراه شهدا | اعلام همبستگی مردم مشهد با ملت مظلوم فلسطین اختیار تغییر ساعت رسمی کشور به دولت باز می‌گردد | تغییر ساعت، مصرف برق را به اندازه یک نیروگاه اتمی کم می‌کند جزئیاتی درباره رقم دقیق متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سازمان تأمین اجتماعی سال گذشته ۰.۵ میلیارد دلار آیفون در ۲ ماه ترخیص شد فضیلت دعای کمیل اجرای توافقنامه تجارت ایران با کشور‌های اوراسیا از ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ جهش قیمت جهانی طلا اسلامی: با برق هسته‌ای ناترازی‌ها را برطرف می‌کنیم | کارشکنی‌های دشمنان و تبلیغات منفی علیه برنامه هسته‌ای ایران قانون ته‌لنجی به رسمیت شناخته شد افزایش قیمت‌ها در بازار مسکن و خروج خریداران | آینده مسکن به کجا می‌رود؟ (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) افت قیمت خودرو‌های خارجی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ریزش ۵۰ میلیونی لاماری هیبرید تلاطم بازار خودرو‌های داخلی فروکش کرد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) + جدول قیمت مذاکرات؛ اقتصاد ایران شرطی نشود پرواز دوباره نرخ طلا در مشهد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) سناریو‌های پیش روی قیمت طلا بر اساس نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا زمان برگزاری حراج شمش طلا مشخص شد + جزئیات نقش تعاونی‌ها در تحقق شعار سال | سرمایه‌های کوچک در خدمت تولید صنعت خراسان رضوی در صف انتظار تسهیلات بانکی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | دلار به ۱۰۱ هزار تومان رسید رئیس کمیسیون اصل نود در نامه‌ای به رئیس‌جمهور: افزایش حقوق در سال جدید از فروردین‌ماه اعمال شود دو روز مهم هفته آینده برای بازار طلا و ارز (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) کف قیمتی دلار چه عددی است؟ | پیش‌بینی سرنوشت‌ساز از نرخ ارز در بازار با پالس شروع مذاکرات قیمت طلای جهانی امروز (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) اعلام شد | قیمت طلای جهانی صعودی شد
سرخط خبرها

قیمت لاستیک به نرخ مصوب نزدیک شد

  • کد خبر: ۱۹۶۴۲۲
  • ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۰
قیمت لاستیک به نرخ مصوب نزدیک شد
عضو اتحادیه لاستیک و روغن تهران با اشاره به این که کارخانه‌ها تولید خود را بر تایر‌های پر مصرف معطوف کرده‌اند، گفت: شاهد روند کاهشی قیمت‌ها هستیم و قیمت‌ها به شدت به نرخ مصوب نزدیک شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رضا عباس آبادی دانشور با اشاره به این که کارخانه‌ها تولید خود را بر تایر‌های پر مصرف معطوف کرده‌اند، گفت: روند کاهشی قیمت‌ها پیش رو خواهد بود و کارخانه‌ها اهتمام خود را بر سایز‌های مورد تقاضای مردم خاصه خودرو‌هایی با رینگ ۱۳ معطوف کرده‌اند.

وی افزود: در این صورت قطعا التهاب بازار کاهش می‌یابد و لاستیک مورد نیاز مردم توسط اعضای صنف لاستیک با قیمت مصوب توزیع می‌شود و به دست مصرف کننده نهایی می‌رسد و همین باعث شده که شاهد روند کاهشی قیمت‌ها باشیم و در بازه لاستیک‌های رینگ قیمت‌ها به شدت به نرخ مصوب نزدیک شده است.

عباس آبادی دانشور ادامه داد: قیمت‌ها برای رینگ ۱۴ نیز به همین شکل است و تقریبا بازار مصرف کننده به بازار نرخ مصوب نزدیک شده است و فقط رینگ ۱۳ مانده که کارخانه‌ها تولیدات خود را برای این رینگ نیز افزایش داده‌اند و عرضه بیشتر جوابگوی تقاضای مردم هست و جای نگرانی وجود ندارد، چون لاستیک به وفور وجود داشته و به قیمت مصوب بسیار نزدیک خواهد شد.

نائب رئیس اول اتحادیه لاستیک و روغن تهران درباره ثبت نام توسط تولیدکننده‌ها و ارائه لاستیک با نرخ مصوب به مردم گفت: کسانی که در سایت‌ها ثبت نام کردند به یک روش توزیع ورود یافتند که به مسیر توزیع صحیح تایر کمک کرد و روش دیگر سنتی و بهینه است که مردم تایر خود را در واحد‌های صنفی تحویل می‌گیرند و راستی آزمایی نیز صورت می‌گیرد.

از این رو مسیر دیگر که کسی تایر خود را تحویل می‌گرفت و شاید در واحد صنفی دیگر نیز تحویل بگیرد و بازارچه‌های موازی ایجاد شود، از بین رفته است و مردم در سایت‌های دیوار و شیپور تایر را با قیمت‌های دیگر به فروش می‌رساندند و قیمت‌ها مورد کنترل نبود.

وی در بخشی دیگر از مصاحبه با رادیو گفتگو با بیان این که محل تعویض و خدمات لاستیک پنچرگیری هاست، گفت: واحد‌هایی نیز هستند که جواز کامل پنچرگیری و لاستیک فروشی را دارند و حتی ممکن است تعویض روغنی نیز داشته باشند.

عباس آبادی دانشور خاطرنشان کرد: در حال حاضر با پر مصرفی تایر رو به رو هستیم و فروش نیز فصلی است خاصه در تابستان و شب عید که مسافرت‌ها فزونی می‌گیرد و در فصل کشاورزی نیز لاستیک‌های خاص کشاورزی پر مصرف خواهد شد و اتحادیه همواره ناظر و حامی اعضا بوده است و شرایط اقتصادی و بازار گاهی این مسائل را در تلاطم می‌اندازد.

وی راه درمان را نیز تولید سایز‌های پر مصرف خواند و تصریح کرد: اگر این رویه ادامه یابد کارخانه‌ها تولیدات خود را به موقع به دست نماینده‌ها خواهند رساند و اعضای ما نیز با قیمت مصوب لاستیک را توزیع می‌کنند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->