راز ثروت ۱.۴ میلیارد دلاری کریستیانو رونالدو چیست؟ نتیجه و ویدیو خلاصه بازی ایران و روسیه(۱۸ مهر ۱۴۰۴)| باز هم شکست برای امیرخان فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور پخش زنده بازی دوستانه ایران و روسیه (۱۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نصرالله عبداللهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان پخش زنده مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ (۱۹ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس
سرخط خبرها

سهمیه المپیک تکواندو روی هوا!

  • کد خبر: ۱۹۷۵۹۷
  • ۰۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۸
سهمیه المپیک تکواندو روی هوا!
ملی پوشان تکواندوی ایران در صورت غیبت در گرندپری منچستر شانس مهمی را برای کسب سهمیه المپیک از دست می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، رقابت‌های تکواندو فینال گرندپری طی روز‌های ۱۱ و ۱۲ آذرماه به میزبانی منچستر انگلیس و برگزار خواهد شد و تیم ملی تکواندوی ایران قرار است با ترکیب ۵ تکواندوکار در فینال این مسابقات حضور پیدا کند. ابوالفضل زندی، مهدی حاجی موسایی و مهران برخورداری به همراه ناهید کیانی و مبینا نعمت‌زاده، ۵ تکواندوکار ایران هستند که قرار است در رقابت‌های فینال گرندپری منچستر به میدان بروند. در حالی که کمتر از سه روز تا آغاز این مسابقات باقی مانده، اما انگلیس هنوز ویزای ایرانی‌ها را صادر نکرده و همین وضعیت سهمیه‌های ایران برای رقابت‌های المپیک را دچار مشکل جدی کرده است.

این در حالی است که ویزای اعضای تیم پارالمپیک برای حضور در این رقابت‌ها صادر شده و اعضای این تیم جهت حضور در این رقابت‌ها شب گذشته تهران را به مقصد منچستر ترک کردند. طبق برنامه قبلی در این سفر قرار بود هادی ساعی رئیس فدراسیون نیز پاراتکواندوکاران را همراهی کند، اما با توجه به اینکه ویزای اعضای تیم ملی تکواندو هنوز صادر نشده، ساعی ترجیح داد تا در تهران مانده و این مهم را پیگیری کند.

حضور در رقابت‌های فینال گرندپری برای تیم ملی تکواندو کسب سهمیه المپیک پاریس بسیار اهمیت دارد. فردا آخرین فرصت حضور تکواندوکاران در انگلیس است و در صورتی که تا فردا ویزای ملی پوشان صادر شود، تکواندوکاران راهی منچستر خواهند شد.

در صورت غیبت این ٥ تکواندو کار ایرانی در مسابقات منچستر سهمیه‌های المپیک پاریس برای برخی از آن‌ها دست نیافتنی‌تر خواهد شد!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->