جزئیاتی از اسناد رژیم صهیونیستی| افشای همکاری گروهک‌های ضدانقلاب کُرد با اسرائیل پیشنهاد جدید قطر برای توافق آتش‌بس موقت در غزه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) آمریکا: روند گفت‌وگوها با ایران همچنان رو به جلو است تهدید قاطع یمن برای رژیم صهیونیستی و شرکتهای سرمایه‌گذاری در اراضی اشغالی شلیک موشک چندکلاهکی یمنی‌ها صهیونیست‌ها را غافلگیر کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: آمریکا حق دیکته چیزی به ما را ندارد | برای منافع ملی تلاش می‌کنیم آغاز پایش ۱۴۰۰ طرح کلان و نیمه‌تمام خراسان رضوی تأکید پزشکیان بر اهمیت کاربرد هوش مصنوعی عربستان ۲۵ هزار بطری ۵ لیتری آب زمزمه را برای حجاج ایرانی ارسال کرد تاکید استاندار خراسان رضوی بر تقویت دیپلماسی استانی و منطقه‌ای برای رونق بازار فرش استاندار خراسان رضوی: بازارچه‌های تخصصی برای عرضه محصولات صنایع‌دستی استان راه‌اندازی شود + فیلم وزیر کشور: نشست وزرای عضو اکو در تهران برگزار می‌شود (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) حملات موشکی تازه یمن به اراضی اشغالی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ایران در مذاکرات تهاجمی‌تر شده است عراقچی راهی نروژ شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اسلامی: به دنبال ساخت رآکتور بومی با سوخت ایرانی هستیم تکرار ادعای گروسی درباره نظارت بر پادمان‌ها در ایران از سوی اروپا ادعای نتانیاهو درباره پیشرفت گسترده در مذاکرات تبادل اسیران نخعی راد: اطلاعات ارزشمندی درباره پایگاه‌های رژیم صهیونیستی به دست آمده است رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش: بدون حضور مؤثر در فضای مجازی، فکر حاکمیت در فضای حقیقی توهمی بیش نیست سردار رادان از عوامل شناسایی و دستگیری قاتل الهه حسین نژاد تقدیر کرد کمیسیون اقتصادی مجلس با صلاحیت مدنی‌زاده موافقت کرد پلیس اسرائیل یکی از ساکنان تل‌آویو را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد آیت الله علم الهدی: هدف برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید تداوم نسل انقلابی باشد | جذب نسل جوان در برنامه‌های انقلابی با نوآوری سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مسکو قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد معاون وزارت خارجه: تحریم‌های غرب مانع مقابله با تغییرات اقلیمی می‌شود زنگنه: تاکنون ۱۴ هیئت پارلمانی برای شرکت در مجمع بین المجالس آسیایی در مشهد اعلام حضور کرده‌اند اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات پیچیده سربازان گمنام امام زمان (عج) در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پوتین: ارتش ما برای آزادی کل جهان می‌جنگد

  • کد خبر: ۱۹۷۳۴۹
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۷
پوتین: ارتش ما برای آزادی کل جهان می‌جنگد
ولادیمیر پوتین بار دیگر در سخنانی شدیداللحن در آستانه کمپین انتخابات ریاست جمهوری روسیه، غرب را مورد انتقاد قرار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه سه‌شنبه ایالات متحده و دیگر کشور‌های غربی را به تلاش برای «تجزیه و غارت» کشورش متهم کرده و گفت که ارتش او «برای آزادی نه فقط روسیه، بلکه کل جهان» می‌جنگد.

پیش‌بینی می‌شود پوتین که طولانی‌ترین دوره ریاست جمهوری روسیه از زمان جوزف استالین را داشته، بار دیگر در انتخابات ماه مارس نامزد شود.

پوتین به شرکت‌کنندگان در نشستی که توسط کلیسای ارتدوکس روسیه سازماندهی شده بود، گفت: «ما از امنیت و رفاه مردم خود دفاع می‌کنیم، بالاترین حق تاریخی برای روسیه بودن - یک قدرت قوی، مستقل، یک کشور-تمدن.»

او آنچه را که «روس‌هراسی» غربی نامید، مورد انتقاد قرار داد و چنین کشور‌هایی را متهم کرد که به دنبال کاشتن «بذر نزاع» هستند.

به گزارش رویترز، پوتین که تصویرش بین دو تصویر غول پیکر از یک نماد باستانی ارتدوکس دیده می‌شد، همچنین قول داد که از «هرگونه مداخله خارجی و تحریکات با هدف ایجاد درگیری‌های بین قومی یا بین مذهبی به عنوان اقدامات تهاجمی علیه کشور» جلوگیری کند.

کلیسای ارتدوکس روسیه از حامیان سرسخت جنگ روسیه در اوکراین است و رهبر آن روز سه‌شنبه دعا کرد که پوتین بتواند برای خدمت در راستای «منافع» روسیه و مردمش، به کار خود ادامه دهد. رئیس کرملین گفت که غرب درگیر روس‌هراسی نژادپرستانه است که روس‌ها را «برده» معرفی می‌کند و هشدار داد که ظاهرا ایالات متحده می‌خواهد منابع عظیم روسیه را تجزیه و غارت کند.

پوتین گفت: «می‌خواهم دوباره تاکید کنم که هرگونه تلاش برای ایجاد اختلاف بین قومی و مذهبی، برای تجزیه جامعه ما یک خیانت و جنایت علیه کل روسیه است. ما به کسی اجازه نمی‌دهیم روسیه را تجزیه کند. غرب اکنون در اوکراین در حال شکست است و تلاش آن برای شکست روسیه هم شکست‌خورده است. تلاش‌های غرب برای منزوی کردن روسیه با سخت‌ترین تحریم‌های اعمال شده بر یک اقتصاد بزرگ، شواهدی از نژادپرستی تاریخی غرب علیه روس‌هاست.»

پوتین همچنین از تجار روسی به خاطر دور زدن تحریم‌های غرب تشکر کرد.

پوتین گفت: «با ترکیب تلاش‌های دولت و تجارت بود که تهاجم اقتصادی بی‌سابقه غرب را خنثی کردیم؛ حمله رعدآسای تحریم‌های غرب شکست خورد.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->