اطلاعیه سازمان امدادونجات هلال احمر صار شد: احتمال وقوع طوفان تندری و وقوع سیلاب در خراسان و چند استان دیگر (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۴ درصد متقاضیان وام ازدواج و فرزندآوری در صف هستند مصرف چه مقدار نمک در روز برای سلامتی خطرناک است؟ پیشنهاد دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برای افزایش سن ورود زنان به هیئت علمی دانشگاه‌ها آتش‌سوزی ۲.۵ هکتار از مراتع قره‌چغه قوچان خراسان رضوی(۲۹ اسفند ۱۴۰۴) یک کشته و ۸ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس در آزادراه کرج-تهران (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) توپ برخورد با «تخلیه فاضلاب در اراضی کشاورزی» در زمین شهرداری مشهد بعد از ۷ سال فاش شد: رد پای مرد مستأجر در ناپدید شدن زن صاحبخانه فروش ۱۰۰ میلیونی نوزاد توسط مادر معتاد برملا شد قتل پسر ثروتمند با سم مار افعی | اعترافات متهمان در دادگاه فرمانده انتظامی مشهد از ۵۰ فقره سرقت باند نقابداران بی قرار پرده برداشت ثبت‌نام آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز، از خرداد ۱۴۰۴ آغاز می‌شود نقش مؤثر تصاویر ماهواره‌ای در پایش آلودگی هوا تدوین کتب درسی جدید در حوزه کدنویسی انجام می‌شود ضرورت اطلاع خانواده از احوالات کودکان برای به حداقل رساندن آسیب‌های دوره نوجوانی مصرف گوشت در سالمندان نباید صفر شود هتل‌های مشهد برای عروسی؛ شبی به یاد ماندنی با خدمات خاص و فضای مجلل صدور هشدار نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رتبه برتر کشوری در شاخص خلاقیت و نوآوری، در دست موزه طبیعی سمنان پیوند رایگان، افتخار نظام سلامت ایران؛ نجات سالانه ۸۰۰ جان با اهدای عضو در مشهد | راه‌اندازی مرکز برداشت بافت در بهشت‌رضا(ع) شکارچی فعال در فضای مجازی دستگیر شد بار دیگر هشدار خودمراقبتی برای مردم کلانشهر مشهد صادر شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حرکت جدی بیمارستان منتصریه مشهد در مسیر توسعه پیوند اعضا | فرهنگ‌سازی درباره مرگ مغزی، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای رسانه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۴ درجه می‌رسد هشدار پلیش فتا درمورد فروشندگان سوالات نهایی | لو رفتن سوالات قبل از ساعت مشخص غیرممکن است ۲۹ هزار کودک بازمانده از تحصیل ۶ تا ۱۱ ساله جذب مدارس خواهند شد توصیه‌های طلایی برای تأمین آب بدن در گرمای هوا آیا مصرف تخم‌مرغ خام یا نیم‌پز برای سلامتی مفید است؟ پایان خوش ماجرای نانوایی کوی عمار یاسر مشهد بازسازی صحنه قتل از سوی مرد ضایعاتی | قتل ضایع مرد ضایعاتی! بحران خاموش جمعیت
سرخط خبرها

مشارکت ۶۰۰ داوطلب در خراسان رضوی در طرح «نذر آب»

  • کد خبر: ۱۹۶۶۱۶
  • ۰۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۹
مشارکت ۶۰۰ داوطلب در خراسان رضوی در طرح «نذر آب»
به گفته معاون امور داوطلبان جمعیت هلال‌احمر خراسان‌ رضوی ۴۹‌هزار نفر کل داوطلبان استان را تشکیل می‌دهند که بیش از ششصد نفر از این تعداد در مأموریت‌های طرح ملی نذر آب فعالیت می‌کنند.

به گزارش شهرآرانیوز کاهش بارندگی‌ها و تشنگی زمین سبب شکل‌گیری ایده «طرح ملی نذر آب» در کشور شد که به‌مدد داوطلبان سرخ‌پوش هلال‌احمر به اجرا درآمده و با همت مردم تاکنون ادامه پیدا کرده است. جمعیت هلال‌احمر خراسان‌رضوی نیز به‌تبع کشور، در اجرای این طرح نقش پررنگی داشته و به گفته معاون امور داوطلبان جمعیت هلال‌احمر خراسان‌رضوی، این استان در همه سال‌های اجرای این طرح، یعنی از سال‌۹۷ تاکنون، جزو سه استان برتر در فهرست کشوری بوده است.

سیدمسعود هدایتی در گفتگو با خبرنگار شهرآرا، ادامه داد: البته از مهر پارسال تا شهریور‌ماه امسال، با‌توجه‌به شمار خدمات و میزان بهره‌وری‌ای که این خدمات در استان‌های مختلف داشته اند، خراسان‌رضوی رتبه اول کشور را در طرح نذر آب ۵ کسب کرده است.

به گفته او ۴۹‌هزار نفر کل داوطلبان استان را تشکیل می‌دهند که بیش از ششصد نفر از این تعداد در مأموریت‌های طرح ملی نذر آب فعالیت می‌کنند.

هدایتی اظهار کرد: در‌واقع جمعیت هلال‌احمر از سال‌۹۷ در کشور با‌توجه‌به خشک‌سالی‌ها تصمیم گرفت که مأموریت‌هایی را با استفاده از طرفیت خیران و داوطلبان انجام دهد که در‌همین‌راستا در حوزه آب‌رسانی برای چهار استان خراسان‌جنوبی، سیستان‌و‌بلوچستان، هرمزگان و کرمان اقداماتی صورت گرفت و برای مناطق محروم روستایی که دچار خشک‌سالی شده بودند نیز کمک‌هایی جمع‌آوری شد.
او تصریح کرد: در دو سال گذشته، علاوه‌بر ارائه خدمات به سایر استان‌ها، طرح ملی نذر آب در شهرستان‌های خراسان‌رضوی نیز اجرا شد.

ارائه خدمات سلامت‌محور

معاون امور داوطلبان جمعیت هلال‌احمر خراسان‌رضوی بیان کرد: البته در قالب این طرح و هم‌زمان با فراهم کردن آب شرب پایدار و سالم، خدمات سلامت‌محور شامل معاینه و تأمین داروی رایگان، خدمات زیست‌محیطی، توزیع اقلام حمایتی و خدمات آموزشی و توانمندسازی نیز ارائه شد.

هدایتی از ثمرات این طرح به حفر چاه آب، استقرار مخازن آب در روستا‌هایی که به‌صورت سقایی آب‌رسانی می‌شوند، احیای قنوات، تأمین لوله و بازسازی شبکه‌های آب‌رسانی و برخورداری از نعمت آب شرب پایدار و سالم برای روستا‌هایی که سالیان سال آب نداشته‌اند، اشاره کرد و گفت: طرح ملی نذر آب در پنج شهرستان استان شامل نیشابور، سرخس، تربت‌جام، تایباد و زبرخان اجرا شده است که ارزش ریالی خدمات حدود ۲ میلیارد‌و‌۳۰۰‌میلیون تومان بوده است.

او با بیان اینکه امسال، احیای قنات در دو شهرستان کوهسرخ و نیشابور را در دستور کار داریم، بیان کرد: خدمات در قالب این طرح به روستا‌های محروم شهرستان‌های هیرمند، نیک‌شهر، کنارک، حاشیه چابهار، راسک در سیستان‌و‌بلوچستان و شهرستان سربیشه خراسان‌جنوبی ارائه شده است که ارزش ریالی آن بیش از ۲ میلیارد‌و‌۹۰۰‌میلیون تومان بوده است.

از «نذر آب» تا «نذر خدمت»

هدایتی درباره نحوه جمع‌آوری کمک‌های مردمی بیان کرد: با‌توجه‌به گسترش خدمات در این حوزه، جمعیت هلال‌احمر تصمیم گرفت که پس از پنج سال نام طرح را به طرح ملی نذر خدمت تغییر دهد؛ بنابراین مردم می‌توانند به هلال‌احمر مراجعه کنند و کمک‌های غیرنقدی خود را ارائه دهند و کمک‌ها در هر شهر یا روستایی که خودشان تمایل داشته باشند، هزینه می‌شود. درغیر‌این‌صورت می‌توانند کمک‌های نقدی خود را به شماره ۹۹۹۹۹ پست‌بانک به‌نام جمعیت هلال‌احمر یا به‌شماره کارت ۶۲۷۷۶۰۷۰۰۱۹۹۹۹۹۹ واریز کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->