هفته اول لیگ برتر فوتسال افغانستان | آغاز پرقدرت نماینده نیمروز با پیروزی دربرابر صداقت + نتایج روز اول تیم ملی فوتبال زیر ۲۰ سال افغانستان به تاجیکستان رفت طالبان از اقامه نماز عید قربان به امامت ملاهبت‌الله در قندهار خبرداد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تاریخ و ساعت دیدار صداقت کابل و نورزاد نیمروز در لیگ برتر فوتسال افغانستان مهران غلامی، بازیکن تیم ملی فوتسال افغانستان، راهی لیگ برتر اسپانیا شد به دستور رهبر طالبان، باغ‌وحش کابل به خارج شهر منتقل می‌شود وزیر صمت: مذاکراتی با افغانستان برای تهاتر سنگ آهن با شمش صورت گرفته است نماینده مردم خواف در مجلس از اختصاص هزار میلیارد ریال برای تکمیل زیرساخت‌های مرز شمتیغ خبر داد مدیرعامل راه‌آهن از راه‌اندازی اولین قطار مسافربری مشهد_ هرات در آینده نزدیک خبر داد طالبان به‌مناسبت عید قربان، ۴ روز تعطیلی عمومی اعلام کردند رئیس مرکز امور اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور: ما می‌گوییم آن‌هایی که قانونی‌اند، بمانند روزانه ۸۰۰ تُن کالا از مرز ماهیرود به افغانستان صادر می‌شود مهاجرستیزی در جامعه ایران عمومیت ندارد | نگاه به مهاجران قانونی ظرفیت‌محور نیست والی فراه: سفر به خراسان جنوبی پربار و سازنده بود حداد عادل: باید زبان فارسی را در هند و افغانستان حفظ کنیم کابل و اسلام‌آباد در تلاش برای احیای روابط | استقبال طالبان از ارتقای روابط دیپلماتیک با پاکستان نماینده مردم مشهد در مجلس: برخورد هیجانی با حضور دانش‌آموزان اتباع به بحران آموزشی منجر می‌شود افغانستان در سید یک قرعه کشی جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ قرار گرفت + جزئیات رئیس کمیسیون امور داخلی مجلس: حضور اتباع بیگانه در کشور باید براساس نیاز و موقتی باشد
سرخط خبرها

دیدبان حقوق بشر: پلیس پاکستان دارایی‌های مهاجران اخراج‌ شده را ضبط کرده است

  • کد خبر: ۱۹۷۳۸۲
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۶
دیدبان حقوق بشر: پلیس پاکستان دارایی‌های مهاجران اخراج‌ شده را ضبط کرده است
دیدبان حقوق بشر می‌گوید که پلیس پاکستان «اموال و اخشام» مهاجران اهل افغانستان در آن کشور را ضبط، خانه‌های‌شان را تخریب کرده و مدارک هویتی آنان را ازبین برده است.

به گزارش شهرآرانیوز، این نهاد روز سه‌شنبه، ۷ آذر با انتشار اعلامیه‌ای گفته است که مقام‌های پاکستانی مرتکب تخلفات گسترده علیه شهروندان افغانستان شدند تا آنان را مجبور به بازگشت به کشورشان کنند.

الین پیرسون، مدیر آسیایی دیدبان حقوق بشر گفت: مقام‌های پاکستانی محیط اجباری را برای افغان‌ها ایجاد کرده‌اند تا آن‌ها را وادار به بازگشت به شرایط خطرناک در افغانستان کنند.

در گزارش دیدبان حقوق بشر آمده که پلیس پاکستان شب‌هنگام به خانه‌های مهاجران اهل افغانستان یورش برده و آنان را مورد ضرب‌وشتم، تهدید و مورد بازداشت قرار داده است.

براساس این گزارش، پلیس پاکستان همچنان درخواست رشوه کرده و جواهرات، احشام و سایر اموال شهروندان افغانستان را مصادره کرده و خانه‌ها را با بولدوزر تخریب کرده است.

دیدبان حقوق بشر افزوده است، باتوجه به اینکه مقام‌های پاکستانی شهروندان افغانستان را از حمل بیش از ۵۰ هزار روپیه پاکستانی (۱۷۵ دلار) برای هر نفر به خارج از کشور منع کرده‌اند، بیشتر مهاجران دارایی‌شان را پشت سر گذاشته و تقریبا فقیر به افغانستان بر می‌گردند.

همچنان زنان مهاجر به دیدبان حقوق بشر گفتند که پلیس پاکستان برخی از زنان و دختران را مورد آزارواذیت جنسی قرار داده و آنان را تهدید به تجاوز جنسی کرده است.

مقام‌های پاکستانی همچنان شهروندان افغانستان را که در انتظار اسکان مجدد در ایالات متحده، بریتانیا و سایر کشور‌ها هستند، مجبور کرده‌اند تا ۸۳۰ دلار هزینه خروج را پرداخت کنند.

پیرسون تصریح کرده است: مقامات باید فورا به سوء‌استفاده‌ها پایان دهند و به افغان‌هایی که در معرض اخراج هستند این فرصت را بدهند تا در پاکستان محافظت شوند.

پیش از این نیز، نهاد‌های حقوق بشری حکومت پاکستان را در پیوند به اخراج اجباری مهاجران بدون مدارک به نقض حقوق بشر متهم کرده بودند، اما اسلام‌آباد گفته است که آنان حق دارند مهاجران غیرقانونی را از آن کشور اخراج کنند.

منبع: هشت صبح

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->