یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رشد ۱۱ درصدی حجم آب ورودی به سد‌های کشور

  • کد خبر: ۱۹۶۹۲۹
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۶
رشد ۱۱ درصدی حجم آب ورودی به سد‌های کشور
سخنگوی صنعت آب کشور، میزان آب ورودی به سد‌های کشور از ابتدای سال آبی جاری (اول مهر ماه) تا تاریخ چهارم آذرماه را معادل سه میلیارد و ۲۰ میلیون مترمکعب اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، فیروز قاسم‌زاده با اعلام این خبر اظهار کرد: ورودی سد‌های کشور از ۲ میلیارد و ۷۱۰ میلیون مکعب در سال گذشته به سه میلیارد و ۲۰ میلیون مترمکعب افزایش‌یافته است که نشان از رشد ۱۱ درصدی ورودی سد‌های کشور دارد.

وی درباره خروجی سد‌های کشور نیز گفت: خروجی سد‌های کشور از سه میلیارد و ۸۱۰ میلیون مترمکعب در سال آبی گذشته به چهار میلیارد و ۸۶۰ میلیون مترمکعب رسیده است که نشانگر رشد ۲۷ درصدی میزان تأمین مصارف از محل سد‌ها نسبت به سال گذشته است.

سخنگوی صنعت آب کشور  موجودی مخازن سد‌های کشور را در تاریخ چهارم آذرماه با ۴۰ درصد پرشدگی، معادل ۱۹ میلیارد و ۸۷۰ میلیون مترمکعب برشمرد و گفت: این میزان نشانگر رشد ۱۰ درصدی نسبت به سال گذشته است.

وی با اشاره وضعیت سد‌های برخی حوضه‌های آبریز، بیان داشت: اکنون ۱۳ سد مهم حوضه آبریز دریاچه ارومیه حدود ۲۴ درصد پرشدگی دارد که نسبت به سال گذشته ۱۱ درصد کاهش داشته است.

سخنگوی صنعت آب کشور گفت: همچنین مجموع پنج سد تأمین‌کننده آب شرب تهران نیز به طور متوسط ۱۶ درصد پُرشدگی دارند که نشانگر سه درصد افزایش نسبت به سال گذشته است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->